• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cerazette

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.659
333
Başım o kadar ağrıyor ki konuyu Nereye açacağımi bilemedim. Cerazette kullanıp şiddetli baş ağrısı çeken var mı. Çok kötüyüm. Hafta sonu olunca ne yapacağımı da bilemedim

ben böyle başım ağrıdıgında şakaklarımda ve ensemde buz gezdiriyordum.
Sonra başımı bornoz kuşağıyla sıkıca sarıyordum, ensemin altına sert yastık öyle uzanıyordum

Başım o
kadar ağrıyor ki konuyu Nereye açacağımi bilemedim. Cerazette kullanıp şiddetli baş ağrısı çeken var mı. Çok kötüyüm. Hafta sonu olunca ne yapacağımı da bilemedim
acile gidebilrsin.
alınında ve iki kaş arana buz kompresi yap. buzu bir torbaya koy onu da tülbent ile sar. öyle koy. direkt koyma.
gözlerini kapa- karanlık odaya gec. su iç.
bir yerini saglam cimcir. başka bir yer acırsa beyin ilk acıyı unutp digerine koşarmış.
ilacın prespoektüsne bak baş agrısı var ise yan etkidir. dktr. gidip farklı ilaç al. veya ilacı bırak spiral taktır. yok onu yaptıramam dersen eşin condom kullansın.
hadi gecmiş olsun.

acile gidebilrsin.
alınında ve iki kaş arana buz kompresi yap. buzu bir torbaya koy onu da tülbent ile sar. öyle koy. direkt koyma.
gözlerini kapa- karanlık odaya gec. su iç.
bir yerini saglam cimcir. başka bir yer acırsa beyin ilk acıyı unutp digerine koşarmış.
ilacın prespoektüsne bak baş agrısı var ise yan etkidir. dktr. gidip farklı ilaç al. veya ilacı bırak spiral taktır. yok onu yaptıramam dersen eşin condom kullansın.
hadi gecmiş olsun.
çok teşekkürler. Ilacın Yan etkisinde yazıyor evet. Daha önce yasmin kullanıyordum hiç bir Yan etkisi olmamıştı. Emzirdigim için ebe bunu verdi. Minoset Biraz hafifletti. Bir müddet farklı yöntemler denesem iyi olacak

çok teşekkürler. Ilacın Yan etkisinde yazıyor evet. Daha önce yasmin kullanıyordum hiç bir Yan etkisi olmamıştı. Emzirdigim için ebe bunu verdi. Minoset Biraz hafifletti. Bir müddet farklı yöntemler denesem iyi olacak
ilacı keseyim deme kanaman başilar. pts gunu ebeye git gene.

ben böyle başım ağrıdıgında şakaklarımda ve ensemde buz gezdiriyordum.
Sonra başımı bornoz kuşağıyla sıkıca sarıyordum, ensemin altına sert yastık öyle uzanıyordum
Buz gezdiremiyorum malesef sinüzitim var ama boyun destekli bir yastık kullanıyorum

Back