arkadaşlar ben ilk regl olduğum andan beridir düzensiz regl olan birisiyim. doktorun tavsiyesiyle bir çok ilacı kullandım diane 35 bana çok fazla kilo aldırdığı ve bende aşırı derecede mide bulantısı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. yazz 24 ilk başlarda çok güzeldi ama malesef o da mide ağrısı yaptı ve sonuç kusmalara varınca onu da bırakmak zorunda kaldım. yeni doktora gittim ve ilaçların içindeki östrojene karşı hassasiyetin olabilir dedi ve bana cerazette'yi verdi. bu arada arkadaşlar benim tüylenme problemim de var. yani bir kadında çıkmaması gereken yerlerde tüylerim çıkıyor. sizlere sorum şu tüylenme sorunu olup da bu ilacı kullanan ve iyi gelen var mı (yazz 24de tüylerimin rengi epey açılmıştı ki mideme o eziyetleri yapmasa onu bırakma gibi bir niyetim yoktu) ya da bu ilaçtan sonra aşırı derecede kilo aldım diyen var mı. şahsen ben diane 35 kullanırken 15 kilo aldım ve bir senede ancak 12 kilo verebildim o kiloları vermek için de yapmadığım şaklabanlık kalmadı diyebilirim. değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.