Cesaretimi topladım ve genel cerrahiyi kazandım:)

guldidar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
8
0
86
39
Adana
arkadaşlar,tercih aşamasında sitede sormuştum bana tavsiye verebilecek bayan cerrah var mı aramızda diye.site ahalisi o kadar sevecen ki bir sürü çok değerli arkadaşım destek vermişti,cesaretlendirmişti.hepsine en içten sevgilerimi yolluyorum:)cesaret edip tercih ettim ve genel cerrahi asistanı olarak göreve başlıyorum inşallah:)

hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılar dilerima.s.

tebrikler..

başarılarının devamını dilerim

ayrıca bir ricam olucakkk

burnundan kıl aldırmayann

cevap vermeye tenezzül etmeyen

insanları küçük gören

acımasız ve somurtkan doktorlardan olma tamam mı lmaz:

bsarılar dıleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :hooray:

öncelikle çok teşekkür ederim...kişilik meselesi,emin olun ben de hiç sevmiyorum onları:)benim ismimin anlamı gülyüzlü demek,arkadaşlarım hep ismimin tam bana göre olduğunu söyler.umarım hep böyle olur,ama kesinlikle çok haklısın.gayet iyi biliyorum onları daha geçen gün benim annem de aynı sıkıntıyı yaşamış...

ah süper, bildiğim kadarıyla TUS'ta puanı yüksek bir bölüm.Amcam da 20 yıllık gene cerrah benim.Meşakkatli bi iş ama tutkuyla bağlı olmak en önemlisi.

Tebrik ederim hayırlı olsun,meslek hayatında başarılara imza atman dileğiyle....

tebrikleri canım.hemde içtenlikle tebrik ediyorum kolay değil geldiğin yer ve dilerimki bundan sonrada en güzel şekilde ilerlersin.

ve inşallah ilerde değişmessin..opuyorumnanaktan

tebrikler hayırlı olsun ne mutlu seni yetiştiren anne babaya inşallah mesleginde en yüksek yerlere gelirsin

ah süper, bildiğim kadarıyla TUS'ta puanı yüksek bir bölüm.Amcam da 20 yıllık gene cerrah benim.Meşakkatli bi iş ama tutkuyla bağlı olmak en önemlisi.

yok cerrahinin puanı yüksek değil o kadar..
dahili bölümlerden dermatoloji, ftr, kardiyoloji, çocuk ruh sağlığı filan en yüksek bölümler.. dahili bölümler genelde yüksek puanlı..

bu arada konu sahibi arkadaş çok tebrik ederim darısı bizim de başımızaa :)

Son düzenleme:
başarılarla dolu bir iş yaşantısı diliyorum canım tebrikler :1rolleyes:
bizler size emanetiz, iyi ki varsınız..

senin adına çok sevindim...başarılar dilerim..güler yüzlü doktorlara ihtiyaç çoook:)))

teprik ederim başarıların devamlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…