Kızlar düşük kollu gelinliklerin kolları oynarken vs düşüyor mu?
Düşük kol kullanımı biraz zor evet. Bu sıralar düşük kol için çeşitli yöntemler kullanılıyor.
Mesela ten rengi tül ile bisiklet yaka, kısa kol çalışılıyor, süsler üstüne düşük kol görünümü verilecek şekilde yerleştiriliyor. Tülün tonu doğru ise oldukça başarılı, belli belirsiz bir görüntü olur.
İkinci olarak eğer yoğun bir dantel veya transparan olmayan bir malzeme kullanılacak ise, kolun içine silikonlu lastik yapılabilir. Kaymıyor böylece kollar aşağı. Hafif bir beyaz çizgi yüzeye vuruyor yalnız.
Saten gibi içi hiç göstermeyen gelinliklerde kısa düşük kolları kalıp gibi yukarıda tutacak sert malzemeler de kullanılıyor. Gelinliği kimse giymezken de kollar dik duruyor hani. Ancak bunlar ya kolları hareket ettirmenizi çok zorluyor, ya da biraz omuzdan uzak gidecek şekilde yapmak lazım.
Son olarak da çok amaçlı vücut yapıştırıcıları var, bir müşterim inci çamaşırdan bulmuştu. Kıyafeti vücuda yapıştırmanızı sağlayan bir çift taraflı bir bant. Lakin terde, çok oynarken vs. attığını söyledi.
Ayrıntılı bilgi için çook teşekkür ederim. Ten rengi tül yakar rahatsız eder falan gibi geliyo öyle mi sizce?
Yazdıklarınızda en mantıklısı silikonlu lastik gibi onun hiç fotoğrafı var mı acaba sizde tam anlayamadım da
Tül ekstra rahatsız etmiyordur diye düşünüyorum, yani gelinlik pek rahat değil hiçbir şekilde zaten :) ağır, sıkı vs. Ama heyecandan pek takılmıyor rahatlık konusu. Sürekli sarkan, açılan bir yeri olmasın da tabi.
Silikonlu yani kaydırmaz lastik bir kere kullanmıştım, dediğim gibi yüzünden biraz görünüyor gelinliğin ama hareketi engellemiyor ve kaymıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?