- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 408
haşhaşlı da güzel oluyor mirayım ben onu da seviyorum
nan yağmurla netın alakası var mı:bbo:
netım gıdıyyy okadr cvp yazdımmm ustelık
pasaklım estedam hoşbulduma.s.
heram noldu batuşa kızakannehir
nazarmı oldu yoksa korkutma beni:gitme:
dün çok sevdim fotograflarda..gören herkez sevdi..bide fotograftan nazar değmez dersiniz:gitme:
lady afiyet olsun canım bende değilim ama yiyemiyorum bişey
su bile içemiyorumm
pasakli canım merhaba nasılsın canımcım
oyyy oy bi sürü iş var desenesüpürge yemek çamaşır ütü... ne ararsan var işte bitireyimde sonra rahat takılırım..böyle olmuyor çat kapı biri gelse..dağınık değilim ama temzk şart:gitme:
neyse görüşürüz sonra..ben kaçtım hadi:a015:
kalanlara keyifli sohbetler:dilcikar:
canm sanada geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir..allah çocuklarımıza dert vermesin:Saruboceq:
iyiyim cnm benim gayet ii aramız zemuszemus
naber gülüm Şenizben geldim sen gidiyon:çok üzgünüm:sabahtan beri bende canım sıkkın diyom şimdi doğurcem diyom kimse dönüp bakmıyooo:dilcikar::mymeka:süpürge yemek çamaşır ütü... ne ararsan var işte bitireyimde sonra rahat takılırım..böyle olmuyor çat kapı biri gelse..dağınık değilim ama temzk şart:gitme:
neyse görüşürüz sonra..ben kaçtım hadi:a015:
kalanlara keyifli sohbetler:dilcikar:
sütlü kaymak ne :sinifsinif:
bızede etsen bızde yesekk keskem
lady afiyet olsun canım bende değilim ama yiyemiyorum bişey
su bile içemiyorumm
:gitme:ben görüyomda sesleniyom ama kimse bana civap vermedi yine bugün mafoldumbencitosumm neden canın sıkkın canmm sende beni grmedin ama dikkatini çekerimm :))
nese herkese keyifi sohbetler dilerim bebişime meyvesini yedrcem gsrrz kızlar
naber gülüm Şenizben geldim sen gidiyon:çok üzgünüm:sabahtan beri bende canım sıkkın diyom şimdi doğurcem diyom kimse dönüp bakmıyooo:dilcikar::mymeka:
canım marketlerde satılan hazır kaymak değil yani onlar katı yağ gibi oluyıor
şarküterilerde oluyor böyle daha yumuşak beyaz , tam kokulu kaymak
gelirseniz yaparımŞeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3böcük bjk storun yanındaki mağazaya eleman aranii
koşarak gelirsin kanımca :roflol:
senağlamaiyi deelim morelim bozuk ben bu serdoşu nasıl doğurcem korkuyomsenağlamaserdoşun anasııııııııı :lepi:
naber datlumm :ecrin_bebek:
senağlamaiyi deelim morelim bozuk ben bu serdoşu nasıl doğurcem korkuyomsenağlama
senağlamaiyi deelim morelim bozuk ben bu serdoşu nasıl doğurcem korkuyomsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?