Nasıl gittiniz mi normal doktora randevu alıp mı gittiniz ? Ne kadar süreye randevu veriyorlar? Ve nasıl bakıyorlar bakma süresi ne kadar? Herhangi bir ücret ödediniz mi? Cd fotoğraf verdilermi ?Teşekkürler.
20. Haftada Gebelik bolumununden profosore randevu aldim birkac gun sonraya verdi .100 120 tl civariydi sanirim.cd foto yok zaten siyah beyaz sadece ic organlarini inceliyor cinsiyetini bile soylememisti dr. Ic organlarin fotosunu veriyor
20. Haftada Gebelik bolumununden profosore randevu aldim birkac gun sonraya verdi .100 120 tl civariydi sanirim.cd foto yok zaten siyah beyaz sadece ic organlarini inceliyor cinsiyetini bile soylememisti dr. Ic organlarin fotosunu veriyor
Meraba bende cerrahpaşaya muayeneye gittim detaylı ultrason için internetten Prof Dr a randevu al dediler o gün içinde detaylı ultrason yapıyor mü gün mü veriyor acaba
Meraba bende cerrahpaşaya muayeneye gittim detaylı ultrason için internetten Prof Dr a randevu al dediler o gün içinde detaylı ultrason yapıyor mü gün mü veriyor acaba
Bende o Dr u düşünüyorum evet malesef siyah beyaz benim gittiğimde sansima muayene olurken öğrencileriyle geldi bütün heryeri ne bakıldı anlattı öğrencilerine ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi sanırım aynı organlarına bakılacak beynine ellerine yüzüne içimde kalmasın diye yinede gidicem