Cesur ve Güzeller

pasaklı miray ben geldim diyemi gidiyorsun sarı şekerim :)

aşkolsun kuzucum kocikim bekliyo onunla da ilgilenmem gerek
sabah akşam kkdayım diye acayip bozuluo kaydirigubbakcemile3

sorma canim,ciddi ciddi kendi geldi yanima,dedi askim hadi gel,simayi yatirdim bile beraber uyuyalim..
niye dedim tabi ben odun -tatlicadiarzu-
gece ise gidince,sizi cok düsünüyorum özlüyorum dedi :asigim:
agliyodum ya senağlama
ama aglamadim..tamam dedim geliyorum,sen git dedim..yok gel dedi elimden tuttu gidiyorken PCyi kapattirmadi bile,direk fisini cekti :roflol:
uyumusuz hemde cok güzel..simayi yuvarlak yastigina koyduk,allah korusun agir uykuya dalariz üstüne geliriz falan filan diye :nazar:

sıla yaaa çok güzeeel :nazar: :nazar: :asigim:
en kötü gününüz böyle olsun inşallah :Saruboceq:

niree :gitme:
önder nirde ?? :sm_confused:

hosgeldin :içelim:

sılam kendisi tepemde dikilio şu an pcyi kapatmam için bekliyo :gitme:

ablam davet ederde gelmemii.. sılaya gitmem zatii artık onlaar 4 kişiler hem onların evinde aşk kokusu varrr ben bozarım şimdi onları .. miraya yada sana gelim ablamm kaydirigubbakcemile4

buyur gel bize kuzum sen gelince misafir var der kavgalara ara veririz belkim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi kaçtım bu sefer iyi geceler :a015:

ayy ilgilen mirayım ilgilenn enişte diyince akan sular durur iyice bi ilgilenkii belki bakarsın küçük junyırda senden gelirr :lepi: yahu sılayı örnek al mirayy sıla taktik ver miraya alkisalkisalkis

sılam kendisi tepemde dikilio şu an pcyi kapatmam için bekliyo :gitme:

buyur gel bize kuzum sen gelince misafir var der kavgalara ara veririz belkim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi kaçtım bu sefer iyi geceler :a015:

ben ve kavgasız bir ortam bu mümkünü sence mirayy kaydirigubbakcemile3neyse e hadi sen git enişteyi bekletme daaha fazlaa :kedi:

ablam davet ederde gelmemii.. sılaya gitmem zatii artık onlaar 4 kişiler hem onların evinde aşk kokusu varrr ben bozarım şimdi onları .. miraya yada sana gelim ablamm kaydirigubbakcemile4

bende geliyorum -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile4gelmezseniz ne olun oda çok yavrum oda hizmeti jakuzi kahvaltı
ağşam yemeği herbişey var:lepi:

ayrıca isterseniz masaj bilem yaparım yumuşak yumuşak:jeyyar:

ayy ilgilen mirayım ilgilenn enişte diyince akan sular durur iyice bi ilgilenkii belki bakarsın küçük junyırda senden gelirr :lepi: yahu sılayı örnek al mirayy sıla taktik ver miraya alkisalkisalkis

:lepi:
kurs vercem yakinda :roflol:
töbe töbe :icecream:

kaydirigubbakcemile4gelmezseniz ne olun oda çok yavrum oda hizmeti jakuzi kahvaltı
ağşam yemeği herbişey var:lepi:

ayrıca isterseniz masaj bilem yaparım yumuşak yumuşak:jeyyar:

ohoo ablam bide düsünüyorsun niye geliyorlar diye :roflol:
ben gelirsem gitmem bidaa -tatlicadiarzu-

amin canim amiiin :Saruboceq:
aaa belinay öyle lafmi olur..merak etme bizim ask kokusunu hicbisey yok etmez,edemez..ne selcugum ne ben izin veririz :asigim:
basim üstünde yeri olur gelen sevdigim olduktan sonra kaydirigubbakcemile2

bozmasın zaten sılacımm Kem gözlerden korusun Gözü olanın gözü çıksınn aklı kalanın aklı gitsin diyim ben Anladın sen onuu ( ee bazı şeyler biliyoruz bizde burda sessiz izleyenlerdendikk):lepi:

bozmasın zaten sılacımm Kem gözlerden korusun Gözü olanın gözü çıksınn aklı kalanın aklı gitsin diyim ben Anladın sen onuu ( ee bazı şeyler biliyoruz bizde burda sessiz izleyenlerdendikk):lepi:

hehe amin canim amin..
:Saruboceq:
Allahim tüm sevdigim insanlarin mutluluklarini korusun+arttirsin insallah :asigim:

Back