doğruuu diyooo bi zahmett götür de sen hakkından gelsinnn onunnn!!:roflol:ay kadının fıkırlerı degısmıs hayatta olmaz dıyo genc gelınle ne ısı var evde dıyo :1shok::1shok:
kız getırsem evden kovar kayınpederı :roflol::roflol::roflol:
böcükümm bizz borçtann çokk bunaldıkk sen de bunalma diiinnnn demiiidimmm sanaaa!! a.s
şimdiii ben de saldım çayıra allahh gayıraalaelaelaelaelae ne edemm adamm hem savruk hem kimse yardımm etmiii herbişeye borçlanarakk sahip olacazz bizde kaderime boyun eydimmm!! anladıın sen oniiii!!!:1rolleyes:
böcükümm bizz borçtann çokk bunaldıkk sen de bunalma diiinnnn demiiidimmm sanaaa!! a.s
şimdiii ben de saldım çayıra allahh gayıraalaelaelaelaelae ne edemm adamm hem savruk hem kimse yardımm etmiii herbişeye borçlanarakk sahip olacazz bizde kaderime boyun eydimmm!! anladıın sen oniiii!!!:1rolleyes:
karr valla öylee kardeş ben stres yaptığımla kalıyorummm!!!a.sderın mademkı adama borclanmak batmıyosa sende uyum saglıycaksın ona..
o sekılde davranıcaksın yoksa gecmez hayat
ben susarmıyım bee..
kapıda dedı dıye bısı demedım yaa gercekdenmı dedım..:roflol::roflol:
az soluklansın hele bı :roflol::roflol:
kendı gelınlerı kayınpederle kalsa bısı olmaz :roflol:doğruuu diyooo bi zahmett götür de sen hakkından gelsinnn onunnn!!:roflol:
eskii toprakk korkuturr benceee!!!klava:
yok daha neler :bbo:09.09.09 nan bu felaketın bu anlamı olabılır mı:bbo:
olur -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:senın telsızın yanı telın tekını yolla baa kuzum konusalım beleşe:roflol::roflol:
bi bakam :sinifsinif:lady her yöne sınırsız dıe gecıyo sanırsam nan netten baksana bıze 55 tl dedıler ama askıma hep 45 50 tl gelıy
bıde şehırlerarası bılem arıyok
sana zahmet olmazsa :kedi::roflol::roflol:
tarifenin ismimni du bi bakem nettenCADIARZU
ay kadının fıkırlerı degısmıs hayatta olmaz dıyo genc gelınle ne ısı var evde dıyo :1shok::1shok:
sizin kaç para borç
aytege tamm bittiydii yine bi onbin çıktıı sanırsammm!!!akannehirbende sımdıden bunaldım valla
hep keske maddı durumu ıyı olan bırı olsa derdım çalışmasam ama kısmet deılmış
ama hıc pişman deılım yaa
onu varya herkes cok yakıştırıyo bana her hareketını ayrı sevyom ben onun:kedi:sevgı olunca borc harc faso fıso
sğlık olsun yeterkı
eger calısıpda paranı kendıne saklıycaksan kendın ıcın kullanıcaksan calıs..karr valla öylee kardeş ben stres yaptığımla kalıyorummm!!!a.s
bir iş bulsaydımm daa kafama göre takılaydımmm paramıı bileydimm ne iyi olacak!!:Saruboceq:
ben hiç borç nedir bilmezdimm hayattaa evlenince gördümm de ondan biraz koyduuu zannımca!!!!a.s
doğru demişşşşay kadının fıkırlerı degısmıs hayatta olmaz dıyo genc gelınle ne ısı var evde dıyo :1shok::1shok:
:roflol::roflol:derın mademkı adama borclanmak batmıyosa sende uyum saglıycaksın ona..
o sekılde davranıcaksın yoksa gecmez hayat
ben susarmıyım bee..
kapıda dedı dıye bısı demedım yaa gercekdenmı dedım..:roflol::roflol:
az soluklansın hele bı :roflol::roflol:
bende sımdıden bunaldım valla
hep keske maddı durumu ıyı olan bırı olsa derdım çalışmasam ama kısmet deılmış
ama hıc pişman deılım yaa
onu varya herkes cok yakıştırıyo bana her hareketını ayrı sevyom ben onun:kedi:sevgı olunca borc harc faso fıso
sğlık olsun yeterkı
yok daha neler :bbo:
olur -tatlicadiarzu-
bi bakam :sinifsinif:
sana zahmet olmazsa :kedi:
ay valla mı
du hemen el öpmeye gelim :1shok: akannehir
sonra bize getirim
kendimi sevdirim de belki bize yatıya gelir :lepi:
aytege tamm bittiydii yine bi onbin çıktıı sanırsammm!!!akannehir
böcükümm Allah bozmasın canım!:Saruboceq:
maddi şeyler kazanılıyoo sağlık versin huzur versin Allahımm!!!!:Saruboceq:
gıcık babane :dilcikar:kendı gelınlerı kayınpederle kalsa bısı olmaz :roflol:
ama baskasına karsı bu sekılde :roflol::roflol:
lady heryöne sınırsız diye geçiyorrr
int sitesi bilem açılmıyorkii:gitme:
gıcık babane :dilcikar:
tarifemi değiştirebilirim ozaman kaydirigubbakcemile2
doğru demişşşş
olmaz bencedee
ladyimin istediği buzaten kovsun kayınpederi evden
mesaca attım kuzum sana:kedi:
benim düşündüm değiştirmeyi
tum voda..lılarlasınırsızz 30tl aylık
en ucuzu bu diyeee
sonra düşünüdmm
öğrenci hattı yetiyor bana çokda konuşmuyorum kimle konuşam sefkilim olsa kesin öle yapardımm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?