Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkse selamlar...
selammmmm kızlar naber.
ohhhhh süperr vallaa avucumu yalaymm barimmm :dance:
yemek kokuları taaa öbür topikten duyuldu bende istiyom sarmacokacimcoook
:1ninca: sarma mı bende isterim manane
muhallebili kadayıfı nasıll yapıyonn???:sm_confused: ben de yapammm!!!
selammmmm kızlar naber.
akannehir
şitella ne diysin sen ya :gitme:
dün ne ka kalabalıktı göremedim seni :kedi:
stellaklava:
ohhhhh süperr vallaa avucumu yalaymm barimmm :dance:
:sm_coolasaklımm bizii öppiinnmiii
ben seni öpem amaaŞenizŞeniz
selammmmm kızlar naber.
dün bahsediyodum yaa erken uyumak istemiyorum eşimle sohbet etmek istiyorum diyeee dün 12 de yattım kızlarr, emme sabah uyanamamışım zor yetiştim serviseeeeeeeeeeeeeeeee
:teselli:dün bahsediyodum yaa erken uyumak istemiyorum eşimle sohbet etmek istiyorum diyeee dün 12 de yattım kızlarr, emme sabah uyanamamışım zor yetiştim serviseeeeeeeeeeeeeeeee
bendeeee:dance:ayy tamam stellamm bilimm ben bu tatlıyıı çokk güzell bak iyi ki aklıma getirdinn yapamm ben dee!!!!:lepi:
çokk severiimm sütlü tatlıları özellikle!!!cokacimcoook
:gitme:
pasaklııııııııı :gitme:
avcılarda insem metrobusten ordan yollar nasıl acebaamafoldumben
hayret :lepi:
ee peki siz nasıl dizi izliyosunuz tafuk gibi yatıyon bebişinle beraber :ecrin_bebek:
ayy tamam stellamm bilimm ben bu tatlıyıı çokk güzell bak iyi ki aklıma getirdinn yapamm ben dee!!!!:lepi:
çokk severiimm sütlü tatlıları özellikle!!!cokacimcoook
pasaklııııııııı :gitme:
avcılarda insem metrobusten ordan yollar nasıl acebaamafoldumben
hayret :lepi:
ee peki siz nasıl dizi izliyosunuz tafuk gibi yatıyon bebişinle beraber :ecrin_bebek:
çok sinirliyim çok gerginim
hem yazıyom hemde deli gibi ağlıyom
nolduu :1shok::gitme:
:roflol: :roflol:ulaaa ben dizi izlemeyelii tv izlemeyeli baya bir zaman geçtii, ama artık değişicem şu perşembe ve cuma en azından takip edicem dizilerimiiii...........
:gitme:
ulaaa ben dizi izlemeyelii tv izlemeyeli baya bir zaman geçtii, ama artık değişicem şu perşembe ve cuma en azından takip edicem dizilerimiiii...........