Dudak Makyajı CERRAHİ İŞLEMSİZ DUDAK KALINLAŞTIRMA [DENENMİŞTİR]

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
43
1.yöntem:
kapak ewt yanlış duymadınız buna benzer bi kapak alıyosunuz dudağımıza yapıştırıp vakumluyoruz 20 30 saniye sonra kocaman duduaklar bizi bekliyo [(unutmayalım ne kadar vakumlarsak o kadar dolgun dudaklarımız olur ) bu araka kalıcı değildir etkisi bende yarım saatyada 1 arasında saat sürüyo ]

2.yöntem :tarçın yağı daha etkilidir önce bir lipgloss içine 20-25 damla tarçın yağı sıkıyoruz ve karıştırıp dudağımıza sürüyoruz ve botokslu gibi görünen dolgun dudaklar(bu arada çok fena yakıyo dudakları isterseniz önce 315-20damla felan sıkın etkisine göre artırırsınız)
buda 2 3 saat kalıcılık sağlıyo

-bir yerde duymuştum vazelinle karıştırıp her akşam sürünce bir kaç ay içinde kalıcı dolgunlukta sağlıyomuş mutlaka denicem kalıcı bir dolgunluk sağlarsa mutlaka yazarım inşallah faydalı olmuştur öptüm canlarım

Son düzenleme:
15 gün kullandım sanki kalıcı bi dolgunluk vermeye başladı (öyle kocaman dudaklara sahip olmadım tabiki çok azda olsa bi fark var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…