Gelinlik Modelleri Cepkenli Tesettür Gelinlik İstemiyoruz !!

cepkenli gelinlikler pek hoş durmuyor kanımca.biraz iğreti duruyor sanki.

siz begenmiyor olabilirsiniz ama şahsım adına konuşuyorum sizler yüzünden straptezsiz gelnlik bulamıyoruz ben baş örtülü biri değilim ama açıkta giyinen biri değilim nereye gitsem straptez üstüne tabikide bolero olacak evlenecez diye her tarafımı gösteremem de....

evet gerçekten cepkenli hiç hoş almuyor. keşke güzel bir alternatifimiz olsaaaa. gelinliğin üst kısmı inanılmaz güzel modeller beğeniyorum ama biliyorumki cepken türban derken o görüntünün çoğu kapanacak.. bilmiyorumkismile

evet gerçekten cepkenli hiç hoş almuyor. keşke güzel bir alternatifimiz olsaaaa. gelinliğin üst kısmı inanılmaz güzel modeller beğeniyorum ama biliyorumki cepken türban derken o görüntünün çoğu kapanacak.. bilmiyorumkismile

isteyen cepken yerine kolda ekletebiliyor ama ozaman bolerodan daha kötü duruyo model tamamen başka modele dönüyor bana göre yine en iyisi bolerolu olan modeller straplez olsada fazla farketmez başörtüsü sonuçta kapatıyor yani bnm açımdan fark eden bişey yok tabi sizin fikrinizi bilem.

siz begenmiyor olabilirsiniz ama şahsım adına konuşuyorum sizler yüzünden straptezsiz gelnlik bulamıyoruz ben baş örtülü biri değilim ama açıkta giyinen biri değilim nereye gitsem straptez üstüne tabikide bolero olacak evlenecez diye her tarafımı gösteremem de....

pardon "sizler yüzünden..." derken ?

ki cepkenli olmayıp, tek parça olan gelinliklerden bahsetmiştim ben.

Tek parça gelinlik istiyorum ben yaaaaa hakim yaka güpürlü ve eteği kabarık bilmiyorumkismile Bulamıyorum. Resim buldum beğendiğime yakın bir tane. Diktireyim dedim o da çok pahalıya mal olacağa benzedi. Cepkenli gelinlikleri ben de hiç sevmiyorum. Bir kere gelinliğin tüm özelliği kaybolup gidiyor. Hem de taşıması oldukça zor. Ama tek parça olsa gelinlik ne de kolay olur üzerinde taşıması. Bir sorun olduğunda müdahele etmekte oldukça basit olur.

bende begenmiyordum ama gelinligim cepkenli olmak zorunda kaldıı güzelde oldu gibi tabi fikir sizlerin dışardan nasıl görünürüm Allah bilir..

kızlar, aradığınızın çaresi çok ilginçtir yabancılarda, batılılarda var. eğer tek parça tamamı kapalı gelinlik istiyorsanız, giriyorsunuz google'a, images seçeneğine tıklıyorsunuz, "vintage wedding dress" yazıyorsunuz ve bıkmadan usanmadan sayfalarda geziniyorsunuz. inanılmaz ucuz fiyatlara satılıyor hem de, 200 dolar filan. ama internetten ısmarlamakta ölçülere dikkat etmek lazım tabi. ha bir de eski tarz şeylerden hoşlanıyor olmanız lazım bahsettiğim gelinlikleri beğenmek için...

mesela ekte verdiğimin eteğinin altına birkaç kat tül giyilerek daha da kabarık yapılabilir.

Eklentiler

• $6a00df3520a4fb8833011168fe4d89970c.jpg
    $6a00df3520a4fb8833011168fe4d89970c.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 123
  • $6a00df3520a4fb8833011168fe4de6970c.jpg
    $6a00df3520a4fb8833011168fe4de6970c.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleme:
bence bu ve bu tarz kıyafetler gelinlik olamaz..benim fikrim tabikide böyle.begenen olurmu merakda etmiyo degilim

ben beğeniyorum. neden gelinlik olmaz, gelinlik nedir ki aslında? hindistanda gelinlik kavuniçi renktedir, bizim köylerimizde, eski kültürümüzde kırmızı, dünyanın başka yerlerinde kimbilir nasıl. hangisi daha gelinlik, kim karar veriyor?

ben pek toplumun kabullerine göre düşünen bir insan değilim açıkçası...neden toplum kabarık beyaz bir elbiseyi gelinlik olarak düşünüyor diye biz de öyle düşünmek zorunda olalım ki? bence çok marjinal isteklerimiz olmadığı sürece kendimizi bu şekilde kısıtlamamak lazım.

bence de cepkenli gelinlik giymek ismeyein arkadaşlar
hiç güzel durmuyor
üstelik mecburiyet de değil

ben tesettürlüyüm .nişanlığıma da gelinliğime de kol yaka fln diktirdim üstelik ikisi de kiralıktı
tek parça ,gayet güzel oldular

hem o kadar çok var ki tek parça kapalı gelinlik cepken ya da bolero niye giyilir anlamıyorum

ben beğeniyorum. neden gelinlik olmaz, gelinlik nedir ki aslında? hindistanda gelinlik kavuniçi renktedir, bizim köylerimizde, eski kültürümüzde kırmızı, dünyanın başka yerlerinde kimbilir nasıl. hangisi daha gelinlik, kim karar veriyor?

ben pek toplumun kabullerine göre düşünen bir insan değilim açıkçası...neden toplum kabarık beyaz bir elbiseyi gelinlik olarak düşünüyor diye biz de öyle düşünmek zorunda olalım ki? bence çok marjinal isteklerimiz olmadığı sürece kendimizi bu şekilde kısıtlamamak lazım.

gene sana katılıyorum
ben böyle sade,beyaz bi elbiseyi duvakla giymek isterdim
niye yapadım
aklıma bile gelmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Her tür her model gelinlik her yerde mewcut.Straplez,askılı,kollu,kısa kollu.Çok saçma ve gereksiz bi cümle kurmuşsun.Sizler derken?

şahsen yorumunuzdan rahatsız oldum

sizler yüzünden ne demek onu da anlayamadım...
beğenen de olabilir beğenmeyen de bu tercih meselesidir
şahsen ben de sevmiyorum straptez gelinliği
ama sizler yüzünden tabiri yanlış bence diktiren gelinliğini istediği gibi diktirir
ayrıca her evlenen her tarafını gösteriyor demek değildir
askılı ya da straptez gelinlik giymek de kişinin heryerini gösterdiği anlamına gelmez :olmaz:

ben de hiç sevmiyorum cepkenli gelinlikleri çok iğreti duruyor özellikle omuz ve sırt bölgesi
benim düğünüm 7 ay önce oldu ve tam istediğim gibi birr gelinlikti, içinde kolları uuzn bir saten gelinlik üstüne de gelinliğin boyunda fransız dantelli üstlük çok şıktı üstelik..
tesettürü iyi kavramak lazım gelin olurken :)

bu birz sert bir söylem olmuş yaaa ..

her yerde istediğiniz gibi gelinlik bulabilirsiniz çeşit çok yani her tarzda gelinlikler heryerde mevcut zaten...

sizin gibiler yüzünden söylemi pek hoş olmamış....

g..gle a '5 gün 5 gece düğün romanya ayaklı gazete' yazın, çıkan linkte gelinin giydiği yeşil boleroyu çok beğeniyorum ben, fikir olsun dedim, klasik bolerolar gibi değil boshayallersmile

Bakın bu gelinliğin modeli güzelmiş, cepkenli filan değil kapalı için dikilmiş.

Eklentiler

• $531turbanmodeli.jpg
    $531turbanmodeli.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $533turbanmodeli.jpg
    $533turbanmodeli.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
benim ablamın gelinliği de cepkensizdi gayet güzeldi işlemeli gipürlü
cepkeni bende beğenmiyorum..
ablamın rızası olsa eklerdim resmini çok güzeldi

Back