kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/311873-esinizin-yaninda-epilasyon-yapabilir-misiniz.html
şimcik baktım
ahanda bu; kocanın yanında tüylerini yolarsan rahatsız olur mu CADIARZU
duyguu inan çok üzüldümmafoldumbensenağlama anneler hep bölemi ya benim annemde aynı yapma etme biz yaparız deriz bazen dinlemezzben geldim kızlar....çok üzgünüm çok ........konyadayım........ve annem çok hastalanmış........ben gittigimden beri......acillerde hastaneler dolaşmışlar..........
dua edınde lutfen iyi olsun.........ne olur..............senağlamasenağlama:Saruboceq:
:mymeka: evede gelmez oldun artık lülülülülülü
ben geldim kızlar....çok üzgünüm çok ........konyadayım........ve annem çok hastalanmış........ben gittigimden beri......acillerde hastaneler dolaşmışlar..........
dua edınde lutfen iyi olsun.........ne olur..............senağlamasenağlama:Saruboceq:
AMİN:Saruboceq:saolun kızlar.......dinlemiyo aklına geleni yapıyor....hem kendini hasta edıp üzüyor hemde bizi......
allhım başımdan eksik etmesin benım ömrimi anneme versın.........işallah hemencecik iyileşir........
saolun kızlar öptüm hepinizi........
bende atakılam bari buarayaaaa ben geldimm gızlarrrrrrrrrrrrrr........
öle göz mü kırpılır nen :ecrin_bebek:
göz kırpıyom sana gormuyon mu .. :umursamaz:
bizde varık burda :bbo:napıosun betül :ecrin_bebek:
inşallah iyileşicek sen üzme kendini bebem :Saruboceq:saolun kızlar.......dinlemiyo aklına geleni yapıyor....hem kendini hasta edıp üzüyor hemde bizi......
allhım başımdan eksik etmesin benım ömrimi anneme versın.........işallah hemencecik iyileşir........
saolun kızlar öptüm hepinizi........
hoşgeldinnbende atakılam bari buarayaaaa ben geldimm gızlarrrrrrrrrrrrrr........
peşine mi takilii senin :bbo: akannehir
daha az once ordaydım gozun doysun.. :1closedeyes:
bırak artık pesımı ninja... Çok üzgünüm çoook
öle böle bi topic işte :bbo:bu topiğin anlamı nedir kızlarrr cesur ve güzellerrr ne manadaa yaneeeeeeeeee
puan verin dedimm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabır ne yüce bı erdemvıyhh.... :bbo: gıcık işler valla... yıne sabır edıyon bravo... :teselli:
he annemlerın evı şölekıartist artist çıkmışın karsıma çıkar nen göslüklerini güneş mi var :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
annenlerin evinde mi oturuyosunnn akannehir
ben abinin avinde oturuyosun sandım
mübarek onların eviymiş gibi eziliyosun :mymeka:
görürsein gelcem :1closedeyes:
tafuk memişi de yapıcam kim daha güzel yapıyomuş görsün :mymeka:
ikide bi sana karısmaktan bi yapamadın mirmirmirmir
duygum canım çok geçmiş olsun ALLAHım tez vakitte anneciğine acil şifalar versin
kızceyislerim ben geldim
sevin beni okşayın beni tırmalayın benibenneyaptımki
sevgiye ihtiyacım var depresyondayım bak iyi davranın bana:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?