- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
-
- Konu Sahibi Efrasiyab_
Yeni hat akşam herkes bu numaralı biliyor ve her kurumda bu hattın var ulaşabileceğm kişiler dışında herkes bunu biliyor,dusunmedim değil aslında telefon bi yana benim sorunum onun beni cepte gördüğünü hissetmem ve bu beni delirtiyorNumaranizi değiştirin. 15 tl gibi bir rakam
Samsung sms engelleme olarak google'da arat tahmin ettiğim gibi yapılaniliyor.Samsung, yazmıyorum birşey fakat biliyorum ara ara kendini hatırlatmak niyeti onun
Cepte gorunmek istemiyorsan cevap vermeyeceksin..Yeni hat akşam herkes bu numaralı biliyor ve her kurumda bu hattın var ulaşabileceğm kişiler dışında herkes bunu biliyor,dusunmedim değil aslında telefon bi yana benim sorunum onun beni cepte gördüğünü hissetmem ve bu beni delirtiyor
Her yerden engelledim iPhone kullanmıyorum Samsung telefonum oradan da SMS nasıl engellenir bilmiyorum istediği zaman msj atıyor ağır konuşunca ben sana msj atana kadar yazma bana diyor
Olabilirim sonuçta insanların ne dusunduklerini asla bilemezsiniz.. 5yilin ustune cepte görünmek canımı çok sıktı,yuzyuze bitmeyince iliski bazı şeyler çok havada kaliyorSeni cepte hissetmesine sence ne sbep olmuştur. Ona fazla tolerans sağlayıp her istediğini kabul etmen olmuş olabilir mi? Yani" ben sana yazana kadar yazma " demek seni hiç takmıyor umrunda bile değilsin galiba .
Teşekkür ederim ilgili programı indiriyorumEngelleniyor.
Call and sms blocker diye gir play storedan.
Sorun ortadan kalkar.
Ben zamaninda yapmistim gercekten ise yariyor ulasmiyor sana mesajlar.
Bu arada cok guldum yorumlara kizlar alemsinz be
Teşekkür ederim ilgili programı indiriyorum
Ayrıca neye guldunuz çok merak ettim
Etmiyorum ama o hala yıl dönümü kutluyor sevgisini belirten mesajlarla amacı kafami karıştırmak başarılı da oluyor ama işte beni cepte görmesin istiyorume cevap vemeyin anlar zaten o
hımm anladım o zman sert bir mesaj yazmanız gerek sanırımEtmiyorum ama o hala yıl dönümü kutluyor sevgisini belirten mesajlarla amacı kafami karıştırmak başarılı da oluyor ama işte beni cepte görmesin istiyorum
İşte ben o peşimden kosturttma durumunu yapmak istıyorum canı yansın canımı çok yaktı çünküSorunun cevabı olarak "peşimden koştururum" diyecektim ama durum farklıymış sanırım. Size yazmasını istemiyor musunuz? Cevap vermeyin soğuk cevap vermekten terslemekten daha iyidir cevap vermemek.