- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
hamişmisin nan yoksamm hamişlerde uykuda belirti olabiliyooo yerimseniben
h.sonu halasında kalmıştınız sankim :jeyyar:
kızlar baaa mannak diceniz ama benimki annesi ve ablası önümüzdaki haftasonu muğlaya gidecekler uçakla dönüşde uçakla olcak ama beni bi endişe sardı yaa uçak düşerse ayy o soktu bunu aklıma şaka yapıyodu bana ciddiye aldım ayy korkuyom yaaa :gitme:
anamm lady niye banlandı ki delikafadulden
Pasaklım hayat inişli çıkışlı elbet bu sıkıntılarında geçecek. Sen sadece sabırlı ol. Pişman olacağın kararlar verme.. Zaman herşeyin ilacıdır...
pasaklımm ya sıkma canını inşallah herşey düzelcek borç kimin yokki bak benim 30000 lira borcum var hatta 5-6 aya artacak dahada akannehir Allah a şükürler olsun genede yeterki sağlık sıhhat olsun çalışıp ödenir hiçbişeye üzülme hep mutlu ol emii
pasklım öle düşünme cnm
evı olupta huzursuz olan cok var borcu olmayıp cok zengın olupta cok dert çeken var
cok şükür
benımkıde cok üzülüyo k babam 5 daıresını kumar ılletı yuzunden satmış
o bazen buna cok uzulup
sende çalışmak zorunda kalacaksın
dertler bızı beklıyo borclar falan dıo
başlıyo ağlamaya
onun gözyasları benı kahredıyo
ben dedım sana sordum mu neyın var dıe
evım olsa nolur olmasa nolur
Rabbım senı eksık etmesın basımdan dedım
sağlık versın iş kolay
gercektende öle
onun o gözyasları gözumun onunden hıc gtmez ve o bu konu yuzunden cok acı cekkıp cok ağlıyo
canım tek sorunun maddiyat olsun
yeterki eşinle evinde huzurun olsun
senin hayatındai tek eksik bence huzur
stellaya katılıyom sizin en eksiğiniz huzurunuz canımcım zaman bırak herşey düzelir bebişimm
bencede zaten huzur olsun insan borcu harcı düşünmezkı
onunla kavga etsem nefes alamıyo gıbı oluyorum
sende düşünme ınş cok cok mutlu olcan
böcüküm bence bunun güzellikle çirkinlikle ilgisi yok
bizim görüşlerimiz çok farklı, fikir ayrılıklarımız var bu yüzden evde sürekli gerginlik var
en basiti bak dün yaşadığım bir şey her gün yaşıyorum bunu
dün eve gittik hemen mutfağa girdim yemek hazırladım kahvaltılık bişiler çıkardım çay demledim sofrayı hazırladım çağırdım eşimi
geldi oturdu yedi ve kalktı gitti
ben sofrayı topladım bulaşıklara giriştim önüne çayını meyvesini servis ettim
giderkende dedim ki sofradakileri kaldırır mısın kahvaltılıkların kapatıp dolaba gelişi güzel bırakmış
mutfakta, salonda yada banyoda en ufak bir eşyanın nerede olduğunu bilmiyor
evde bütün herşeyin sorumluluğu benim üzerimde
o gelir tv başına geçer sofraya oturur kalkar tekrar salona gider tv karşısına geçer kucağına da alır laptopı
önüne çayı gelsin meyvesi gelsin ister suyunu bile kalkıp almaz, çorabını salonda çıkarır top yapar atar ve almaz asla almaz
neden biliyor musun çünkü böyle yetişmiş, annesi nasıl davranıyorsa benden de onu bekliyor
ama ben annesi değilim onun bunu anlamıyor maalesef
bi de evlenmeden demiştim ben sana bişi yapmam diye bilmiyo muydun diyo bana
evet şakayla karışık diyordu ama ben ne körmüşüm başıma bunların geleceğini tahmin etmemişim mafoldumben
oooof ne dertliymişim ya bana bir dokunan bin ah işitiyo mafoldumben
burda annede suçlu tabii içinden de gelmemesi ayrıca bi dert sonuçda sende çalışıyosun o da sen bütün gün evde değilsin anlayışlı olması lazım sana yardım etmesi gerekir hem işte yoruluyosun hem evde kıyamam sana
Stella ben hala öyle diyorum. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hoşbulduk bu arada. :)
Nan böcük hoşbulduk naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?