Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
certain ovulasyon ve hamilelik testini deneyen var mi
Valla canim ben suan laboquick kyllaniyorum certaini duymadim. Ama biraz kullan bence asagi yukari birbirine benzer bunlar tabii biraz dah iyileri de varmis sanirim
Bu arada ikinci cizgi silikse suan yumurtlama doneminde degilsin cizgi koyulasana kadar devam et bence. Ben de 16 gundur kullaniyorum daha ywni koyulasti cizgi
Daha once ogrendiklerime gore ovulasyon testi tam olarak koyu olunca ki sadece bu yumurtlamaya bagli degilse o durumda hamileligi gosteriyor. Bu durumda gebelik testleri silik cikiyormus. Bence hamilelik icin gebelik testi kullanman daha mantikli. Eger hamileysen ve dollenme olmus ise ne kadar yaparsan yap surekli koyu cikiyormus ovulasyon testi
benim eczaneden alıpta denemediğim hiç bi test kalmamıştır.buna erken hassas gebelik testleride dahil.doktorlar boşuna para tuzağı diye söylemiyorlar.buna ben de inanmazdım ta ki alıpda evde yaptıgım son testlerden sonra nerdeyse hemen hemen hepsınde ikinci çizgi silik bi şekılde bellı oluyordu.. dayanamadım gittim bi saglık ocagında kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti..zaten 2 gün içindede regl oldum.siz siz olun boşu boşuna bu gebelik testlerine inanıp boşuna psikolojinizi bozmayın.hem kesemize hem psikolojimize zarar!!