• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cerazetta kullanımı

Kafasikarisikgelin

Kafası Karışık Gelin
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
41
17
88
30
Merhaba Kızlar, 1 ay sonra düğünüm var ve doğum kontrol amaçlı Cerazetta kullanmaya başladım. Ama kafam çok karıştı 😔 yorumları okuduğum zaman kullanım süresi boyunca adet olmayanlar olmuş bu yüzden korkuyorum. Sizce hapa devam etmeli miyim?

Cerazetta çok pahali bence ve emziren anneler için olduğunu biliyorum emzirdigim donemde kullandim. Daha iyi ilaclar var daha kaliteli yani ve her ay düzenli kullanım için ucuz olan. Ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum oyle bi sıkıntı olmadı adetim hep duzenliydi dahada düzenli oldu ve cildim güzelleşti ayrıca.

Cerazetta çok pahali bence ve emziren anneler için olduğunu biliyorum emzirdigim donemde kullandim. Daha iyi ilaclar var daha kaliteli yani ve her ay düzenli kullanım için ucuz olan. Ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum oyle bi sıkıntı olmadı adetim hep duzenliydi dahada düzenli oldu ve cildim güzelleşti ayrıca.
Cerazette başladığınız andan itibaren hemen etkisini gösteriyor mu acaba korunma acisindan

İlk 1 hafta yine de korunma öneriliyor. Piyasadaki korunma hapları arasında en masum olanının bu olduğunu söyledi doktor bi tanıdık. Ben de o sebeple başlamıştım. Bi anda bırakınca regl de gecikme oldu benim.

İlk 1 hafta yine de korunma öneriliyor. Piyasadaki korunma hapları arasında en masum olanının bu olduğunu söyledi doktor bi tanıdık. Ben de o sebeple başlamıştım. Bi anda bırakınca regl de gecikme oldu benim.
Bende emzirdiğim için onu kullanıyorum 2 aydr bu 3. Aym olacak.. ben hala adet olmadım 😂 emzirdiğim için mi ? Yoksa ilaçtan dolayı mı bilmem 🤷‍♀️ yalnz bana ilk 1 ay koruma olmaz ek korunma kullanmanız lazım demişti hemşire..

Back
X