CEPACIK hakkında bilgisi olan varmı?

Cornelian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
696
44
73
Diğer
Merhaba arkadaşlar.

Bu gün telefonuma bir mesaj geldi.
"Ulaşılabilir olduğunuz bilgisi,12.11,13:18 de sizi arayan 0532******* Nolu müşterimizle paylaşıldı. CEPACIK yazıp 2222ye gönderin,ayda 99 kr a siz de öğrenin"

Arkadaşlar ben anlamadım,bu numaralı şahıs şimdi türkcellden benim bilgilerime ulaşmakmı istemiş,ne?:44: bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Son düzenleme:
Hayır. Telefonunuz kapalıyken o numaradan aranmışsınız. Telefonu açtığınızda bu bilgi paylaşılmış.

Ama telefonum açık oluyor sürekli. Şarjı bitmeden dolduruyorum.

Belki o anda şebeke yoktur. Bazen anlık kesilmeler olabiliyor. Endişelenmenize gerek yok. Kimse telefon bilgilerinize ulaşamaz. Bu, GSM operatörünün belirli abonelik ücreti karşılığında sunduğu bir hizmet. Aradığınızda ulaşamıyorsunuz, bu kişiye ulaşılabilir olduğunda mesaj gönderiyor.

Belki o anda şebeke yoktur. Bazen anlık kesilmeler olabiliyor. Endişelenmenize gerek yok. Kimse telefon bilgilerinize ulaşamaz. Bu, GSM operatörünün belirli abonelik ücreti karşılığında sunduğu bir hizmet. Aradığınızda ulaşamıyorsunuz, bu kişiye ulaşılabilir olduğunda mesaj gönderiyor.

Başka bir telefondan arattım bu numarayı,bir bayan çıktı. Yani tanımadığım bir numara olduğundan merak ettim.
Sadece CEPACIK diye bir hizmetten bihaber olduğum için evet,biraz endişe ettim. Umarım dediğiniz gibidir. Buarada ilginize teşekkür ederim.

Back