Cilt Bakımı Ürünleri CETAPHİL nemlendirici kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

astrid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
53
1
96
İstanbul
merhaba,

aranızda Cetaphil nemlendirici kullanan var mı? yurtdışında fazlasıyla tercih edilen bir ürün, bana da dermatolog tavsiye etti. kullanan varsa yorumlarınızı ile birlikte cilt tipinizi de rica edeyim lütfen...:)

bugün alıp kullanmaya başlayacağım, 1 hafta sonra yazarım....bu kadar övgü alan bir nemlendiriciyi bu kadar az kullanan olması da ilginç...

neredeyse 2 haftadır kullanıyorum, çok memnunum. cildim karma, losyon şeklinde olduğu için çok kıvamlı değil, günde 1 kez sürmem yeteli olabiliyor, 2. gün bile etkisini gösteriyor...çok beğendim, 33 TL ye almıştım eczaneden. öncesinde Avene kullandım, hem çok daha pahalı bir ürün hem de bana yetersiz geldi...Cetaphil i çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim..

kesinlikle sana katılıyorum .Bir sürü markaya para döktüm bunun kadar yararlı olmadı.
Hem fiyatları da uygun,ayrıca youtubeda ne kadar güzellik gurusu varsa,açın bakın hepsinin bakım listesinin başında bu ürün var. :)
ben hemen temizleme losyonu hem nemlendiricisini severek değil bayılarak kullanıyorum,bir göz atın derim ;)

Yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Yumusacik yapiyor. Ama makyaj altina gitmez, biraz yagli bir yapisi var. Yatmadan oncesi icin harika bir nemlendirici. Ben de su zamana kadar suruyle nemlendirici kullandim. Sivilce sorunum da var, ama bu nemlendirici sivilceleri cogaltmiyor.

Back
X