Cesur ve Güzeller

güle güle kardelencim :gitme:
nereus h geldin kaydirigubbakcemile2

kızlar ii sohbtler oğlşm uyandı ben kaçar
güle güle:a015: öp enesiŞeniz

selam kızlar bende geldiimmm güzel muhabettleerr opuyorumnanaktan

hoşgeldinopuyorumnanaktan

ladyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesüm geliormuuuuuuuuuuu:kedi::kedi:
hanı sen bağa meel adresini gönderecekkin:mymeka:
unuttunmu yoksamafoldumben
yoksa beni sefmiyormusun-tatlicadiarzu-

bersu bide pasaklı gönderdi meel adreslerini hani başka kimse göndermiyi sefmiyomuzmu beni:üzgün üye:

lady nuran merhaba bacılar

istanbulda dün neler olmuş öyle yaa allah yardımcınız olsun çok kötüydü görüntüler

seda ablamızı ızlıyommm gelcem ınş
az kalsın net fişim gıdıyodu gene o yuzden fazla gelemedım

Ay ay ay yerim yerim ben şuna bak maaşallah.. Allah bizlere de nasip eder inşallah.. Çok güzelsiniz. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
akannehir

sevmemek ne demek kuzum unuttumm :gitme:
mesanemi açmadım ki
özelimden atam du şimdi
lady nuran merhaba bacılar

istanbulda dün neler olmuş öyle yaa allah yardımcınız olsun çok kötüydü görüntüler
:gitme:
akannehir ahanda bennn[/QUOTE] h...ll kaydirigubbakcemile2 naber tatlım Şeniz

hoşbulduk kızlar. Kısaca tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım. Aslen tokatlıyım ama doğma büyüme istanbul. Muhasebeciyim bayrampaşa da çalışıyorum. Sözlüyüm kasım 29.da nişanım olacak. Tek çocuğum abla abi kardeş sevgisinin eksikliğini hep yaşamışımdır..mafoldumben
Burada sizlerle konuşmak çok mutlu ediyor beni. KK bağımlılık yaptı bana opuyorumnanaktan

lady sefdiğini biliyorum espirik ettiydim
bekliyorumŞeniz
aytege sana ve bebışe bıde gözlerı sana benzemıyoo

ben kacar

çabık gelŞeniz

ayrıldık ladym oda kabullendi artık
kabullenmiycekte ne olcak

offffffffff offfffff kaçasım var yeminlen ama kimsede yok şöle 2 gün kalıp kafa dinlicek kimse

slmm iidr canm sendn nbr

heracmm batuşu sormştm diğer topikte ama grmedn sanrm

görmedim tatlım batuş bugun iyi çok şükür :Saruboceq: dün doktora gittik işte zaten götürcektim grip bahane oldu. gelişimi çok iyiymiş fiziksel gelişimi de motor gelişimi de öndeymiş ayına göre bi de 1 ay erken oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…