Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cepkenli gelinlikler pek hoş durmuyor kanımca.biraz iğreti duruyor sanki.
evet gerçekten cepkenli hiç hoş almuyor. keşke güzel bir alternatifimiz olsaaaa. gelinliğin üst kısmı inanılmaz güzel modeller beğeniyorum ama biliyorumki cepken türban derken o görüntünün çoğu kapanacak.. bilmiyorumkismile
siz begenmiyor olabilirsiniz ama şahsım adına konuşuyorum sizler yüzünden straptezsiz gelnlik bulamıyoruz ben baş örtülü biri değilim ama açıkta giyinen biri değilim nereye gitsem straptez üstüne tabikide bolero olacak evlenecez diye her tarafımı gösteremem de....
ben beğeniyorum. neden gelinlik olmaz, gelinlik nedir ki aslında? hindistanda gelinlik kavuniçi renktedir, bizim köylerimizde, eski kültürümüzde kırmızı, dünyanın başka yerlerinde kimbilir nasıl. hangisi daha gelinlik, kim karar veriyor?
ben pek toplumun kabullerine göre düşünen bir insan değilim açıkçası...neden toplum kabarık beyaz bir elbiseyi gelinlik olarak düşünüyor diye biz de öyle düşünmek zorunda olalım ki? bence çok marjinal isteklerimiz olmadığı sürece kendimizi bu şekilde kısıtlamamak lazım.
siz begenmiyor olabilirsiniz ama şahsım adına konuşuyorum sizler yüzünden straptezsiz gelnlik bulamıyoruz ben baş örtülü biri değilim ama açıkta giyinen biri değilim nereye gitsem straptez üstüne tabikide bolero olacak evlenecez diye her tarafımı gösteremem de....