kızlar dün öbür topikte annattım burda sizede içimi dökücem benim babişim var biliyonuz annem rahmetli olalı 3 sene oldumafoldumbenbu 3 sene boyunca babişe 3 kardeş dönüşümlü bakıyoz babiş ben evlencem diye tutturdu hatta bi tanıdık vasıtasıyla birini bulmuş bile dün kocikten duyunca şok oldumakannehirakşam babamla oturup konuştuk ben çok üzüldüm annemin yerine başkasını düşünemiyom bile ama o çoktan kararını vermiş:gitme:
oyy çitosum çok zor bir durum haklısın ama :çok üzgünüm:
babanda yalnız kalmak istemiyor haliyle belki size yük oluyorum diye düşünoüyordur
o yüzden evleneyim evimde kalayım diyordur hiç sordun nedenini
napiniz nenn kismecikler yuk gene
altta çitoşum cıpstırıkım çıtır çerezim cipsim kuruyemişimi görüyom opuyorumnanaktan
bi tek ona miraba diğerlerine yukk :umursamaz:
evet babalar kesinlikle yük olduğunu düşünürler
ne kadar içten baksalar rahat edemezler :1no2:
:mymeka: :umursamaz:
ŞenizGünaydın iyi sabahlar canlarım...
kızlar dün öbür topikte annattım burda sizede içimi dökücem benim babişim var biliyonuz annem rahmetli olalı 3 sene oldumafoldumbenbu 3 sene boyunca babişe 3 kardeş dönüşümlü bakıyoz babiş ben evlencem diye tutturdu hatta bi tanıdık vasıtasıyla birini bulmuş bile dün kocikten duyunca şok oldumakannehirakşam babamla oturup konuştuk ben çok üzüldüm annemin yerine başkasını düşünemiyom bile ama o çoktan kararını vermiş:gitme:
altta çitoşum cıpstırıkım çıtır çerezim cipsim kuruyemişimi görüyom opuyorumnanaktan
naber duygum Şeniz
egecik nasıl :asigim:
Şenizhoşgeldin cloudyumopuyorumnanaktannapiniz nenn kismecikler yuk gene
:çok üzgünüm:zaten dediğim gibi o çoktan kararını vermiş bize oturup beklemek düşüyoroyy çitosum çok zor bir durum haklısın ama :çok üzgünüm:
babanda yalnız kalmak istemiyor haliyle belki size yük oluyorum diye düşünoüyordur
o yüzden evleneyim evimde kalayım diyordur hiç sordun nedenini
:çok üzgünüm:annem kalsaydı hayatta asla evlilik düşünmezdi erkekler yalnız kalamıyor nedensemafoldumbençitosum ben okuyamadım onu geri gidemedim :bbo:
erkeğin yalnız yaşaması çok zor evlatlar ne kadar güzel baksa da benneyaptımki
alışmak zor olucak ama babanı da düşünmen gerek
bız neyık la
h geldın
ananla barıstın mı
anamla küsmedim ki barışiim kafka ettim sadece kaydirigubbakcemile3
nirdesin sennn ben ceyis topiğinde fink atıyon kesin ondan yoksun demii :1ninca:
böcüküm böcükümm zemuszemuszemuszemus
biraz önce genel kültür testindeki bir soruyu okuduğumda aklıma sen geldin :roflol:
bak soru aynen şu
son yıllarda türkiye de ve başka ülkelerde ölüme neden olan böcek hangisidir
cevap şıklarında sen yuksun yerine karafatma ve hamam böceği yazmışlar :roflol:
sende hamam böcüsü olduğuna göre ahanda ünlü oldun dimektir kitaplarda adın geçiyiii :roflol:
allah kimseyi acılarla terbiye etmesin böcüm mafoldumbençok zor ana acısı evlat acısı herbirisi ayrı yara açıyor içinde insanın öfff zabah zabah yine doldum senağlamaŞeniz
bende annem yerıne baska bırını asla düşünemem
ama bıseyde dıyemıyomkı-tatlicadiarzu-
bız neyık la
h geldın
ananla barıstın mı
:çok üzgünüm:duyguşum senin babişinde evlendimi cnm çok kötü dimi ama babişimide çok seviyom onunda mutlu olmasını istiyomSağol canımcım iyiyiz egecikte iyi teyzesi bütün gün yaramazlık yapıyor sabah mayonez şişesi boştu illede onu istedi oynasın verdim sallaya sallaya uca getirmiş herhalde nasıl olduysa aç kapağını sıka sıka gezmiş sabah sabah yaaa yapılırmı bukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Çitosum sen çok haklısın canım annenin yerine kimseyi koymak istemezsin bende annemi 2006 kaybettim seni çok iyi anlıyorum ama arkadaşlarında dediği gibi hem sizin bakmanızı size yük olmayı istemiyordur hemde hani derler ya bir bardak su vercek insan diye o insan olsun istiyordur yoksa anneciğinin yerini zaten kimse tutamaz bir tanemopuyorumnanaktan
ceyısdeydım bı kerem :umursamaz:yaad patron gelmıstır yokumdur
nan haın karı dedığı lafa bak hele
ben hastalık deıl uğur bulaştırıyom
cok ıstersen uğur bulastıram dıe ama yapmam
mendebur garu :mymeka:
senağlamasenağlamadur böcüğüm burda ağlıyemde rahatça içimi dökemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamacıtos nan hayrlısı olsun ölumun bıle buna ınan
neyse sus nan sımdık ağlıycam haa
mafoldumbenpoff
günaydın cnm hoşgeldingünaydınnnnn zemuszemus
duygu h geldın dedım :dilcikar:
resmınızde süper
ohh olsun daha cok yaramazlık yapsın :roflol:
allah kimseyi acılarla terbiye etmesin böcüm mafoldumbençok zor ana acısı evlat acısı herbirisi ayrı yara açıyor içinde insanın öfff zabah zabah yine doldum senağlama
:çok üzgünüm:duyguşum senin babişinde evlendimi cnm çok kötü dimi ama babişimide çok seviyom onunda mutlu olmasını istiyomkafam karma karışık benim:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?