Burda bir arkadaş var onun gelinliği mükemmel çok beğeniyorum ben arkadaşımızın ismi alya-dua yanlış hatırlamıyorsam. resimlerini koymuştu albüm kısmına oraya bakın derim
bizim zevklerimiz birbirine yakın, eklediğiniz pronovias gelinlik başlığına bakmıştım. sadelik konusunda bahsettiğinizi de okudum. malesef sadelik daha aşağı bir özellik olarak düşünülüyor.
yalnız bence bu zevk meselesi olmuyor her zaman. işin içine öğretilmişlik karışabiliyor. yani insanlar bazen sade gözüne güzel gelmediği için değil, "sade olan özensizdir, önemli bir güne yakışacak kadar gösterişli değildir" şeklinde düşündüğü, böyle bir söylem olduğu için beğenmiyor sanki.
bu arada, neden 2. kere gelin olanlar "daha düşük"(!) olan sadeliğe mahkum olsunlar meselenizde size katılıyorum. burda hem sadeliğe haksızlık ediliyor, hem de önceden boşanmış insanlara...
arkadaslar dugunum var iki aya kadar acik gelinlik istemiyorum bolero tarzi seylerde istemiyorum bana yardimci olun gelinligi bozdugunu dusunuyorum... ne yapacam yardimci olun tavsiyeleri bekliyorum
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
bu gelinliğin üstünü nasıl kapatırız kızlar lütfen cvp
Al bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?