cepte olmadığınızı nasil hissettirsiniz ?

Telefondan da engelleme secenegi vardir illa ki. Yoksa da numarani degistir. Ya da cevap verme smslerine. Dert edilecek bir sey degil

Numaranizi değiştirin. 15 tl gibi bir rakam
Yeni hat akşam herkes bu numaralı biliyor ve her kurumda bu hattın var ulaşabileceğm kişiler dışında herkes bunu biliyor,dusunmedim değil aslında telefon bi yana benim sorunum onun beni cepte gördüğünü hissetmem ve bu beni delirtiyor

Numara değiştirmek çözüm değil, gereği de yok zaten.

Bir daha sms attığında cevap verme ne yazarsa yazsın. Bu arada androidin de kendi sms engelleme özelliği olması lazım. Telefonun ne marka?

Samsung, yazmıyorum birşey fakat biliyorum ara ara kendini hatırlatmak niyeti onun
Samsung sms engelleme olarak google'da arat tahmin ettiğim gibi yapılaniliyor.

Evet amaç kendini hatırlatmak yoksa derdi barışmanız değil. Dönmeye kalksan kısa süre sonra sırra kadem basar. Seni cepte görmesini engelleyebileceğin tek yol cevap vermemek. Kapı-duvar durumuna geçersen zaten anlar artık istemediğini.

Seni cepte hissetmesine sence ne sbep olmuştur. Ona fazla tolerans sağlayıp her istediğini kabul etmen olmuş olabilir mi? Yani" ben sana yazana kadar yazma " demek seni hiç takmıyor umrunda bile değilsin galiba .

Cepte gorunmek istemiyorsan cevap vermeyeceksin..
Herif bak ne diyor kizinca, ben sana yazmadan mesaj atma..
Yani nedir bu zaten siniri gecince istedigi her an sana ulasabilir, senden haber alabilir.
Son bir mesaj at ben yoluma bakiyorum sen de bir dene istersen daha fazla muhattap olmak istemiyorum diye ve dahada yazma.
Yazar yazar susar.

Her yerden engelledim iPhone kullanmıyorum Samsung telefonum oradan da SMS nasıl engellenir bilmiyorum istediği zaman msj atıyor ağır konuşunca ben sana msj atana kadar yazma bana diyor

Engelleniyor.
Call and sms blocker diye gir play storedan.
Sorun ortadan kalkar.
Ben zamaninda yapmistim gercekten ise yariyor ulasmiyor sana mesajlar.

Bu arada cok guldum yorumlara kizlar alemsinz be

Seni cepte hissetmesine sence ne sbep olmuştur. Ona fazla tolerans sağlayıp her istediğini kabul etmen olmuş olabilir mi? Yani" ben sana yazana kadar yazma " demek seni hiç takmıyor umrunda bile değilsin galiba .
Olabilirim sonuçta insanların ne dusunduklerini asla bilemezsiniz.. 5yilin ustune cepte görünmek canımı çok sıktı,yuzyuze bitmeyince iliski bazı şeyler çok havada kaliyor

Engelleniyor.
Call and sms blocker diye gir play storedan.
Sorun ortadan kalkar.
Ben zamaninda yapmistim gercekten ise yariyor ulasmiyor sana mesajlar.

Bu arada cok guldum yorumlara kizlar alemsinz be
Teşekkür ederim ilgili programı indiriyorum
Ayrıca neye guldunuz çok merak ettim

Aynen ortalık fena karışır, benim tek amacım her sekilde medeni bir şekilde hayata devam etmek ama erkekler garip biraz

Bence koşsun dursun peşinden, birazda o sürünsün boşver kolay mı öyle sevgim kalmadı fln demek.görsün ne kaybettiğini hiç aldırış etme canım.iş taciz boyutuna gelirse tabi engellersin ozaman:)

Sorunun cevabı olarak "peşimden koştururum" diyecektim ama durum farklıymış sanırım. Size yazmasını istemiyor musunuz? Cevap vermeyin soğuk cevap vermekten terslemekten daha iyidir cevap vermemek.

Sorunun cevabı olarak "peşimden koştururum" diyecektim ama durum farklıymış sanırım. Size yazmasını istemiyor musunuz? Cevap vermeyin soğuk cevap vermekten terslemekten daha iyidir cevap vermemek.
İşte ben o peşimden kosturttma durumunu yapmak istıyorum canı yansın canımı çok yaktı çünkü

Yorumların tamamini okumadım. Öncelikle birşey sormak istiyorum. Onu halen seviyor musunuz? Eğer barışma gibi bir durum varsa surundurmeye devam. Aklı başına gelinceye kadar..Ki kafanız halen karisiyorsa seviyorsunuzdur.Zaten fazla bir zaman da değil ayrılık süreniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…