Aldatma yok allaha sukur ama ne biliyim yinede konu ne olursa olsun guven yokAh be canım. Çocuklu haliyle ayrılanlar oluyor. Seninki ne ki? İnan mutsuzsan sırf sevdiğin için devam etme. Çünkü evlenince çok sorun yaşarsınız. Bu güvensizlik aldatmadan dolayı mı?
Aldatma yok allaha sukur ama ne biliyim yinede konu ne olursa olsun guven yok
Saplanti sanırım alti yil oldu bes yil boyuncada ayrilip untmaya çalıştığım cok zaman oldu yapamadim hic yasimda 21 yazik oldu kac seneme hala ayniyim ne ders alabiliyorum ne mantigimdakini uygulayabiliyorum
aslinda cok sey var ama geçmişte kaldi ufak tefek bile olsa birikiyor ve guvensizlik olusturuyo onlari uzun uzun burda anlatmaya kalkmak istemiyorm benim sorunum ayrilmak isteyip yapamamam ayrilsam pisman olmamTam olarak anlayamadım bu adam size ne yaptı?
bence senin durumun epey vahim,yani öyle buradan yazılacaklarla falan cesaret alıp da ayrılacagını hiç sanmıyorum.
bence kendi kendine geçmesini bekle
zamanini bosuna harcamiyorsun gayet guzel bi ilsikin var cok fazla ayrilip barsinca insan farkeymiyor ama gercekten ayrilabilecegini dusunmuyorum bunu ikinizede yapma ozellikle bitane daha ondan bulamiycam sozunu cok begendim dedigim gibi ara ver ama ayrilmaetpk .!.:Kac yıllık iliski, guvensizlik , saygisizlik dolu ama sorsaniz ikimizde seviyoruz
bu sefer bitirmek istiyorum zaten hep istedim ama olmadi bugun olduysa yarin pisman oldum bitirdigime hep kaldigi yerden devam ettik yinede.
hayatimin merkezi yaptim biliyorum ama onun eli yuzu teni kokusu herseyiyle bi başka ondan daha iyisini bulabilsem bile bi tane daha ondan bulamicam ki onu seviyorum
suan ortada yasadigimz bi sorun yok, yani guvensizlik disinda gerçekten artik hic ama hic bi sozune guvenmiyorum bu durumdan cok huzursuz olmaya basladim galiba saplanti takinti aliskanlik gibi bisey oldu bende alti senenin aliskanligi ilk sevgilim ilk optugum erkek baskasina hala dokunmadim bile yasim oldu 21 zamanimi bosuna harcadigimin farkindayim ama ayrilma cesaretim yok ayrilsam bile tekrar yalvarip kendimi kucuk duruma düşürüyorm ama inanin elimde değil beni yöneten baska bisey var icimde sizlerden yardim istiyorum bu konuda benim gibi olup atlatabildim diyenlerinizden cesaret almaya ihtiyacim var ömrümün sonuna kadar ona bagli olarak yasicakmisim gibi hissedicem yoksa. 6 yildir ayni dongu icerisindeyim surekli
Yillardir bekliyorum gecmiyor kendi kendine benim gibi hisseden arkdaslarla dertlesmek istedim nasi atlattilar merak ediyorum sadece
yıllar olsa ne olacak,yaş 21.
nasıl atlatılır söyliyim sana, nasıl atlatılır diye düşünmeyerek. nasılsa burada ne kadar nasihat de verilse şu yaşında eninde sonunda kalbin,duyguların galip gelecek.hiçbirini dinlemeyeceksin bir yerden sonra.çünkü yazdıklarına bakılırsa çok tutkuyla bağlısın şu an.tekrar ediyorum yaş 21 çünkü..
o yüzden çırpınma.çünkü sonunda öyle bir kıvama gelecek ki,bir sabah uyandığında pat diye bitmiş olacak kendiliğinden.sonrası ben bu salağı mı sevmişim yeea hissi vs. vs.
zamanini bosuna harcamiyorsun gayet guzel bi ilsikin var cok fazla ayrilip barsinca insan farkeymiyor ama gercekten ayrilabilecegini dusunmuyorum bunu ikinizede yapma ozellikle bitane daha ondan bulamiycam sozunu cok begendim dedigim gibi ara ver ama ayrilma
seni cok iyi anliyorum ama bil ki yapamayiz ayrilamayiz demesi kolay ayril kendini uzme falan ama o ilk optugun erkek ya farkli oluyor iste anilar surekli aklina gelicek yeni birisini bulsan bile elini dahi tutamayacksin aklina o gelicek sonra oda seninle tekrar barismak istemeyecek istesede hicbisey suanki gibi olmiycak araniza biri girdigi icin hani heo diyorlar ya erkekler biz kadinlar gibi degi ince dusunmez onlar anlamaz diye niye anlamsinlar canim onlarda onsan bizde eger karsina alipta guzel guzel anlatirsan bu guvensizlihibi ve nedenlerini anlayavk bak gorursun tecrübeyle sabit sadece onun anlayacagi sekilde anlat yeterAyrilma diyosun hic istermiyim ayrilmak ama içimde surekli guvensizlik var bi sorun olmamasina rağmen cok yipratiyo beni be arkadaşm yoksa cok seviyorum ama mahvettm kendmi dusune dusune