Cesur ve Güzeller

selam kızlar kaydirigubbakcemile2

teyze oluyorum ablam 6 haftalık hamileymiş
:dance:

ama düğün tarihim değişiyo napalım sağlık olsun :tomato:

hayrlı olsun
nıe değişıyo nan akannehir

nuran nerde yaa telı var ama arayamıyomkı knt yok işyerımdende yakalanmaktan tırsıyom

bilmiyorum o parfümü canim,sisesini görsem tanirim belki

hayrlı olsun
nıe değişıyo nan akannehir

nuran nerde yaa telı var ama arayamıyomkı knt yok işyerımdende yakalanmaktan tırsıyom

çünkü temmuzda doğurcak haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat öle ondan önce yapamayız zaten ağustos başıda olamıyo 40 ı çıkmadan gelemezmiş mecburen eylüle kayıyo bayramdan sonraya senağlama ben evlenemicekmiyim yaaamafoldumben kimse bana göre ayarlamıyo kendini söledimde bebek istiyosan yaa 2009 da doğur yada düğünüme denk getirme die mafoldumben

hayrlısı olsun cnm ayy bzımkısı olsa haytta öle bı konu ıcın ertelemez zaten zor sabredıyo:roflol:

bebekler siparisle geldigini bilmiyordum akannehir

selam işlerimi kolayladım
ama bu oğlum çok hareketli ya burnumdan getiriyor
boğazım acıdı ona yapma dur demektenkafamçokkarıştılmaz:

iş yapmaktan değil onu takip etmekten yoruldum

yaptığım yerlede tepiniyor ..
Ayy karnımı doyuyarayım yemek yapacağım...
kendim yokum ama pc açık......-tatlicadiarzu-

afiyet olsunnnnnnnnnnn :lepi:

tamam dikkat edilebiliyorda..simdi dügün icin bir erkek hayallerini ertelermi bilmiyorum.. peki kiracinin cikmasiyla sizin dügün ne alaka baglanti kuramadim kafamçokkarıştı

sılacım canımcım güzelim bak anlatim biz ev almıştık yaa nişanlımla kiraya verdik kontrat yaptık bütün planlar maddi manevi temmuza göre ayarlandı ablamada hep dedim düğünüm bu tarihte ona göre diye tabiiki çocuğu olsun saygı duyuyorum ama keşke birazda beni dikkate alsaydı bak benim nişanlımda hayallerini ertelemek istemiyo ama malesef önceside olamıyo keşke imkan olsada hemen yapsak düğünümüzü

bu arada kiracıda haziranın 10 unda çıkcak ablama dedimki hadi elimden geldiğince evin işlerini hızlandırım tadilatları falan 10 gün içinde çeyiz falan gitsin o zaman son günlerim diyo 31 temmuz veya 7 ağustos olsun diyorum ee 40 ım çıkmamış oluyo diyo sonrada ramazan zaten sen olsan benim yerimde üzülmezmisin herşeyi ayarlamışın salon tutcaksın :gitme:

ama genede bebeği olacağı için çok mutluyum

şikercim şimdi sana ne desem teselli edemem seni ama üzülme nolur herşeyde bi hayır vardır inan bana demek böylesi herkes için daha hayırlı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…