ben geldım ........bır yogunluk bır yogunluk.......
seyım cıktı resmen
al benden de o kadar adaşım.... Bıraktım daha da bişi yapmıyom. Başım çatladı zaten:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seyım cıktı resmen
seyım cıktı resmen
neyin delikafadulden
al benden de o kadar adaşım.... Bıraktım daha da bişi yapmıyom. Başım çatladı zaten:sinifsinif:
neyin delikafadulden
:[/COLOR]böcük beğendin mi sevindim hihoyyyt
ikeadayken kardeşim çekmişti bu fotoğrafı biz katalogtan bişiler bakıyorduk o sırada
balayından yeni dönmüştük
evdeki ufak tefek eksikleri almaya gitmiştik masal gibiydi o zamanlar herşey :asigim:
duygucum haziran düğün var nası ders çalışacaksın diicem ama açıköğretimde yalnızca bi sene kayıt dondurma şansın varmış
geçen sene bende dondurdum şimdi bu sene mecbur kayıt yenileyeceğim aralıkta
hesapladımda harç 450 - 500 arası tutacak akannehir mıçtığımızın resmidir mafoldumben mafoldumben
kızlar nuran mail attı iyiymiş ama yorgunmuş çok selamı var size
1 haftadır çok yoğunlarmış girememiş kkya asansör yapımından dolayı
çok özlemiş hepimizi yarın gelecekmiş fırsatı olursa
kardeşimi öpem kocaman aradı sağolsun dedi
fisfisfis pestili çıkmış sılam pestili kısçenin :gitme: sırnaşık şey
Ben muhasebe 1.sınıfta kaldım sonra bıraktım kaydımı yenilemedim. Aradan iki yıl geçti bugün büroyu aradım kayıt yenileme hakkım varmı diye var dediler. Aralık1den sonra bankaya harcı yatırın 1.den devam edin dediler. Ne kadar dedim 240 tl civarı olması lazım dediler. Net bilgi almak için bankayı arayın dediler pasaklım:1ninca:duygucum haziran düğün var nası ders çalışacaksın diicem ama açıköğretimde yalnızca bi sene kayıt dondurma şansın varmış
geçen sene bende dondurdum şimdi bu sene mecbur kayıt yenileyeceğim aralıkta
hesapladımda harç 450 - 500 arası tutacak akannehir mıçtığımızın resmidir mafoldumben mafoldumben
vallahi öyle ben çıkıyorum şimdi erken çıkayım birgünde...canım benım hoş geldın........bırazcıkta dınlenelım ya...
sankı at oldukta yarısa cıkıcaz gıbı koşturuyoruz......
totom......kaydirigubbakcemile2
nerde daha 1 -tatlicadiarzu-kızlar kamu yönetimi 3.sınıf kitabı isterseniz bende var açıköğretimlilere duyurulur
canım benım hoş geldın........bırazcıkta dınlenelım ya...
sankı at oldukta yarısa cıkıcaz gıbı koşturuyoruz......
totom......kaydirigubbakcemile2
ben işletme son sınıfa geçtim benimde kitaplarım duruyor kaydirigubbakcemile2
böcük evet masal gibi hala akannehir
eşim yine benden habersiz annesine söz vermiş bi yere götürecekmiş annesini ve dayısının kızını
annesi perde bakacakmış
neden ya neden heryere eşim götürmek zorunda
tamam onun oğlu olabilir ama artık o evli başka bir evde yaşıyor başka bi düzeni var belki bu akşam olduğu gibi başka bi programları var değil mi
arkadaşıma söz vermiştim bu akşam görüşecektik iptalde edemiyorum kızın başka zamanı yok
mecbur gidicem arkadaşımla kaynanamda bozulacak ama yapacak bir şey yok
ağlamak üzereyim sinirden