- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allam sana gelıyomm nan kılot karısı valla sıla cvp vermış daha bısı demıyom sana haa
ıst olsaydın keske :mymeka:
sıla sen orıflame bılın mı parfumlerını neyım bı parfum beğendım süperdı onu göstrcektım siparıs verdım
sılacım buradayım ben tatlım zemuszemus
hayrlı olsun
nıe değişıyo nan akannehir
nuran nerde yaa telı var ama arayamıyomkı knt yok işyerımdende yakalanmaktan tırsıyom
çünkü temmuzda doğurcak haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat öle ondan önce yapamayız zaten ağustos başıda olamıyo 40 ı çıkmadan gelemezmiş mecburen eylüle kayıyo bayramdan sonraya senağlama ben evlenemicekmiyim yaaamafoldumben kimse bana göre ayarlamıyo kendini söledimde bebek istiyosan yaa 2009 da doğur yada düğünüme denk getirme die mafoldumben
![]()
bu cnm suan 30 tl
selam işlerimi kolayladım
ama bu oğlum çok hareketli ya burnumdan getiriyor
boğazım acıdı ona yapma dur demektenkafamçokkarıştılmaz:
iş yapmaktan değil onu takip etmekten yoruldum
yaptığım yerlede tepiniyor ..
Ayy karnımı doyuyarayım yemek yapacağım...
kendim yokum ama pc açık......-tatlicadiarzu-
bebekler siparisle geldigini bilmiyordum akannehir
siparişle gelmiyo doğru biliyosun ama dikkat edilebiliyo mafoldumben
tamam dikkat edilebiliyorda..simdi dügün icin bir erkek hayallerini ertelermi bilmiyorum.. peki kiracinin cikmasiyla sizin dügün ne alaka baglanti kuramadim kafamçokkarıştı
şikercim şimdi sana ne desem teselli edemem seni ama üzülme nolur herşeyde bi hayır vardır inan bana demek böylesi herkes için daha hayırlı olacakmış