Gelinlik Modelleri Cepkenli Tesettür Gelinlik İstemiyoruz !!

benim gelinliğim straplezdi.üzerine boyun kısmına dantelli hakim yaka gibi bişey yaptırdım üzerinede kaftan diktirdim.öndende kaftanı taşlı bi kemerle birleştirdim.albümümde var ama pek belli değil daha belli olan bi resim varsa bulup ekliyeyim isteyen baksın kızlar.bi fikir olur szede

pardon ilk baktığımda kapalı şeklini görmemiştim ellerine sağlık kuzum

bu modelin duruşu dolayısıyla göğüs kısmı biraz büyük,orantısız duruyor, kapatınca o görüntü tam hoş olmadı. ama sonuçta bu bir photoshop müdahalesi. eğer gerçek kumaşla dikilirse sanırım daha hoş duracaktır. yakada daha fazla taş kullanmak da isteyebilirsin belki, ama bence o zaman biraz fazla olabilir zira muhtemelen gelin başında da taş olur. bir de bence gelin başına ense bölgesine gelinlikteki fiyonklardan bir tane eklersen çok uyumlu olur.

ilgilendiğniz için teşk ederim
[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]
aslında bu tarz model itiyorum ama nasıl durur bilmiyorum kollarını yarım kol saten uçları taşlama olabilir
ama yaka kısmı böyle yapsamda açık olur bu şekilde yapabiliceğim birşeyler varmı

Bence iyi fikir olmuş. Bu şekilde üst uygularsın. Orijinal gelinlikte göğse yakın olan fiyonku uygulatmazsın. Bu bolerodaki çiçekleri çıkartıp üstüne uygulatırsın. Sonra bir tane de üstüne uygun yere fiyonk koyarsınız. Boynunda açık kalan yeri taşlı kumaşla kaplayarak hakim yaka yaparsınız.

bitanesin se ya
dünder beri kafamı kurcalıyırdu çok çok teşk. ederim
canım çok sorun soruyırum ama duvağını nasıl yapmalıyım dantelli olursa abes kaçabilirmi gelinlikde hiç dantel yok çünkü

Son düzenleme:

sorun değil ben bu gelinlik işiyle uğraşmayı çok seviyorum, o yüzden benim için bir zevk oluyor. dün gelinlikçime provaya gittim, 3 saat kaldım sen düşün yani.

dün gelinlikçide kenarı sadece taşlı duvak üretiyorlardı, dantel dediğin gibi uygun olmaz. Bence, yakasını kapalı yaptıracaksan, ensenin arkasından bağlanan bir baş yaptır, satenden filan değil de şifon gibi tül tarzı duracak kumaştan. üzerine güzel bir taç tak, gelinliğindeki taşları andırır. sonra duvağı ensenden monte ettir, aşağıdaki fotoğraftaki gibi, ucunda dediğim gibi taş olabilir duvağın da. bir de duvakla başı birleştirdiğin yere fiyonk koyarsınız, çok uyumlu bir şey çıkar ortaya...

3saat ne demek ayrıc sizin gelinliğini merak ettim açıkcası eminim güzel bir gelinliktir

3saat ne demek ayrıca sizin gelinliğini merak ettim açıkcası eminim güzel bir gelinliktir

malesef benim gelinliğim daha mayıs sonuna teslim olacak, sağolsun gelinlikçi bütçeyi biraz aştık diye kolaylık yaptı, teslim süresini uzatıp ödemeyi vadeledi. bitince paylaşacağım inşallah.

hadi bakalım şimdiden merak etmeye başladım
benimde düğünüm mayısın sonunda olucak daha erkenmi diyordum ama en iyisi şimdiden sipariş ediyim
gelinlikci 600 dedi ufak değişişkliklerde yapıcam üstünde inşallah güzel olur

sana katılıyorum.bencede güzel bir model değil.canım daha güzellerini bulabilirsin.

benimde bu gelinlik hoşuma gitti bende mi acaba böyle diktirsem siz ne dersiniz kızlar

bende cepkensiz kapalı gelinliklerden hiç haz almıyorum. tek parça olan gelinlikler kalıp gibi duruyor sanki... ne biliyim kapalı gelinlik dediğin şey sadece cepkenli olarak sunulmuyor ki... istediğin gibi yaptırabilirsin... bunun bu kadar büyütülmesi saçma... herkesin zevki farklı... bende kapalıyım ve gelinliğimi cepkenli yaptırdım ve mükemmel oldu herkes sordu nerde yaptırdın diye... benim fikrim bu tabii herkes kararında özgürdür canlar...

bende cepkenli gelınlık pek begenmıyodum evlenelı ıkı sene oldu ıstanbulda hasret moda evı dıye bı yer var ben ordan aldım gelınlığımı tek parçaydı ve çok guzeldı kollarıda vardı ve çok taşlıydı etegı pek kabarık deıldı benım ama benım boyum uzun ve yapılı bırıyım herkesın taşıyabılceğı bı gelınlık deıldı yanı ama ben çok memnun kaldım sadece çok taş oldugu ıçın çok ağırdı ayrıca başortusu normal başortu deıl pelerın tarzındaydı ınternet sıtesınde var boyle modeller bakabılırsınız gelınlık çok onemlı bı kez gıyılıyo çok araştırıp yakışanı alın.hoş ben evlenmeden hatta evlencemı duşunmeden 1 sene once gormuştum gelınlığımı ve ıçım erımıştı bı gun evlensemde bunu gıysem dıye bırazda tuzlu bı yer alamam heralde dıye duşunmuştum ama eşım saolsun:))hayalim gerçek olmuş oldu:))veben çok kararsız bı ınsanım gunlerce gelınlık bakarım herralde dıye duşunuyodum ama ben sadece gostermek ıçın oraya goturdum kıraladık ve çıktık ılk baktımız yerde buldum gelınlığımı yani:))
sizde yakışanı bulursunuz ınşallah

zehra fotoğrafını koyabilir misin ? çok merak ettim gelinliğini

zehra fotoğrafını koyabilir misin ? çok merak ettim gelinliğini

aslında koymayı çok ısterdım sızede fıkır olsun dıye ama eşım bu tarz şeylerı pek ıstemıyo o yuzden koyamıyorum canımama ıstanbulda oturanlar ıçın soylıyım fatıh ve haznedarda hasrte moda evi var ve benım gelınlığım ıkı senedır vıtrın modellerı sanırım hala kaldırmamışlardır bakıp fıkır alıp dıktırebılırsınız pahalı gelırse başka yerdede dıktırebılırsınız

tmm tşk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…