Cesur ve Güzeller

oyy çitosum çok zor bir durum haklısın ama :çok üzgünüm:
babanda yalnız kalmak istemiyor haliyle belki size yük oluyorum diye düşünoüyordur
o yüzden evleneyim evimde kalayım diyordur hiç sordun nedenini

çitosum ben okuyamadım onu geri gidemedim :bbo:
erkeğin yalnız yaşaması çok zor evlatlar ne kadar güzel baksa da benneyaptımki
alışmak zor olucak ama babanı da düşünmen gerek

evet babalar kesinlikle yük olduğunu düşünürler
ne kadar içten baksalar rahat edemezler :1no2:

napiniz nenn kismecikler yuk gene
altta çitoşum cıpstırıkım çıtır çerezim cipsim kuruyemişimi görüyom opuyorumnanaktan
bi tek ona miraba diğerlerine yukk :umursamaz:

:mymeka: :umursamaz:

evet babalar kesinlikle yük olduğunu düşünürler
ne kadar içten baksalar rahat edemezler :1no2:

:mymeka: :umursamaz:

furma kafama fura fura zalak edecen benii mafoldumbenmafoldumben
kimseyi göremiyom saklaniysiniz bakıyom kismecikler yuk napem
yoksam seni görmem mi heç
çok sefiyim ben sen biliyin mii ŞenizŞeniz
keşke bi daaa gelsen senağlamasenağlama

Günaydın iyi sabahlar canlarım...
Şeniz

bende annem yerıne baska bırını asla düşünemem
ama bıseyde dıyemıyomkı-tatlicadiarzu-

altta çitoşum cıpstırıkım çıtır çerezim cipsim kuruyemişimi görüyom opuyorumnanaktan

bız neyık la
h geldın
ananla barıstın mı

gunaydunn

lady sabahtan beridir konudayım ama sonunda yazıyorum...

böcümm sana ancak cvp yazıyorum k bakma lütfen :gitme:

ben yayım ve 25 kasım doğumluyum. ama gel görki akrep kadınına benzerim.. çünkü ilk 3 günlük periyotta doğduğum için..
nişanlın gibi tam sınırda doğanlar için şöle derler.kendini ne gibi hissediyorsun diye sorarlar... hangisi ağır basıyo???
buna gör karar verir nişanlın cnm

ladymm tekrar sana cvp vereyim.dün konuşçam diye debelenirken ortağı kadın ban haksız yere çok fena bağırdı. aslında bu sayede gitmek için cidden iyi ve haklı bir sebebi oldu...

neyse bugüne gelelim.ofiste herşey normal devam ediyor...ama ben gitmek istiyorum tabi..
neyse akşam olsund akonuşayım.aslında konulcak çok şeyim var akşam deli gibi ağladım buralarda...ama artık oturup konuşmak bile istemiyorum.. halledilcek birşeyi oturup konuşurum ben.. ama kangren artık...

naber duygum Şeniz
egecik nasıl :asigim:

Sağol canımcım iyiyiz egecikte iyi teyzesi bütün gün yaramazlık yapıyor sabah mayonez şişesi boştu illede onu istedi oynasın verdim sallaya sallaya uca getirmiş herhalde nasıl olduysa aç kapağını sıka sıka gezmiş sabah sabah yaaa yapılırmı bukafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Çitosum sen çok haklısın canım annenin yerine kimseyi koymak istemezsin bende annemi 2006 kaybettim seni çok iyi anlıyorum ama arkadaşlarında dediği gibi hem sizin bakmanızı size yük olmayı istemiyordur hemde hani derler ya bir bardak su vercek insan diye o insan olsun istiyordur yoksa anneciğinin yerini zaten kimse tutamaz bir tanemopuyorumnanaktan

Şenizhoşgeldin cloudyumopuyorumnanaktan

:çok üzgünüm:zaten dediğim gibi o çoktan kararını vermiş bize oturup beklemek düşüyorsordum cnm bizden memnun değilmisin dedim olurmu öyle şey sizler çok iyi bakıyorsunuz bana ama benim konuşumaya koluma takıp dolaşacak can dosta ihtiyacım var sizlerin yanında eşiniz var ben tek başımayım diyor :çok üzgünümrası öyle tabii ama yinede bu duruma alışmam zaman alıcak

çitosum ben okuyamadım onu geri gidemedim :bbo:
erkeğin yalnız yaşaması çok zor evlatlar ne kadar güzel baksa da benneyaptımki
alışmak zor olucak ama babanı da düşünmen gerek
:çok üzgünüm:annem kalsaydı hayatta asla evlilik düşünmezdi erkekler yalnız kalamıyor nedensemafoldumben

bız neyık la
h geldın
ananla barıstın mı

anamla küsmedim ki barışiim kafka ettim sadece kaydirigubbakcemile3
nirdesin sennn ben ceyis topiğinde fink atıyon kesin ondan yoksun demii :1ninca:

böcüküm böcükümm zemuszemuszemuszemus
biraz önce genel kültür testindeki bir soruyu okuduğumda aklıma sen geldin :roflol:

bak soru aynen şu
son yıllarda türkiye de ve başka ülkelerde ölüme neden olan böcek hangisidir

cevap şıklarında sen yuksun yerine karafatma ve hamam böceği yazmışlar :roflol:
sende hamam böcüsü olduğuna göre ahanda ünlü oldun dimektir kitaplarda adın geçiyiii :roflol:

duygu h geldın dedım :dilcikar:
resmınızde süper
ohh olsun daha cok yaramazlık yapsın :roflol:

ceyısdeydım bı kerem :umursamaz:yaad patron gelmıstır yokumdur

nan haın karı dedığı lafa bak hele
ben hastalık deıl uğur bulaştırıyom
cok ıstersen uğur bulastıram dıe ama yapmam
mendebur garu :mymeka:

Şeniz

bende annem yerıne baska bırını asla düşünemem
ama bıseyde dıyemıyomkı-tatlicadiarzu-

bız neyık la
h geldın
ananla barıstın mı
allah kimseyi acılarla terbiye etmesin böcüm mafoldumbençok zor ana acısı evlat acısı herbirisi ayrı yara açıyor içinde insanın öfff zabah zabah yine doldum senağlama

:çok üzgünüm:duyguşum senin babişinde evlendimi cnm çok kötü dimi ama babişimide çok seviyom onunda mutlu olmasını istiyom kafam karma karışık benim:1no2:

cıtos nan hayrlısı olsun ölumun bıle buna ınan
neyse sus nan sımdık ağlıycam haa
mafoldumbenpoff

gel la gel uğur bulaştır bana zemuszemus
terzi kendi söküğünü dikemez derler sen ondan bu kadar şanssızsın dimek ki :roflol:
gel böcüğüm kabedeki hacerül esved gibin yüz sürem sana madem uğur bulaştırıyon
azcuk bulaşsın yazık baaa

küçükken uğur böceklerini yakalardık
uç uç böceğim annem bana çorap örecek derdik :roflol:

bak senin hakkında bir bilgiye ulaştım

Bir uğur böceği rahatsız edildiğinde kötü bir koku salgılayarak düşmanını kendisinden uzaklaştırır.

böcük napıyon nan çabık söle gaz mı çıkarıyon yoksam :roflol:

cıtos nan hayrlısı olsun ölumun bıle buna ınan
neyse sus nan sımdık ağlıycam haa
mafoldumbenpoff
senağlamasenağlamadur böcüğüm burda ağlıyemde rahatça içimi dökemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kocikin yanında ağlayamıyom üzülmesin diyesenağlamasenağlamasenağlama

günaydn kızlar çok özledm sizleri ama oğlşm hasta yne dr dan geldk şimdi iğne yaptlar ewde hava vermeye başlıcaz bronşit başlangıcı yne şimdi çıkmam gerek öpüorm sizleri...

duygu h geldın dedım :dilcikar:
resmınızde süper
ohh olsun daha cok yaramazlık yapsın :roflol:

Görmedim canımcım kusura bakma hoşbulduk bizimki durmuyorki mobil connect aldık almaz olaydık tam yazarken yandan onu küt çekiyor kaçıyor bağlantı gidiyor:roflol::roflol:
Çabuk duanı geri al daha fazla yaparsa ben dayanamam:mymeka::mymeka:

Canım evlenmedi ama inan yani bunu seni avutmak için söylemiyorum öyle bir arzusu olsa ben kabul ederdim çünkü ben annem öldükten sonra çok sorunlar yaşadım evlenmeden önce 2 sene yalnız yaşadım o dönemden yalnızlığın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum..Onun için eğer gerçekten istiyorsa evlensin bence çitosum senin annenin yerini zaten kimseler alamaz öyle düşünme onun yerine koyma canımcım

çitosum cıpstırık erkek için yalnız kalmak çok zor yaa
kendine can yoldaşı isteyecektir sonuçta o bi erkek siz çok çok iyi bakabilirsiniz ama onunda bazı ihtiyaçları var kuzum yapma böle :gitme:

:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…