- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
oturdum çocuk gibi ağlıyorum sinirimden kızlar ya
annesi cevahirdeki perdeciye gidip oradan seçecekmiş perdesini
aradı beni eşim şimdi arkadaşına söyle gelemiyorum diye sende geleceksin cevahire gidiyoruz dedi :mymeka:
nasıl ya dedim bi perde için cevahire mi gidiyoruz ben haftalardır istinye parka gidelim diyorum götürmüyorsun bu trafikte cevahire mi gideceğiz inanamıyorum sana
ama annem gezmeye gitmeyecek perde bakacak işi var diyo bana ya
napıcam ben böyle bilmiyorum ama çok sinirlerim bozuldu ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar az önce çıkmak zorunda kaldım :gitme:
Pasaklım :teselli: kocan güzel laftan hiç anlamıyo bence mirmirmirmir
duygum gule gule adaşım........
sıla o avatardaki bacak ne be öle ufffffffffff beeeeeeee
seker ı aksamlar
pasaklım tavır koy yaa aman ya hep dedığını yaptıkca daha cok sey yapıyo
hıc öle bırıne benzemıyo ama sız daha cok yensınız cok uzuyo senı
pis enıste nolcak:mymeka:
oturdum çocuk gibi ağlıyorum sinirimden kızlar ya
annesi cevahirdeki perdeciye gidip oradan seçecekmiş perdesini
aradı beni eşim şimdi arkadaşına söyle gelemiyorum diye sende geleceksin cevahire gidiyoruz dedi :mymeka:
nasıl ya dedim bi perde için cevahire mi gidiyoruz ben haftalardır istinye parka gidelim diyorum götürmüyorsun bu trafikte cevahire mi gideceğiz inanamıyorum sana
ama annem gezmeye gitmeyecek perde bakacak işi var diyo bana ya
napıcam ben böyle bilmiyorum ama çok sinirlerim bozuldu ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sexüü demi :jeyyar:
he be cok sexüüüüüüüüyerimseniben
gercek boyutumu acep
yoksa cekıp sündürdülermi hile için.......acabafisfisfis
of ya ben gelmiyim arkadaşımla buluşucam dedim olmaz geç döneriz sende geleceksin dedi
istemediğim bişi olunca surat yapıyorum ama bu sefer kötü oluyoruz
sürekli mutsuz, surat yapan bi karısı var, ben hep arıza çıkartıyorum hep sorun çıkartıyorum
evet yapıyorum bunları doğru ama sormuyor hiç kendine neden böyle davranıyor acaba karım diye
edanın dediği gibi bakırköye götürmek zor gelirken akşam trafiğinde cevahire gidebiliyor
annesiyle kuzeninin yanında surat yapmayacağım ama beni almaya geldiğinde konuşacağım
bundan sonra benimde istediğim yerler için yorgunum trafik var orası kalabalık vs bahanesini söylersen çeker kapıyı kendim giderim seni beklemem dicem
bu ne ya ben bir şey isteyince bahanesi bol ama annesine tamam götürcem demiş şimdi ne desinmiş
nefret ediyorum onun bana böyle davranmasındanklava:
tepki verince surat yapınca hep kötü ben oluyorum
of ya ben gelmiyim arkadaşımla buluşucam dedim olmaz geç döneriz sende geleceksin dedi
istemediğim bişi olunca surat yapıyorum ama bu sefer kötü oluyoruz
sürekli mutsuz, surat yapan bi karısı var, ben hep arıza çıkartıyorum hep sorun çıkartıyorum
evet yapıyorum bunları doğru ama sormuyor hiç kendine neden böyle davranıyor acaba karım diye
edanın dediği gibi bakırköye götürmek zor gelirken akşam trafiğinde cevahire gidebiliyor
annesiyle kuzeninin yanında surat yapmayacağım ama beni almaya geldiğinde konuşacağım
bundan sonra benimde istediğim yerler için yorgunum trafik var orası kalabalık vs bahanesini söylersen çeker kapıyı kendim giderim seni beklemem dicem
bu ne ya ben bir şey isteyince bahanesi bol ama annesine tamam götürcem demiş şimdi ne desinmiş
nefret ediyorum onun bana böyle davranmasındanklava:
tepki verince surat yapınca hep kötü ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?