cerazette hakkında yorumlarınızı bekliyorum

ceyo3586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
17
2
36
İzmir
arkadaşlar ben ilk regl olduğum andan beridir düzensiz regl olan birisiyim. doktorun tavsiyesiyle bir çok ilacı kullandım diane 35 bana çok fazla kilo aldırdığı ve bende aşırı derecede mide bulantısı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. yazz 24 ilk başlarda çok güzeldi ama malesef o da mide ağrısı yaptı ve sonuç kusmalara varınca onu da bırakmak zorunda kaldım. yeni doktora gittim ve ilaçların içindeki östrojene karşı hassasiyetin olabilir dedi ve bana cerazette'yi verdi. bu arada arkadaşlar benim tüylenme problemim de var. yani bir kadında çıkmaması gereken yerlerde tüylerim çıkıyor. sizlere sorum şu tüylenme sorunu olup da bu ilacı kullanan ve iyi gelen var mı (yazz 24de tüylerimin rengi epey açılmıştı ki mideme o eziyetleri yapmasa onu bırakma gibi bir niyetim yoktu) ya da bu ilaçtan sonra aşırı derecede kilo aldım diyen var mı. şahsen ben diane 35 kullanırken 15 kilo aldım ve bir senede ancak 12 kilo verebildim o kiloları vermek için de yapmadığım şaklabanlık kalmadı diyebilirim. değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Tüyler için hormon tedavisi olman lazım. Hiçbir doğum kontrol hapı tüyleri yok etmez.
Kaldı ki edecek olsa benimkileri yok ederdi. 8 sene kullandım neredeyse.

Tüyler için hormon tedavisi olman lazım. Hiçbir doğum kontrol hapı tüyleri yok etmez.
Kaldı ki edecek olsa benimkileri yok ederdi. 8 sene kullandım neredeyse.

ah ah malesef hormonlarımda hiç bir sorun yok. keşke olsaydı da tedavisini görseydim. doğruyu söylemek gerekirse gitmediğim üniversite hastahanesi gitmediğim araştırma hastahanesi kalmadı ama hormonlarımda hiç birşey çıkmadı.

Aaa nasıl olur ki o zaman.
Bu durum genelde PKO ya da testesteron fazlalığından oluşuyor.
Bu durumda hazır hormonlar da normalken bence lazere başlayabilirsin.

Aaa nasıl olur ki o zaman.
Bu durum genelde PKO ya da testesteron fazlalığından oluşuyor.
Bu durumda hazır hormonlar da normalken bence lazere başlayabilirsin.

İkisi de çıkmadı. bir ada pko'dan şüphelenildi ama o da yokmuş. düşünmüyor değilim lazeri araştırma yapıyorum bakalım karar verirsem başlayacağım.

eee arkadaşlar sanırım bu ilacı pek kullanan yok. en azından benim gibi problemi olanlar kullanmıyor sanırım

Canım benim bildiğim Cerazette'nin diğer doğum kontrol haplarından tek farkı emzirirken kullanılabilmesi :26:

Canım benim bildiğim Cerazette'nin diğer doğum kontrol haplarından tek farkı emzirirken kullanılabilmesi :26:

ben de internetten araştırdım hep emzirme dönemindekiler kullanıyor benim durumumda olup da kullanana hiç rastlamadım. bu işte bir gariplik hissettim. o yüzden foruma bunun için konu açtım ama kimseye de rastlamadım. bu ilacı benim durumumda olup da kullanacak olan ilk kişi benim galiba

Bana da tuhaf geldi canım. Dr'a danışsana.

zaten bu ilacı bana veren doktor. internetten araştırmasam hiç anlamayacağım. anneme söyledim o da başka bir doktora gidelim bakalım o ne diyecek diyor. sanırım başka bir doktora gideceğim.

Dr'un verdiğini biliyorum canım. Başka dr manasında dedim ben de.

Hangi ilaci kullanirsan kullan hepsinde bir hormon bozucu veya yan etkisi var diyelim. Yiyeceklerine ilk once ozen gosterceksin bende diane 35 kullandim ama hormonsal ve mevsim meyvesi sebzesi yedim kışın dometes yemedim mesela nutella ve benzeri cikolatalar yemedim dondurma yemedim hakiki zeytin yağ ile beslendim köy yumurtasi yedim bakkaldan almadim . Hic tüylenmedim kilo almadim 27 yasindayim hala 48 kilodayim. Herseyi ilactan bekleme sende ilaca yardim et ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…