- 22 Aralık 2014
- 18
- 4
- 37
- Konu Sahibi zynpogrtmn
Bayanlar bebeğim 4 aylık ve ben adet olmadim henüz cerazette adındaki doğum kontrol hapini kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hapı bilmiyorum ama dr bana bebek 1 yaşına gelene kadar hap kullanmamı yasakladı. Bendede düzensizlikler var bi oluyorum sonra 40-45 gün olmuyorum. Sanırım emzirmekten ama dr gitcem bi. Emziren annelerde olmama gibi durum olabiliyo ama yine de dr bi dsnışın özellikle hap kullanmadan önceBayanlar bebeğim 4 aylık ve ben adet olmadim henüz cerazette adındaki doğum kontrol hapini kullanan var mı?
Onu duymamıştım eğer böyle bir imkanım varsa bende kullanmak isterim dr bi sorayımBu hap emziren anneler için.emzirirken kullananlarin olduğunu duydum ne gibi etkileri var öğrenmek istiyorum
Bi sor canım dr una dediklerini bizimle de paylaşırsan sevinirimOnu duymamıştım eğer böyle bir imkanım varsa bende kullanmak isterim dr bi sorayım
Hap nasıl kullaniliyor canım?emziren degilim ama bende bunu kullanıyorum.
yaklaşık 3 haftadır. bi sıkıntı yok şuanda şükür.
etkisi cok düşük bi ilaç sanırım. öyle demişti doktorum. yan etkileri manasında yani.
Spiralden korkuyorum Emzirdigim için de bu hapı düşündüm.zamanlama konusunda hiç güvenmiyorum kendime unuturum ;/ben kullandim emzirene ozel içerigi gayet az olan bi hap, dakkasini $a$irmamak lazim hafif dozaj oldugu için
ben çok unutyordum o yuzden gidip spiral takdirdim hapida birakmis oldum, mallesef ise yaarar yada yaramaz diye bisey soyleyemyacegim, ama kullandigim surece hamile kalmadim tabi , 1 0 ay falan kullanmis olmaliyim ama ben zaten 15 ayda illk adetimi oldum ( emzirdigim için )
Emziriyor musun?ben kullanmaya dün dr tavsiyesiyle başladım
bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdimSpiralden korkuyorum Emzirdigim için de bu hapı düşündüm.zamanlama konusunda hiç güvenmiyorum kendime unuturum ;/
emziriyorum zamansız kanamam oldu dr doğ. kont. hapı verecekti eşim ısrarla bebeğe zararı olur mu deyince bu ilacı yazdıEmziriyor musun?
bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdim
hiç acimadi, hiç bi sorunum olmadi 3 yil bo yunca
bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak[/QUOT
adet olmadim henüz adet olmadan takılıyor mu spiral?
bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdim
bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak
Adet olmadan spiral takılıyor mu?bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdim
bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak
Hapı kullanmaya ne zaman başladınız?adet olmak mi gerekiyor?emziriyorum zamansız kanamam oldu dr doğ. kont. hapı verecekti eşim ısrarla bebeğe zararı olur mu deyince bu ilacı yazdı
bugün başladım adetim bitmişti ama kanamam vardı hormonal miş dr. um hemen başla dedi.prospektüsüne baktım adet olmak gerekmiyorHapı kullanmaya ne zaman başladınız?adet olmak mi gerekiyor?
ben akşam eve gidince alıyorumHap nasıl kullaniliyor canım?