Cesur ve Güzeller

ben yemee çıktım
menümde
pizza+cola+damak çukulata var :lepi:

hoşbuldum bebişler a.s.

leydim afiyet olsun cokacimcoook

opuyorumnanaktananam burcu... Ben burcuynan tanışmadım. Burcu selam ben duygu

bende yemek yedim geldim kabak yemeği yedim kaşarlı birazcık da bulgur yedim güzel değildi :sinifsinif: birazda yoğurt zemuszemus
1 sene olmultur herhalde yemekhaneye gitmeyeli aşçı görünce şaşırdı oooo miray hanım hoşgeldiniz diyo yemek firmasındaki kadın da öle bulaşıkçı ablalar bile oooo diyolar kaydirigubbakcemile3
midemde gastrit ve reflü var yemeklerde kullanılan yağda iyi değil rahatsız ediyor midemi diye gitmiyordum ama recim yapıyorum öğün atlamamam gerek yanımda da mama yoktu mecbur gittim

şinci lady bağa o resmi göndermeseydi kafa göz dalardım sana çok pis
ne demek istiyon nan bağa dirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam canlar opuyorumnanaktan

Şeniz

ben yemee çıktım
menümde
pizza+cola+damak çukulata var :lepi:

:mymeka: :mymeka: :mymeka: yine mi la

pasaklım sen alıntı yapmışın ladyden onu farketmedim neyse güzeldi kaydirigubbakcemile3
Sende gidiyin mi yuşa ya??

bende yemek yedim geldim kabak yemeği yedim kaşarlı birazcık da bulgur yedim güzel değildi :sinifsinif: birazda yoğurt zemuszemus

bizim şirketin lokantasında gecen hafta böcekler dolanıyodu
kepçenin üstünde kalorifer böcüğü vardı kolum kadar ıyy diye bağırdım adam bişi olmaz dedi kepçeyi tezgaha koydu öylece:1shok: böcük gezintisine devam etti bende simitçi aradım hoho=)

memnun oldum canım opuyorumnanaktan

burasıda geyikmiş hee bizimkilere söliimde kaynatalımhihoyyyt
Bekleriz... yerimseniben

ohhh gelebüldüm kızlar nihayet hoşbulduk nasılsınız

Ben şahsen heç iyi değilim. Akşama kurs var ödev var yapmadım. Masada bir sürü iş birikmiş kızlar gelin bir el atalım da bitsin şu evraklar ya-tatlicadiarzu- işle işle bitmiii
E tabi biriktirirsem olcağı buydu :1ninca:

Sen nasılsın şekerim??opuyorumnanaktan

burcu ıyykkkk bende liseye giderken kantinden patatesli sandwiç almıştım içinden kızarmış böcek çıkmıştı ıyykkkkk

duygu gelem kız yardıma bitirelim ödev deme baaa bende aöf ye çalışmaya başlarım yakında kız bu arada bişi sorcam geçen hafta daha önce fatura bastırılan matbaaya fatura bastırdık bende geçmiş faturalara bakarken fatura basımında kullanılan filmleri buldum onun üzerine matbaadan aradılar faturanızı bascağımız filmleri bulamadık dedim ben buldum şaşırdı kadın imkansız dedi yolladım şimdide patron diyoki iste filmleri onlar bizim parasını verdim falan matbaacı da diyoki filmlerin verilmesi yasak nasıl olduysa ozaman verilmiş siz nasıl bastırıyonuz ?bilgin varmı

ayy midem bulandı ne iğrenç yaaa ben adım atmam bi daha ölsem de oraya mafoldumben

vallahi ben bilmiyorum ki bizim sürekli çalıştığımız bir matbaacı var hep ona yaptırıyoruz. Film falan da hiç duymadım ben :uhm:

vallahi ben bilmiyorum ki bizim sürekli çalıştığımız bir matbaacı var hep ona yaptırıyoruz. Film falan da hiç duymadım ben :uhm:

bende bilmiyodum valla canım ilk defa matbaaya fatura basıma yolladım daha öncede bastırmışlar sorun olmamış dayanamadım başka matbaayı arayıp sordum onlarda vermiyolarmış filmi napcaksak üzerinde matbaa bilgileri var dötüne sokcak heralde

sağol canımcımm Şeniz

geçen sene kepek ekmeğinden kalorifer böcüüü çıkmıştı benimde öhhkkk aslında belediye beyaz masaya bildircektim ekmekle babam ekmeği fırına götürmüşş :bbo: özür falan dilemişler bidahada ordan ekmek almadık hatta uzun bi süre ekmek yiyemedim

patron milletini anlamak zorr :mymeka:

cumartesi nişan kıyafeti bakmaya gidiyoruz :gitme:
Kar da geliyo mu?
gelebilir :ecrin_bebek:
nişan kıyafeti he kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum bebişler a.s.

leydim afiyet olsun cokacimcoook
yedim geldim nerdesin nan sen :gitme:
hoşbulduumopuyorumnanaktan
yiycek bişi varmı hihihi:1ninca:
yemeğe mi geldin bura :roflol:
sizin topik gibi değil burası -tatlicadiarzu-

memnun oldum canım opuyorumnanaktan

burasıda geyikmiş hee bizimkilere söliimde kaynatalımhihoyyyt
m.joya süle de gelsin
başka kim var tanısmadım ben :1ninca:

eda gelemıycem :gitme:
hep gelemiin alinin koynuna girsen hiç çıkama emi :mymeka:
ohhh gelebüldüm kızlar nihayet hoşbulduk nasılsınız
Şeniz
yememi yedim geldim
pasaklım sen alıntı yapmışın ladyden onu farketmedim neyse güzeldi kaydirigubbakcemile3
Sende gidiyin mi yuşa ya??
ben gidimm :ecrin_bebek:
kafamçokkarıştı akannehir
burcu ıyykkkk bende liseye giderken kantinden patatesli sandwiç almıştım içinden kızarmış böcek çıkmıştı ıyykkkkk
akannehir

akannehir

ıyy iyiki yedikten sonra okudum bunları bi hafta aç yatarım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…