Cesur ve Güzeller

ladyyyyyyyyy

nanpasaklı hanı aksam gelcektı:mymeka:

nan senı özluycemı hıc dusunmezdım

bende özledim hepinizi Şeniz
dün felaketti ya
salı toplantı yapmıştık dünde epey bi işim oldu toplantı dolasıyle bi takim işler sistemler değişti :delphin:
anaaammmm hoşşgellldinnn ladyyy!!!:1hug:
[QUOTE=PasakliMinikTanrica;9647190

hayırlara vesile olsun inşallah :Saruboceq:
stres falan yapıyorsun daralıyorsun herhalde birşeylere :sinifsinif:[/QUOTE]
evett buu araa birazz daraldımmm!!!a.s
geçerrrr!!:1rolleyes:

Derin bi kere kociş gittikten sonra azcık daha uyuyım dedim o dediğin bana da oldu
ağlaya ağlaya kocişimi aradım mafoldumben oda korktu hemen geliyorum dedi o anda kendime gelebildim mafoldumben
ama çok kötüydü sanki üstümde bişey var
bağırmaya çalışıyorum yok
kalkmaya çalışıyorum yok :sinifsinif:
euzu besmele çektim, dua ettim içimden ondan sonra kalkabildim çok kötüydü :sinifsinif:
bana çokkk uzun zamandır olmamıştıı!!:1no2:
önceden çok oluyoduuu korkudannn geberriidimmmm!!!akannehir:1shok:

pasaklım dediğin doktora yarın gidicem ama geçen gün de dediğim gibi oraları pek bilmiyorum :sinifsinif:
Birde kalabalık mı oluyor orası aradım "erken saatte gelip işlemlerinizi yaptırın" diyorlar fisfisfis

Büyük ihtimalle abim götürür beni ama eğer işi çıkarsa otobüsle gitmek zorundayım

iett nin sayfasından bakıyorum da eminönünden giden otobüslere binin diyor..
ama ben halıcıoğlundan gidicem ve eminönüne gidipp ordan oraya saçma olur gibi geliyo bana akannehir metrobüsle merter yada zeytinburnuna gitsem oralardan otobüs / minübüs varmıdır acıbağğ fisfisfis duygusalda gitmiş o doktora sanırım..

bambikim evet erken gitmen gerek, hafta içi fazla yoğun olmuyormuş yinede sen işini şansa bırakma
ssklıysan ilk önce numara alıp sıraya giriyorsun işlemlerini yaptırıyorsun sonra doktorun odasının olduğu yere gidip sıranın gelmesini bekliyorsun

bak ben geçen ctesi gittim oraya
sabah sekizde hastanedeydim numara aldım işlemleri yaptırdım
saat 12:30'da doktorun odasına girebildim ancak sıra geldi
doktor iyi olunca sırasıda uzun oluyor ama verdiği ilaçlar o kadar iyi geldi ki 4 - 5 gündür kullanıyorum sivilcelerimin hepsi minicik kaldı geçiyorlar kırmızılıkları gitti iltihapları gitti ağrımıyor artık zemuszemus

ben kesin gidiciyim :gitme:

nan kaç kere didim perşembe aranızdayım diye :delphin:
nolcak senin bu halin perşembeyi çarşamba sanan
dediklerimi unutan -tatlicadiarzu-

geldim :CüvCüv:

bende özledim hepinizi Şeniz
dün felaketti ya
salı toplantı yapmıştık dünde epey bi işim oldu toplantı dolasıyle bi takim işler sistemler değişti :delphin:

akannehir akannehir akannehir ay ben çok şaşkınım ya kaydirigubbakcemile3
edaaaa nolcek benim bu halim :gitme:

günaydın kızlarr
Günaydııııııınnn opuyorumnanaktan

bambikim evet erken gitmen gerek, hafta içi fazla yoğun olmuyormuş yinede sen işini şansa bırakma
ssklıysan ilk önce numara alıp sıraya giriyorsun işlemlerini yaptırıyorsun sonra doktorun odasının olduğu yere gidip sıranın gelmesini bekliyorsun

bak ben geçen ctesi gittim oraya
sabah sekizde hastanedeydim numara aldım işlemleri yaptırdım
saat 12:30'da doktorun odasına girebildim ancak sıra geldi
doktor iyi olunca sırasıda uzun oluyor ama verdiği ilaçlar o kadar iyi geldi ki 4 - 5 gündür kullanıyorum sivilcelerimin hepsi minicik kaldı geçiyorlar kırmızılıkları gitti iltihapları gitti ağrımıyor artık zemuszemus

Çok sağol pasaklım inşallah banada iyi gelir
benim çocukluk doktorumda ermeniydi, ve adı da sarkis ti kaydirigubbakcemile3
Memnun kalacağıma eminim kaydirigubbakcemile5

Piqi ulaşım hakkında bilgin varmı :kedi:

böcükkkk rüyanı okudummm kıııı??kafamçokkarıştı
aşk entrikaa korkuu karışmışşş bilinçaltınnn seninnn!!!CADIARZUşinciii marketee gidiyorumm ama dönicimmm kaydirigubbakcemile4kızz dışarı çıkmak istedii bi gazetede alamm gelemmm!!!opuyorumnanaktan

buradaki bütün güzel bağyanlar sizede günaydınlarzemuszemusopuyorumnanaktan

Back