Cesur ve Güzeller

duygucum haziran düğün var nası ders çalışacaksın diicem ama açıköğretimde yalnızca bi sene kayıt dondurma şansın varmış
geçen sene bende dondurdum şimdi bu sene mecbur kayıt yenileyeceğim aralıkta
hesapladımda harç 450 - 500 arası tutacak akannehir mıçtığımızın resmidir mafoldumben mafoldumben

kızlar nuran mail attı iyiymiş ama yorgunmuş çok selamı var size
1 haftadır çok yoğunlarmış girememiş kkya asansör yapımından dolayı
çok özlemiş hepimizi yarın gelecekmiş fırsatı olursa
kardeşimi öpem kocaman aradı sağolsun dedi

böcük beğendin mi sevindim hihoyyyt
ikeadayken kardeşim çekmişti bu fotoğrafı biz katalogtan bişiler bakıyorduk o sırada
balayından yeni dönmüştük
evdeki ufak tefek eksikleri almaya gitmiştik masal gibiydi o zamanlar herşey :asigim:
:[/COLOR]
sımdıde öledır nan
masal gıbım :asigim:

böcük iflas ettim edecem... Birde bu araya açıköğretimi sokabilir miyim diye düşünüyom. Kayıtlar aralıkta başlıyo. Ben dondurmuştum şimdi başlasam nasıl olur acep...:uhm:
Annem diyo delimisin? Birde haziranda düğünüm var. Bilmiyorum vallahi...
Benimki niye aramadı bilmiyorum bende onu aramıyorum...
Halsizim zati keyfi bilir...:1closedeyes:
[/QUOTE]

etme nan daha yaşın kac sabır et
bılmım kı cok zorlanmaz mısın hepsı bı arada-tatlicadiarzu-
aman aramasın benımkkıde azcık aradı:delphin:

duygucum haziran düğün var nası ders çalışacaksın diicem ama açıköğretimde yalnızca bi sene kayıt dondurma şansın varmış
hesapladımda harç 450 - 500 arası tutacak akannehir mıçtığımızın resmidir mafoldumben mafoldumben

ıyı mıcmalar
benım usakta hepsıne kayıt yaptrcakmış ıkımızıakannehir
kpss öss lgs ne bulursa ona

kızlar nuran mail attı iyiymiş ama yorgunmuş çok selamı var size
1 haftadır çok yoğunlarmış girememiş kkya asansör yapımından dolayı
çok özlemiş hepimizi yarın gelecekmiş fırsatı olursa
kardeşimi öpem kocaman aradı sağolsun dedi

:kedi: uy bende öptumm
patron mıccak ağzıma durmadan burdan arıyom
dunde k valıdemı aradım kapatmıyoda telı anacım
halamı arayamadım daha:tomato:

valla bende aöf harç için bu ayki harçdan bi miktar ayırdım Allah dan 2 taksitde ödüyoz neyseki son sene inş.sınıfta kalmamda geçerim hepimiz inşalahhhhhhhhh

Ben muhasebe 1.sınıfta kaldım sonra bıraktım kaydımı yenilemedim. Aradan iki yıl geçti bugün büroyu aradım kayıt yenileme hakkım varmı diye var dediler. Aralık1den sonra bankaya harcı yatırın 1.den devam edin dediler. Ne kadar dedim 240 tl civarı olması lazım dediler. Net bilgi almak için bankayı arayın dediler pasaklım:1ninca:
canım benım hoş geldın........bırazcıkta dınlenelım ya...
sankı at oldukta yarısa cıkıcaz gıbı koşturuyoruz......kaydirigubbakcemile4

totom......kaydirigubbakcemile2
vallahi öyle ben çıkıyorum şimdi erken çıkayım birgünde...
kızlar kamu yönetimi 3.sınıf kitabı isterseniz bende var açıköğretimlilere duyurulur
nerde daha 1 -tatlicadiarzu-

Böcüğüm ne güzel işte. Bak bende benimkiyle ingilizce kursuna gidiyorum iyi oluyor.. Beraber çabalayınca daha zevkli oluyor sanırımkaydirigubbakcemile2

Ben gidiyorum şincik. Bir mağaza kapanıyomuş zararına satış yapıyolarmış. İşyerinden arkadaşla orayı basmaya gidiyoz hadi öptüm hepinizi iyi bakın kendinize:asigim:

ben işletme son sınıfa geçtim benimde kitaplarım duruyor kaydirigubbakcemile2

böcük evet masal gibi hala akannehir
eşim yine benden habersiz annesine söz vermiş bi yere götürecekmiş annesini ve dayısının kızını
annesi perde bakacakmış
neden ya neden heryere eşim götürmek zorunda
tamam onun oğlu olabilir ama artık o evli başka bir evde yaşıyor başka bi düzeni var belki bu akşam olduğu gibi başka bi programları var değil mi
arkadaşıma söz vermiştim bu akşam görüşecektik iptalde edemiyorum kızın başka zamanı yok
mecbur gidicem arkadaşımla kaynanamda bozulacak ama yapacak bir şey yok
ağlamak üzereyim sinirden

Son düzenleme:
pasaklım ya senın kocanın yaptıklarına ne dıycem bılemıyom
ınsan eşıne bı danışır yemınle bak bugun benımkıyle konuscam ha
dıycem benım haberım olmadan mısafr gelemez bız gıdemeyız bana danısmadan bı karar ver sonucuna katlanırsın,
sinir bozucu bısey
boşver sen gıt arkadasına tınn:delphin:

duygu ı aksamlar:gitme:

duyguu gerçekten kayıt yenileme yaptırabiliyor musun aaaa bende mi önümüzdeki seneye bıraksam acaba
ama bu sefer iş bulmam daha zorlaşacak
en azından bu sene son sınıfı bitirirsem fakülte mezunu olarak düzgün bi iş bulabilirim belki :gitme:

ben işletme son sınıfa geçtim benimde kitaplarım duruyor kaydirigubbakcemile2

böcük evet masal gibi hala akannehir
eşim yine benden habersiz annesine söz vermiş bi yere götürecekmiş annesini ve dayısının kızını
annesi perde bakacakmış
neden ya neden heryere eşim götürmek zorunda
tamam onun oğlu olabilir ama artık o evli başka bir evde yaşıyor başka bi düzeni var belki bu akşam olduğu gibi başka bi programları var değil mi
arkadaşıma söz vermiştim bu akşam görüşecektik iptalde edemiyorum kızın başka zamanı yok
mecbur gidicem arkadaşımla kaynanamda bozulacak ama yapacak bir şey yok
ağlamak üzereyim sinirden

önderrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook
:kızgın:
:1closedeyes:
:oklava:
:mymeka:

oturdum çocuk gibi ağlıyorum sinirimden kızlar ya
annesi cevahirdeki perdeciye gidip oradan seçecekmiş perdesini
aradı beni eşim şimdi arkadaşına söyle gelemiyorum diye sende geleceksin cevahire gidiyoruz dedi :mymeka:
nasıl ya dedim bi perde için cevahire mi gidiyoruz ben haftalardır istinye parka gidelim diyorum götürmüyorsun bu trafikte cevahire mi gideceğiz inanamıyorum sana
ama annem gezmeye gitmeyecek perde bakacak işi var diyo bana ya
napıcam ben böyle bilmiyorum ama çok sinirlerim bozuldu ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back