cerazette doğum kontrol hapı kullanan emziren anneler

Bayanlar bebeğim 4 aylık ve ben adet olmadim henüz cerazette adındaki doğum kontrol hapini kullanan var mı?
O hapı bilmiyorum ama dr bana bebek 1 yaşına gelene kadar hap kullanmamı yasakladı. Bendede düzensizlikler var bi oluyorum sonra 40-45 gün olmuyorum. Sanırım emzirmekten ama dr gitcem bi. Emziren annelerde olmama gibi durum olabiliyo ama yine de dr bi dsnışın özellikle hap kullanmadan önce

emziren degilim ama bende bunu kullanıyorum.
yaklaşık 3 haftadır. bi sıkıntı yok şuanda şükür.
etkisi cok düşük bi ilaç sanırım. öyle demişti doktorum. yan etkileri manasında yani.

Onu duymamıştım eğer böyle bir imkanım varsa bende kullanmak isterim dr bi sorayım
Bi sor canım dr una dediklerini bizimle de paylaşırsan sevinirim
yurtdışında emziren annelere doktorlarin önerdiği ve süte hiçbir yan etkisi olmadığını okudum netteki arastirmalarimda.

ben kullandim emzirene ozel içerigi gayet az olan bi hap, dakkasini $a$irmamak lazim hafif dozaj oldugu için
ben çok unutyordum o yuzden gidip spiral takdirdim hapida birakmis oldum, mallesef ise yaarar yada yaramaz diye bisey soyleyemyacegim, ama kullandigim surece hamile kalmadim tabi , 1 0 ay falan kullanmis olmaliyim ama ben zaten 15 ayda illk adetimi oldum ( emzirdigim için )

ben kullandim emzirene ozel içerigi gayet az olan bi hap, dakkasini $a$irmamak lazim hafif dozaj oldugu için
ben çok unutyordum o yuzden gidip spiral takdirdim hapida birakmis oldum, mallesef ise yaarar yada yaramaz diye bisey soyleyemyacegim, ama kullandigim surece hamile kalmadim tabi , 1 0 ay falan kullanmis olmaliyim ama ben zaten 15 ayda illk adetimi oldum ( emzirdigim için )
Spiralden korkuyorum :KK43: Emzirdigim için de bu hapı düşündüm.zamanlama konusunda hiç güvenmiyorum kendime unuturum ;/

Spiralden korkuyorum :KK43: Emzirdigim için de bu hapı düşündüm.zamanlama konusunda hiç güvenmiyorum kendime unuturum ;/
bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdim
hiç acimadi, hiç bi sorunum olmadi 3 yil bo yunca
bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak

B
bende korkuyordum spiral den ama uçuncu çocuk korkum dah agirdi o zamanlar gittim takdirdim
bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak[/QUOT

adet olmadim henüz adet olmadan takılıyor mu spiral?

bu sene basinda çikarttirdim hamilelik dusundugum için dogumdan sonra yine donucem insallah, ben yelek yemeyi su içmeyi unutan bi insanim imkani yok hap kullanamam dakik olarak
Adet olmadan spiral takılıyor mu?

normalde takilmiyormus, ben jinekologuma deneyin diye israr edince denedi ve takdi
adet olunca rahim daha asagida oluyormus galiba o yuzden kolay oluyor diye adet bekliyolar, benim adetim yokdu ortada onu beklersem hamile kalacakdim belki : ))
dr takdiginda sandigi kadar zorlanmadigini kolay oldugunu soylemisti, bunyeden rahim yapisindan falan degisiyodur belki , bunuda denemeden bilemzsin yani dr denemeden bilemez

Kizlar ben spiralle korunuyordum eylul ayinda taktirdim spirali bugun kontrolle gittim ve spiralim dusmus emziriyorum hangi hapi onerirsiniz.

X