Gelinlik Modelleri Cepkenli Tesettür Gelinlik İstemiyoruz !!

Burda bir arkadaş var onun gelinliği mükemmel çok beğeniyorum ben arkadaşımızın ismi alya-dua yanlış hatırlamıyorsam. resimlerini koymuştu albüm kısmına oraya bakın derim

benceee güzel olunca hoş durabiliyor..ama kimi cepkenler gelinden iki beden büyük durunca işte o kötü duuryor...bence modelden modele fark oluyor..iyide durabilir kötüde:)her modelde oldugu gibi:)

bunlar ancak özel diktirilebilir, türkiyede pek bir gelinlikçide bu modellerin olabileceğini sanmam.

Son düzenleme:
Burda bir arkadaş var onun gelinliği mükemmel çok beğeniyorum ben arkadaşımızın ismi alya-dua yanlış hatırlamıyorsam. resimlerini koymuştu albüm kısmına oraya bakın derim

bi arkadaş var alya dua diye kızı var albümünde de gelinlik resmi yok çok merak ettim şimdiohaoldumsmile

Bunları ben de gördüm, son ikisi özellikle sonuncusunun gelinliği hoş bir tasarım...Ama ilk iki gelinlikte bir ayrıntı çılgınlıği yaşanıyor adeta, hem üst gövdede hem alt etekte aynı anda o kadar detay, ayrıntı olunca iş çığrından çıkıyor insan bir kumaş topuna dönüşüyor sanki...

Gövde ayrıntılıysa etek sade olmalı, etek şatafatlı olacaksa gövdeyi basit tutmalı. Hele ki kapalı gelinlikte. Zaten normalden çok kumaşla kaplanıyoruz...

Batı tipi kıyafet giymek istiyorsak oyunu onların kurallarına göre oynanamamız lazım, sanki sadelik özensizlik ve basitlik olarak algılanıyor ama modern kıyafetin vazgeçilmezidir sadelik. evet bizler sıcak kanlı türk insanı olarak şatafatlı giyinmeyi seviyoruz ama dozunda olmayınca güzel yerine garip durmak var işin ucunda.

zevkler görecelidir
mesela bende üst sadeyse altta biraz hareket ararım.alt sadeyse üstte bir hareket. böylece kıyafet gözü yormaz. ama bu tabii ki benim zevkim.sizin söyledikleriniz de, sizin zevkiniz. ben sadece bir fikir olsun diye koydum bunları.
şu varki türk insanı daha gösterişli gelinlikleri tercih ediyor. burada açtığım gelinlik konularından gözlemlediğim,,şu..,sade gelinliklere verilen tepkiler çok.
büyük bir bölüm sade gelinliği tercih etmiyor. sade gelinlikli modeller koyduğumda ,yok çok sade hadi ,2ci evlilik olsa giyilirde ilk evleneceklere olmaz diyenler çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim zevklerimiz birbirine yakın, eklediğiniz pronovias gelinlik başlığına bakmıştım. sadelik konusunda bahsettiğinizi de okudum. malesef sadelik daha aşağı bir özellik olarak düşünülüyor.

yalnız bence bu zevk meselesi olmuyor her zaman. işin içine öğretilmişlik karışabiliyor. yani insanlar bazen sade gözüne güzel gelmediği için değil, "sade olan özensizdir, önemli bir güne yakışacak kadar gösterişli değildir" şeklinde düşündüğü, böyle bir söylem olduğu için beğenmiyor sanki.

bu arada, neden 2. kere gelin olanlar "daha düşük"(!) olan sadeliğe mahkum olsunlar meselenizde size katılıyorum. burda hem sadeliğe haksızlık ediliyor, hem de önceden boşanmış insanlara...

kesinlikle bu yazdıklarınıza katılıyorum. çok haklısınız.

Cepkenli gelinliği tercih edenlerdenim ben. Zevk meselesi kesinlikle...

Hatta özellikle cepkenli diktirdim. Çünkü cepkeni çıkardığımda içindeki model apayrı duruyordu. İleride özel zamanlarımda o nişanlığı ve gelinliği tekrar giymek istiyorum inşallah.

Nişanlığım straplez model. Gelinliğimi de boyundan itibaren yaptırdım. Açıkken çok zarif duruyor. Çok yönlü kullanmayı seviyorum bu tarz kıyafetleri..

Yine de herkesin içine sinen bir modeli seçmesi en güzeli. O özel günü 1 kere yaşıyacaz geri dönüşü yok.

evet fena değil oldukça hoş hatta.

Kızlar, aşağıdaki açık ama uzun kollu gelinlikleri photoshoplayarak kapalı gelinlik haline getirdim. Belki hoşunuza gidenler olabilir diye ekliyorum:

Bu arada kızlar, dikkat edin, kollar kapandıkça etekler de daha az kabarık oluyor yeni modellerde. Çünkü ikisi bir arada çok fazla, göz yorucu duruyor. Ne kadar uzun kollu gelinlik gördüysem hepsi denizkızı ya da yarı kabarık oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…