• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cerazette,kist,adet

Nesliy1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
33
2
18
34
Diğer
İyi günler bayanlar
ben 21 yaşındayım adet dönemlerim çok ağrılı geçiyor ve sürekli ilaç alıyorum ya da iğneye gidiyorum.Geçenlerde kadın doğum doktoruna gittim ve kist olduğunu söyledi.Cerazette diye bir doğum kontrol hapı verdi.Burada da araştırdığımda emziren annelere verildiğini hatta adetin gelmediği yazıyor.Östrojen içermediğini söyledi doktor fakat benim içime kurt düştü genede, kıllanma yapıyor mu yüzde çenede .Bu konuda fikriniz yahut kullananlar varsa ,yazarsa sevinirim.

İyi günler bayanlar
ben 21 yaşındayım adet dönemlerim çok ağrılı geçiyor ve sürekli ilaç alıyorum ya da iğneye gidiyorum.Geçenlerde kadın doğum doktoruna gittim ve kist olduğunu söyledi.Cerazette diye bir doğum kontrol hapı verdi.Burada da araştırdığımda emziren annelere verildiğini hatta adetin gelmediği yazıyor.Östrojen içermediğini söyledi doktor fakat benim içime kurt düştü genede, kıllanma yapıyor mu yüzde çenede .Bu konuda fikriniz yahut kullananlar varsa ,yazarsa sevinirim.

cnm kist için kullandım hiçbir sorun yaşamadım
normalde 2 değişik d.kontrol hapı daha kullanmıştım çok ağır gelmişti yan etkileri olmuştu bu çok hafif bir hap
yan etkisi yok sadece evet adet kanamaların düzensizleşiyor
ara kanamaların olabilir ya da o ay adet görmeyebilirsin
kıllanma fln yapmadı bende

cnm kist için kullandım hiçbir sorun yaşamadım
normalde 2 değişik d.kontrol hapı daha kullanmıştım çok ağır gelmişti yan etkileri olmuştu bu çok hafif bir hap
yan etkisi yok sadece evet adet kanamaların düzensizleşiyor
ara kanamaların olabilir ya da o ay adet görmeyebilirsin
kıllanma fln yapmadı bende

kaç ay kullandın peki,kist kayboldu mu?
ben kullanmaya başladım şuan 6.gün,kıllanma olayından açıkçası korktum ama cevabın içime su serpti.

kaç ay kullandın peki,kist kayboldu mu?
ben kullanmaya başladım şuan 6.gün,kıllanma olayından açıkçası korktum ama cevabın içime su serpti.

biraz küçülmesinde etkili oldu ama tamamen yok olmadı
senin kaç cm canım benim 5.5 cm
6 ay kullanmak gerekiyormuş ama ben gebeliği denicem bıraktım o yüzden

21X22 cm miş.Sanırsam 6 ay kullandıktan sonra etkisini göstericek.Adetlerinde ağrıların azaldı mı

biraz küçülmesinde etkili oldu ama tamamen yok olmadı
senin kaç cm canım benim 5.5 cm
6 ay kullanmak gerekiyormuş ama ben gebeliği denicem bıraktım o yüzden

Merhaba arkadaşlar. Doğumdan sonra 1 yıldır cerazette kullanıyorum. Farkında olmadan 1 hap fazla almışım galiba yada dalgınlıkla düşürdüm hatırlamıyorum. 1 hap eksik pakette. Ne yapmalıyım bilen varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back