• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cerrahi histeroskopi sonrası kanama

peak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
48
33
88
İstanbul
Selam kızlar
Cerrahi histeroskopi ile yapışıklık açtıran var mı? Sonrasinda hafif kanama normal diyorlar. Dr da bu ay hafif hafif olur dedi. 11. gün bugün arttı kanama biraz. O koyu akıntı ile karışık hafif kan yerine taze kan akmaya başladı. Öyle aşırı değil ama lekelenme şeklinde çok az da değil. Regl olduğum gibi ara ara geliyor. Endişelenmeye başladım. Hareket etmek tuvalete gitmek istemez oldum artacak bisey olacak diye. Kanamanız nasil oldu? Kaç gün sürdü? Varsa tecrübe paylaşın lütfen

Benim 5 gün sürdü ama yapışıklık için olmadım histeroskopi düşük yapmıştm onun nedenini arastırmak için olmustum leke tarzında olmustum pembe pembe bazen kahve leke geliyordu somra bitti geçti 🤲

Teşekkürler cevap için sizinki tanı için olduğundan galiba öyle operasyon yapılınca fazla mi oluyor acaba 🤔

Histeroskopi v.b. İşlemler sonrası regl döneminde değişiklikler olabiliyor. Sanırım regl olmuşsunuz.

7 gun once ben de oldum, doktorum ameliyat sonrasinda 5-6 gun sonra adet kanaman olabilir demisti, gercekten de 6.gun yasadim. Aradim, normal dedi

Teşekkürler cevap için sizinki tanı için olduğundan galiba öyle operasyon yapılınca fazla mi oluyor acaba 🤔
Ben geçen yıl perde aldırmak için oldum 4 5 gün falan sürdü ama kahverengi lekenme şeklindeydi sonrada kesildi.

Laparoskopi oldum 7 gün yasadm düzenzleşti adetlerim olabiliyor

13 gün oldu hala kanama devam azalma yok. Başka bir dr da gördü yapacak birsey yokmuş. Kanama durduracak ilaç ve antibiyotik verebilecekler ancak . Neden olduğu da öyle ultrasonla filan anlaşılmazmış. Ya rahim mi delindi ne oldu anlamadım ☹☹

Bende oldum perde alındı bi hafta azlı çoklu leke seklinde oldum belki erken adet oldunuz kırmızıya donduyse

Bende olucam kızlar biraz endıselıyım benımde rahım y seklınde o duzeltılıcek.

13 gün oldu hala kanama devam azalma yok. Başka bir dr da gördü yapacak birsey yokmuş. Kanama durduracak ilaç ve antibiyotik verebilecekler ancak . Neden olduğu da öyle ultrasonla filan anlaşılmazmış. Ya rahim mi delindi ne oldu anlamadım ☹☹
Endişelenmeyin bence. Ben 2 haftada bir 1 hafta süren adetler oldum. 4 defa hemde 2 ayda. Doktora gittim hormonların bozulmus dedi ilaç verdi. Rahim delinse şiddetli kanama olurdu. Vucut anca toparlıyormus 2 doktorda aynısını dedi

Endişelenmeyin bence. Ben 2 haftada bir 1 hafta süren adetler oldum. 4 defa hemde 2 ayda. Doktora gittim hormonların bozulmus dedi ilaç verdi. Rahim delinse şiddetli kanama olurdu. Vucut anca toparlıyormus 2 doktorda aynısını dedi
Teşekkür ederim🙏. Geçmiş olsun size de.

Teşekkür ederim🙏. Geçmiş olsun size de.
Sağol canım. Bende ki öyle böyle bi kanama değildi. Parça şeklinde 6 gün boyunca geliyordu. Çok korkmustum bende delinme mi oldu acaba diye .

merhabalar bende ayni seyleri yasiyorum.8 gun once histeroskopi oldum kanama devam ediyor bugun biraz artti. sizde nasloldu acaba??

Back