Tüyler için hormon tedavisi olman lazım. Hiçbir doğum kontrol hapı tüyleri yok etmez.
Kaldı ki edecek olsa benimkileri yok ederdi. 8 sene kullandım neredeyse.
ah ah malesef hormonlarımda hiç bir sorun yok. keşke olsaydı da tedavisini görseydim. doğruyu söylemek gerekirse gitmediğim üniversite hastahanesi gitmediğim araştırma hastahanesi kalmadı ama hormonlarımda hiç birşey çıkmadı.
Aaa nasıl olur ki o zaman.
Bu durum genelde PKO ya da testesteron fazlalığından oluşuyor.
Bu durumda hazır hormonlar da normalken bence lazere başlayabilirsin.
İkisi de çıkmadı. bir ada pko'dan şüphelenildi ama o da yokmuş. düşünmüyor değilim lazeri araştırma yapıyorum bakalım karar verirsem başlayacağım.
eee arkadaşlar sanırım bu ilacı pek kullanan yok. en azından benim gibi problemi olanlar kullanmıyor sanırım
Canım benim bildiğim Cerazette'nin diğer doğum kontrol haplarından tek farkı emzirirken kullanılabilmesi :26:
ben de internetten araştırdım hep emzirme dönemindekiler kullanıyor benim durumumda olup da kullanana hiç rastlamadım. bu işte bir gariplik hissettim. o yüzden foruma bunun için konu açtım ama kimseye de rastlamadım. bu ilacı benim durumumda olup da kullanacak olan ilk kişi benim galiba
Bana da tuhaf geldi canım. Dr'a danışsana.
zaten bu ilacı bana veren doktor. internetten araştırmasam hiç anlamayacağım. anneme söyledim o da başka bir doktora gidelim bakalım o ne diyecek diyor. sanırım başka bir doktora gideceğim.
Dr'un verdiğini biliyorum canım. Başka dr manasında dedim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?