Cerazette (yasmin) kullananlar,yardim!!!

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
116
Diğer
ben 21.01.2009 da sezeryanla dogum yaptim.10 martta hapa basladim.ilk kutu biitnce 7 gun ara verdim ama adet olmadim.8.gun hapa tekrar basladim.simdi de devam ediyorum.sorum su:adet olamamam normal mi ?? emziriyorum da hamile kalmaktan korkuyorum...adetim ne zaman duzene girer dra gidicem ama bir de tecrubeli arkadaslara sorayim dedim.cevaplarsaniz sevinirim..tesekkurlera.s.

canim o hapi bende aldim bugünden itibaren kullanicam Almanyada kullaniliyor emziren anneler icin
doktorlar öneriyor bu hapi
zaten onlar yazmazsa alinamiyor bu hap
türkiyede yok benim bildigim kadariyla bu hap

kancicegim naptin gittinmi doktora
doktorunda aynisini dicek canim sana bu hapi kullandigin sürece kanama gelmiyor
benimki öyle demisti
Tuandayken kullandim 1 yil boyunca ve gercekten bir damla kanamam gelmedi
neyse doktorun söylemistir sana eger gittiyse
gelince yaz sonucu

unuttum bak söylemeyi bugün eczanedeki kadin bana dediki ilk iki hafta hap alirken ayni anda condom da kullanin anca etkisini gösterir hap dedi

evt cimcime dr bna da 2 hafta korumazz demisti biliyorum.bugun baska dr u aradim o da bu hafta doluyum haftaya carsamba gel dedi supheleniyorsan test yap dedi ben de hemen yaptim.cok sükür negatif:)))
bence de hapin yan etkisi baska birseyden olamaz ...
bir de ben hayatimda ilk kez dogum kontrol hapi kullaniyorum.once korunmamistik ..belki ondan da olabilir...

ben 21.01.2009 da sezeryanla dogum yaptim.10 martta hapa basladim.ilk kutu biitnce 7 gun ara verdim ama adet olmadim.8.gun hapa tekrar basladim.simdi de devam ediyorum.sorum su:adet olamamam normal mi ?? emziriyorum da hamile kalmaktan korkuyorum...adetim ne zaman duzene girer dra gidicem ama bir de tecrubeli arkadaslara sorayim dedim.cevaplarsaniz sevinirim..tesekkurlera.s.

Slm seninle ayni tarihde dogum yapmisiz bu ilac regli olmadan kullunilmaya baslaniliyormu ben henüz baslamadim da

ya doktorum da bana aynisindan yazdi fakat kullanayim mi, kullanmayim mi kararsiz kaldim, simdilik kullanmiyorum :s

Back