Cerazette dogum kontrol hapı kullananlar ??

Dursun96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
3
0
28
1 senedir cerazette dogum kontrol hapı kullanıyorum ama adet görmüyorum adet görmek için illa ilacımı bırakmalıyım ?? Başka çözümü yokmu çübkü haptan cok memnunum koruyuculugu cok iyi

1 senedir cerazette dogum kontrol hapı kullanıyorum ama adet görmüyorum adet görmek için illa ilacımı bırakmalıyım ?? Başka çözümü yokmu çübkü haptan cok memnunum koruyuculugu cok iyi
Cerazette emzirirken de kullanılan bi hap oldugu için olabilir çünkü içerisinde hormon seviyesi diger haplar kadar degil ondan koruyordur ama adete etkisi olmuyor olabilir emzirme durumu yoksa yazz doğum kontrol hapı deneyin onu kullandım zamanında yan etkisi olmadı koruyuculugu da gayet iyiydi

Ya ben doğum sonrası ilk adeti olduktan sonra başladım bu hapa. Arkadaşıma doktoru adet gününde içme. Adetin başlayınca devam et demiş. Bu hap rahim duvarında incelmede yapıyormuş. Ben hala kadın doğuma gidemedim. Ayrıntıları sorucam ama bende şöyle ilerliyor.
Adet döngüm 35 gün oldu doğumdan snra. 35. Gün içmiyorum. Adet oluyorum. Veya 34 de içmiyorum diym. İçmedigim günler dikkat ediyorum. Sonra ilk gün veya 2. Gün yeniden içiyorum. Ama çok çok az adet olmama sebep oluyor. Aslında 5 güne kdr içmeye başlamamız lazım. Ama doktorum demişti ki eğer adetin ilk günü değilde daha sonraki günleri içersen ilk 1 hafta ekstra bi yöntemle korunun demişti
Çok mu karışık yazdım ya. Bu ay şunu deniycem. İlk 3 gün içmiycem. Biraz adet olduktan sonra içicem. Ve hapı kullanırken ilk 7 gün korunucam. Bakalım miktarda değişiklik olacak mı.

Cerazette emzirirken de kullanılan bi hap oldugu için olabilir çünkü içerisinde hormon seviyesi diger haplar kadar degil ondan koruyordur ama adete etkisi olmuyor olabilir emzirme durumu yoksa yazz doğum kontrol hapı deneyin onu kullandım zamanında yan etkisi olmadı koruyuculugu da gayet iyiydi
Merhaba bende cerazette kullanmaya basladim fakat arkada yazan gunlere Gore almadim haplari istedigim gunun hapini cikarip aliyordum bir sorun olurmu sizce yoksa etkili olacakmi? 28 lidir haplar

Merhaba bende cerazette kullanmaya basladim fakat arkada yazan gunlere Gore almadim haplari istedigim gunun hapini cikarip aliyordum bir sorun olurmu sizce yoksa etkili olacakmi? 28 lidir haplar
Düzenli kullanılması gerekiyor aksi halde koruyucu etkisi azalıyor

Bende 11haziranda başladım hapa ama adetn ilk günü başlanması lazımmış bunu bilmiyordum regl oldum birkaç gün sonra ve devam etmedim bıraktım Yasmin deki gibi dusundum. Birde karışık bile aldığım oldu tablet sırasına gore değilde. Ama duyduğuma göre ilk 21 doğum konstrol son 7 si demir vitamin takviye diyor ben sondan ictiysem korumamismidir aşırı stresliyim kaç gündür bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim.

X