:2: al bakalaım derken?
pardon ilk baktığımda kapalı şeklini görmemiştim ellerine sağlık kuzumneden olumsuz algıladın anlamadım kuzum.
pardon ilk baktığımda kapalı şeklini görmemiştim ellerine sağlık kuzum
bu modelin duruşu dolayısıyla göğüs kısmı biraz büyük,orantısız duruyor, kapatınca o görüntü tam hoş olmadı. ama sonuçta bu bir photoshop müdahalesi. eğer gerçek kumaşla dikilirse sanırım daha hoş duracaktır. yakada daha fazla taş kullanmak da isteyebilirsin belki, ama bence o zaman biraz fazla olabilir zira muhtemelen gelin başında da taş olur. bir de bence gelin başına ense bölgesine gelinlikteki fiyonklardan bir tane eklersen çok uyumlu olur.
ilgilendiğniz için teşk ederim
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
aslında bu tarz model itiyorum ama nasıl durur bilmiyorum kollarını yarım kol saten uçları taşlama olabilir
ama yaka kısmı böyle yapsamda açık olur bu şekilde yapabiliceğim birşeyler varmı
bitanesin se ya
dünder beri kafamı kurcalıyırdu çok çok teşk. ederim
canım çok sorun soruyırum ama duvağını nasıl yapmalıyım dantelli olursa abes kaçabilirmi gelinlikde hiç dantel yok çünkü
3saat ne demek ayrıca sizin gelinliğini merak ettim açıkcası eminim güzel bir gelinliktir
Bence iyi fikir olmuş. Bu şekilde üst uygularsın. Orijinal gelinlikte göğse yakın olan fiyonku uygulatmazsın. Bu bolerodaki çiçekleri çıkartıp üstüne uygulatırsın. Sonra bir tane de üstüne uygun yere fiyonk koyarsınız. Boynunda açık kalan yeri taşlı kumaşla kaplayarak hakim yaka yaparsınız.
bende cepkenli gelınlık pek begenmıyodum evlenelı ıkı sene oldu ıstanbulda hasret moda evı dıye bı yer var ben ordan aldım gelınlığımı tek parçaydı ve çok guzeldı kollarıda vardı ve çok taşlıydı etegı pek kabarık deıldı benım ama benım boyum uzun ve yapılı bırıyım herkesın taşıyabılceğı bı gelınlık deıldı yanı ama ben çok memnun kaldım sadece çok taş oldugu ıçın çok ağırdı ayrıca başortusu normal başortu deıl pelerın tarzındaydı ınternet sıtesınde var boyle modeller bakabılırsınız gelınlık çok onemlı bı kez gıyılıyo çok araştırıp yakışanı alın.hoş ben evlenmeden hatta evlencemı duşunmeden 1 sene once gormuştum gelınlığımı ve ıçım erımıştı bı gun evlensemde bunu gıysem dıye bırazda tuzlu bı yer alamam heralde dıye duşunmuştum ama eşım saolsun:))hayalim gerçek olmuş oldu:))veben çok kararsız bı ınsanım gunlerce gelınlık bakarım herralde dıye duşunuyodum ama ben sadece gostermek ıçın oraya goturdum kıraladık ve çıktık ılk baktımız yerde buldum gelınlığımı yani:))
sizde yakışanı bulursunuz ınşallah
zehra fotoğrafını koyabilir misin ? çok merak ettim gelinliğini
aslında koymayı çok ısterdım sızede fıkır olsun dıye ama eşım bu tarz şeylerı pek ıstemıyo o yuzden koyamıyorum canımama ıstanbulda oturanlar ıçın soylıyım fatıh ve haznedarda hasrte moda evi var ve benım gelınlığım ıkı senedır vıtrın modellerı sanırım hala kaldırmamışlardır bakıp fıkır alıp dıktırebılırsınız pahalı gelırse başka yerdede dıktırebılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?