hehe amin canim amin..
:Saruboceq:
Allahim tüm sevdigim insanlarin mutluluklarini korusun+arttirsin insallah :asigim:
ohoo ablam bide düsünüyorsun niye geliyorlar diye :roflol:
ben gelirsem gitmem bidaa -tatlicadiarzu-
he valla eşimin kızkardeşi var diyomuşki orda burda
vallahi evimden çok rahatım
ooh yere göğe koymuyor
bir iki ay sonra gidip biraz kalıcam
bu arada biraz bir ay kadar oluyormafoldumben
la ne yapim kimseye kötü davranamıyorum surat asamıyorum bide hiç bir işi yaptırmıyorum bizim ev tabi boş kalmaz
he valla eşimin kızkardeşi var diyomuşki orda burda
vallahi evimden çok rahatım
ooh yere göğe koymuyor
bir iki ay sonra gidip biraz kalıcam
bu arada biraz bir ay kadar oluyormafoldumben
la ne yapim kimseye kötü davranamıyorum surat asamıyorum bide hiç bir işi yaptırmıyorum bizim ev tabi boş kalmaz
benim elti co$mu$ hahaha :roflol:
biz memleketten daire aldik ya.. oda tutturmus o civarda ev istiyorum diye :mymeka:
olm ta$inacan madem niye direk ordan ev tutmadin :roflol:
haha ah ablam ah.. kiyamam yaa Şeniz
sorma belinaycim, elti fesatmi fesat.. daha evleneli ne kadar oldu,yeni gelin la.. otur oturdugun yerde..simdiden benimle itismeye basladi..ama görümcem agzinin payini vermis,sen sila ablamla ba$ edemezsin demi$.. ben koptum tabi,elti beni tam öcü sanacak :roflol:
sıçan küçük delikten geçemezken bide kuyruğuna kabak bağlarmış
niyeyse kıskanç insan duyunca aklıma bu gelirlmaz:
vay vay vay bayıldım sana yaa bak böle kımıl kımıl oldumm içimden bi his diyorki cemreyi sev sev sev kaydirigubbakcemile3 Valla ne güzel kendini sevdirebilmek arkandan iyi konuşulması herkes beceremez bunu TEBRİK EDİYORUMalkisalkisalkis
canim kayinim,esimin tam tersi..
yani sus pus oturur.. pek girisken degil..cok utangac.. herseye "evet" der,öyle yatirim yapacak cesaret yok onda..böylece maalesef bazen basini derde sokar..cok sükür öyle kötü insan degil.bana daha hicbir zarari dokunmadi,severim..mutlu olmasini isterim..ama yeni gelin cok fena :mymeka:
nisanliyken benim dügündeki takilarimi sormustu vs. vs.
daha ben 1 kez yüz yüze konusmadim,simdi yalan olmasin..ama duyduklarim,ve bize karsi olan hareketleri ondan sogumama yetti..
Cok sükür benim esim,tuttugunu koparir..hak mak yemez,yedirmez.. beni asla ve asla ezdirmez..aile ayrimi bile yapmiyor ya :kedi:
Nazarlik zaten her yerde asili guzum..esime bitane kücük aldim,daima yaninda tasiyor..benim anahtarligimda falan var..
annem hep der,sizin gözleriniz zaten birer nazar boncugu diye naniknanik
herşey ama herşey eşte bitiyor eşin seni koruduktan sonra sırtın yere gelmez
canim kayinim,esimin tam tersi..
yani sus pus oturur.. pek girisken degil..cok utangac.. herseye "evet" der,öyle yatirim yapacak cesaret yok onda..böylece maalesef bazen basini derde sokar..cok sükür öyle kötü insan degil.bana daha hicbir zarari dokunmadi,severim..mutlu olmasini isterim..ama yeni gelin cok fena :mymeka:
nisanliyken benim dügündeki takilarimi sormustu vs. vs.
daha ben 1 kez yüz yüze konusmadim,simdi yalan olmasin..ama duyduklarim,ve bize karsi olan hareketleri ondan sogumama yetti..
Cok sükür benim esim,tuttugunu koparir..hak mak yemez,yedirmez.. beni asla ve asla ezdirmez..aile ayrimi bile yapmiyor ya :kedi:
Nazarlik zaten her yerde asili guzum..esime bitane kücük aldim,daima yaninda tasiyor..benim anahtarligimda falan var..
annem hep der,sizin gözleriniz zaten birer nazar boncugu diye naniknanik
aynen..bana takilanlarin ayinisini isticekmis.. :1closedeyes:
arada fark var ama,ben altin falan istemedim..onlar gönülden geleni yapti..
bu resmen istiyecekmisde yüzü tutmadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?