Cesetlerle selfie çekti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
İtalya'da geçen ay 38 hastasını zevk için öldürdüğü iddia edilen hemşire Daniela Poggiali'nin cesetlerle selfie çektirdiği ortaya çıktı.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İtalyan hemşire Daniela Poggiali'nin cesetlerle çektiği selfi fotoğrafları dehşete düşürdü.

Hemşirenin İtalya'nın Lugo kentindeki bir hastanede hayatını kaybeden 38 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu şüphesiyle tutuklanmıştı. Umberto Hastanesi'nde görevli olan hemşire Poggiali'nin sorumluluğunda olan 86 hastanın 38'i ölünce yetkililer harekete geçmişti.

İtalya'nın kuzey doğusunda yer alan Ravenna'da bir hastane ölen 78 yaşındaki kadının otopsisinde anormal seviyede potasyum klorür saptandı.

CESETLERLE SELFIE BASINA SIZDI

42 yaşındaki hemşirenin, cesetin yanında baş parmaklarıyla çekilmiş fotoğrafları basına sızdı. Bir hastanenin yatak odasında çekildiği düşünülen fotoğraflardan birinde ölünün taklidini baş parmağıyla ağzına doğru tuttuğu görülüyor.

Fotoğraflarını sosyal medyada gören hemşire arkadaşı durumu polise bildirmiş. Hemşire Poggiali hastane yönetimi tarafından görevden alındı. Poggiali, fotoğraftaki yaşlı kadının o görüntüler çekilirken sağ olduğunu iddia etti.

milliyet

misery filmini hatırlattı bana, ordaki hemşire bile bu kadar cani değildi yaf

çekip napacaktın face mi koyacaktın tövbe tövbe
yakalanırım diyedemi düşünmüyorlar,niye foto çekiniyorki.

manyak işte psikopat insanın yaptıklarının nedeni mi olur
valla resmi gördüm ya ben bile bi garip oldum he : )
ne caniler var dimi
hayır yakalanırım bu resimler birinin eline geçer korkusudamı yok
kusursuz cinayet yoktur hesabı,bazıları yakalanmak için resmen kanıt bırakıyor
kanıt dizisi vardı güzeldi
birde ben yabancı kanal IDX isimli kanalı izliyordum
olaylar amerikada oluyordu
ne korkunç cinayetler vardı ya,canlandırma yapmışlar,öyle inandırıcı ki.

Allah Allaaahhh nasıl insan(!)larla aynı dünyayı paylaşır olduk. Dehşetteyim.

Akıl-ruh sağlığı olan hiçbir 'insan' böyle bir şeyi düşünmez bile herhalde.
Belli ki birtakım dengeleri oynamış.

bu fotoğrafları ceken kim acaba o da bu kadın kadar dengesiz olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…