Cesur ve Güzeller

iki dakika da anket açtım geldim :lepi: kaydirigubbakcemile3

ya böcük hakkaten abini alıp konuşsan gelin yokken olmaz mı
abin neden göre göre sana bağırıyor ya :mymeka:

hee sen abınlerın evındemı kalıyorsun tek ? bende aılenızle bırlıkte yasıyorsunz sandım..

Olsun canım ya ıs sadece cevap vermekle degıl kı, fazla konusma, mesafe koy, yaklasmasına ızın verme....

Didişme ama tavrınıda koy yanı... yoksa dıkkat cekersın tabı abın tarafından..

Allah kolaylık versın yaa sabır işi vallaa....

ladymmm afiyet olsn canmm
:kedi:
:mymeka: sen yengeni bana yollaaa akannehir
yok karar verdim size gelecem ben sen evlenmeden :1closedeyes:
ay bide önderde sölüyo haa akannehir

ailenden biri demiyosa karsı aileden birinden duyarsan şakası hoş olmaz gamyoncuiremsu

amin hepimize :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

oh iyi bozdu
insan bi ağırlığını koyar be
öle yenge mi olur

ben geldim kızlar....çok üzgünüm çok ........konyadayım........ve annem çok hastalanmış........ben gittigimden beri......acillerde hastaneler dolaşmışlar..........
dua edınde lutfen iyi olsun.........ne olur..............senağlamasenağlama:Saru
boceq:

duyguu :1shok:

çok geçmiş olsun kuuzm yaa senağlama

Rbbim tez zamanda şifasını versin inşallah

neyi vardı ki :çok üzgünüm:

duyguşum geçmiş olsun canım neyi var annenin:çok üzgünüm:
inşallah bi an önce iyileşir de rahatlarsınız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

COLOR="Blue"]ben geldim.......herkese selemlar sevgiler...........iyi haftalar...cümleten........

konyadayım cumartesı geldim..........evime gelmenin heycanını yaşadım çok şükür kavuştum......
ama annem beni çok üzdü.......

eve geldim ki annem hasta meger hastalanmış acile kaldırmışlar........acilde bi gece yatmış........
sonra telrar eve gelmiş.......gece yine böbreginin yanında dayanılmaz bir agrıyla uyanmış...yina acıle gıtmişler.gece.......
acısına dayanamıyormuş..morfin yapmışlar morfin bile etki etmemiş...
tahliller mr .röntgen.......fizikci görmüş cerrah görmüş diger doktarlar görmüş neden bu agrı bilememişler......
her öeşit dahliller olmuş......serul takmışlar....serumun hortumuda kıvrılmış......fark edeemişler......serum sadece ıgnenın deldıgı yere dolmuş.....
annemin kolu balon gibi şişmiş şimdi mosmor ve kolunuda kımıldatamıyor.....
doktorlar anneme agır bıseymı kaldırdında agrı oldu biz bilemedik demişler......
çünkü kemiklerinde yada organlarındada bir zedelenme görememişler.......

ben gittikten sonra.......dolapları indirmiş......halıları havalandırmış yıkanacakları yıkamış.......
durmamış...bide bel fıtıgı var......kızdım çok kızdım anneme.......
ilk vana gifp döndügümde.......halıları fıröalamış kollarını acıtmış.....fizik tedavısıne gıdıyordu......belinide acıtmış.her ikisinede fizik tedavısıne gıdıyordu.....
şimdide dolapları düzeltmeye kalkmış........yorulmuş..terlemış.........
doktorlar kendini zorlamışın kaslarını zorlamışın demişler.........
allahım derdine ne anlamıyorum temizligi yaptık düzelttik..aklına bişeyi koyuyor ve kendini düşünmeden temizlige kalkıyor.......
şeker hastası tansiyon hasatsı....evde hastalanmış...komsunun kapısnı çalmış onlar acile götürmüşler....
yapma etme diyoruz aklına koydugunu yapıyor.........
hem kendini hem bizi üzüyor........
hiç kendini düşünmüyor.......aklına koydugunu yapıyor..evde yanlız bırakmaya gelmiyor........
sonra hasta oluyor zaten vücüdü hasta bide böyle olunca iyice yıpranıyor.........
çok kızdım halini görseniz.....su içmeye hali yok derdine yüktekileri indirp yıkamanın anlamdım
bugün igneye gittik.........
her yerş morarmış........hem agladım hem kendine acımıyorsan bize acı dedim.......
tamam der.......iyileşince yine aynı bildigini yapar.........
allah başımmızdan eksik etmesın kardeşim çok korktun dşyor bişey olcak diye.......
neden böyle yapıyor anlamıyorum ..........
kıyamıyorumda.......etrafa tutunarak yürüyor......ilaçları var bir sürü....kimi şekeri yüksektiyor kimi tansiyonu........
kolunu kımıldatamıyor........

ne olur dua edınde iyi olsun lütfen lütfen.........
[/COLOR]

dıger topıkke yazmıştım.......ne olur lutfennnnnnnnnnnnnn dua edın leutfennnnnnnnnnnnnnn

iki dakika da anket açtım geldim :lepi: kaydirigubbakcemile3

ya böcük hakkaten abini alıp konuşsan gelin yokken olmaz mı
abin neden göre göre sana bağırıyor ya :mymeka:
ne anketı CADIARZU
konuşulcak bı ınsan deılkı karısı haklıdır annem babam ben haksız tek bıldığı okötükedihüso

yok onlar bzım evde ben annem babamla yasıyordum abım evlendı kira odememek ıcın bızım yanımıza geldıler ama sankı dağdan gelıp bğadakı hesap oldu:sinifsinif:
tavır derken slm verıyom mesafelı oluyom
odamı kılıtlıyom sankı yıycem dıo
kılıtlemıyom yığenım karıstıryomuş gıbı seyler dıo gelıyom hergun odamda bısey kırık
kılıtlıom artık
bısey desem kabahat sussam kabahat naısl bı ınsan anlamadımkı

çok gecmıs olsun, Allah şifa versın tez zamanda arkadasım... :teselli:

annelerimiz neden kendilerini hiç düşünmezler yaa senağlama
çok yormuş ama kendini anneciğin
kendi kendini hasta etti :gitme:
serumun hortumunun kıvrıldığını doktorlar niye görmüyo :mymeka:

lady tmm nan gel yol:lepi:

nuran saol cnm

duygu cok geçmış olsun cnm yaa annelr hep böle evlatlarım yorulmasın dıe iş peşinde koşarlar ınş hemencık ıyılesır :gitme:

vıyhh.... :bbo: gıcık işler valla... yıne sabır edıyon bravo... :teselli:

Ladym selaam.... buyrunnnnnnnnn sengözlerimebaksanab
artist artist çıkmışın karsıma çıkar nen göslüklerini güneş mi var :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

annenlerin evinde mi oturuyosunnn akannehir
ben abinin avinde oturuyosun sandım
mübarek onların eviymiş gibi eziliyosun :mymeka:

göz kırpıyom sana gormuyon mu .. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…