Merhaba arkadaşlar,ben 22 yaşındayım.Seneye üniversitede son yılım.Bu yıl Kpss sınavına girdim.Şükür ki gerekli puanı alarak ayaklarımın yere biraz daha sağlam basmasını sağladım.Tüm bunları açıkladıktan sonra anlatmak istiyorum.
Ben şu ana kadar yaşadığım bütün ilişkilerimde istemediğim davranışlara engel olamadım.İstemediğim davranıştan kasıt, daha beni hiç tanımadan etmeden benimle ilişki kurmak isteyen erkeklerin bana sarılmak,daha hiç tanımadan aşıkmışız gibi davranmak istemeleri.Artık gerçekten sorgulamaya başladım.Acaba ben de ne hata yapıyorumdur diye.Çünkü şimdiye kadar yaşadığım ilişkilerimın büyük çoğunluğunda sanki cinsel obje olarak görülüyordum.
Bakın işte!Artık o kadar şartlanmışım ki her erkeğe ön yargılı yaklaşıyorum.Acaba bu yaptığımı yanlış anlayacak mı?Lafımın altında başka laf arar mı?Acaba şimdi ne demek istedi?.. gibi gibi sorular. Zaten şu ana kadar sadece bir kişiye güvenmiştim.Çünkü o gerçekten cinselliği ön planda tutan biri değildi.Yalnız çor sert mizaçlı biriydi ve bana da uygun değildi.Yine de namusuna sahip çıktığını düşündüğüm için gözüme giren ilk kişiydi diyebilirim.
Ben, artık birinin beni sevmesini istiyorum,beni tanımak için uğraşmasını istiyorum,benimde kalbimin olduğunun farkında olmasını istiyorum.Niyetinin düzgün olduğunu görmek istiyorum.Çok şey istemiyorum bence.
Sadece konuşmak için sizden yardım rica ediyorum.
Haklısın cheesecake.Ben her erkeğin aklının uçkurunda olduğunu düşünmüyordum.Benim düşüncelerimde yanlış olabilir.Zaten sevgilim olsa da ona istediklerini verebilceğimi sanmıyorum.Benim için sarılmak,öpüşmekte problem.Belki de bu sevgi ihtiyacımı bastırmalıyım.Sevgilim olsa da benim istediğim gibi olmayacağını birkaç kez gördüm.daha yaşın küçük eğer kendi yaşıtın erkeklerse bahsettiklerin normal. sana özgü bir durum değil.
erkeklerin o yaşta ciddi ilişki düşüncesi kolay kolay olmaz.
daha çok takılalım eğlenelim modundadırlar.
bir süre sonra da beklentileri değişir.
sana biri aşık olunca ancak senin kalbin olduğunu düşünür. diğerleri zaten beğenidir, hoşlanmadır, etkilenmedir. aşk değildir.
eh aşk da insanın karşısına her gün çıkmaz tabi. bilinmez ne zaman çıkacağı.
Herşeyin bir vakti zamanı var akışına birakin hayati..Merhaba arkadaşlar,ben 22 yaşındayım.Seneye üniversitede son yılım.Bu yıl Kpss sınavına girdim.Şükür ki gerekli puanı alarak ayaklarımın yere biraz daha sağlam basmasını sağladım.Tüm bunları açıkladıktan sonra anlatmak istiyorum.
Ben şu ana kadar yaşadığım bütün ilişkilerimde istemediğim davranışlara engel olamadım.İstemediğim davranıştan kasıt, daha beni hiç tanımadan etmeden benimle ilişki kurmak isteyen erkeklerin bana sarılmak,daha hiç tanımadan aşıkmışız gibi davranmak istemeleri.Artık gerçekten sorgulamaya başladım.Acaba ben de ne hata yapıyorumdur diye.Çünkü şimdiye kadar yaşadığım ilişkilerimın büyük çoğunluğunda sanki cinsel obje olarak görülüyordum.
Bakın işte!Artık o kadar şartlanmışım ki her erkeğe ön yargılı yaklaşıyorum.Acaba bu yaptığımı yanlış anlayacak mı?Lafımın altında başka laf arar mı?Acaba şimdi ne demek istedi?.. gibi gibi sorular. Zaten şu ana kadar sadece bir kişiye güvenmiştim.Çünkü o gerçekten cinselliği ön planda tutan biri değildi.Yalnız çor sert mizaçlı biriydi ve bana da uygun değildi.Yine de namusuna sahip çıktığını düşündüğüm için gözüme giren ilk kişiydi diyebilirim.
Ben, artık birinin beni sevmesini istiyorum,beni tanımak için uğraşmasını istiyorum,benimde kalbimin olduğunun farkında olmasını istiyorum.Niyetinin düzgün olduğunu görmek istiyorum.Çok şey istemiyorum bence.
Benim istediğim gibi sevgililik yaşayabilenlerde var.Bilmiyorum belki de ben hiç yaşamadığım için ahım şahım geliyor.Olsa da zaten benim istediğim gibi olmuyor.Çiyskeke harfi harfine katılıyorum. Herşeyin bir zamanı var dilerim en güzelini yaşayın. Maalesef 20 li yaşlardaki erkekler ciddi düşünmez kendinizi suçlamayın.
Haklısınız.Teşekkür ederim :)yaşıtların daha okul yaşında olabilirler ..
senin düşüncelerinde kendine göre haklısın ..
zamana bırak ..
Yorumunuz için teşekkür ederim.Herşeyin bir vakti zamanı var akışına birakin hayati..
Merhaba arkadaşlar,ben 22 yaşındayım.Seneye üniversitede son yılım.Bu yıl Kpss sınavına girdim.Şükür ki gerekli puanı alarak ayaklarımın yere biraz daha sağlam basmasını sağladım.Tüm bunları açıkladıktan sonra anlatmak istiyorum.
Olmazsa olmuyor :) Allah hayırlısını çıkarsın.Ama keşke uçkur derdinde olanlar hiç çıkmasa.Benim karşıma da hep arızalar çıkıyor : )Sizin gibi cinsellikten yana çekincem yok ama bir tane normaline denk gelmedim daha, öyle ki birisiyle tanıştığımda en yakın arkadaşımın ilk yorumu "bakalım bundan en çıkacak" oluyor.
Valla ben bıraktım artık düşünmeyi, çabalamayı ve istemeyi. Olursa olur, olmazsa da olmaz. Napalım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?