- Konu Sahibi erguvanbahar
-
iyi yapmış seni boşamakla ozaman ...
hadi ya, bunu yapan ben değilim, kocası boşayan da ben değilim. öyle de sen niye bu kadar celallendin anlayamadım.
canım o telefonlardan görmüştüm,hatta şöyle bişey telefonu kendileri alıyor ,içinede yükleyip gönderiyorlar sana,arkadaşım eşinin telefonunu birkaç günlüğüne isteyip yerine o aldığı telefonu vermişti,resim video çekicem diye almıştı,bütün konuşmları,mesajları onada geliyordu,hatta telefon açık değilken bile ortamı dinleyebiliyordu.Sanırım 500-600 tl civarındaydı aldığı ama şöyle bir durumda var,eğer adamcağızın günahı alınıyorsa,ve bu casusluk ortaya çıkarsa kötü sonuçlar doğurabilir,bence açık açık dile getir duygularını ona karşı,al karşına konuş
canım bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum bunların cezası varmı onuda bilmiyorum netten araştırdım çok site var sahteleride varmış galiba birde yükledikleri yazılım bazen donma yapabiliyormuş arıza verebiliyormuş sonuçta o kadar para veriyorsun memnun kalamıyorsun hemde çok pahalı senin arkadaşın nerden almıştı memnun kalmışmıydı aldığı telefon modeli de önemli her telefona yazılım olmuyor eşimde şu sıralar yeni telefon almak istiyor banada fırsat doğdu bu fırsatı kaçırmak istemiyorum bana yardımcı olursan çok memnun kalırım.
itiraf.com'dan alıntıdır.
"Kocanızın sizi aldattığından, çok acil bir iş diye çıkıp sevgilisinin koynuna girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Kolayı var. Bir adet küçüçük telefon alın, içerisine yeni bir hat alıp takın. Telefonu tamamen sessize ve otomatik cevaplamaya ayarlayın, bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılsın. Kocanızın montunun cebine çaktırmadan atın, o telaş ve heyecanla bunu farketmeyecektir bile. O evden çıktıktan 5 dakika sonra numarayı arayın. Telefon bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılacak, ve siz kocanızla, arabasına aldığı sevgilisinin konuşmalarını canlı canlı dinleyeceksiniz. Artık nereye kadar tahammül edebilirseniz... Yöntem kesin işe yarıyor, nereden mi biliyorum? Karım denemiş ve başarılı olmuş, haftaya boşanıyoruz da ondan."
itiraf.com'dan alıntıdır.
"Kocanızın sizi aldattığından, çok acil bir iş diye çıkıp sevgilisinin koynuna girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Kolayı var. Bir adet küçüçük telefon alın, içerisine yeni bir hat alıp takın. Telefonu tamamen sessize ve otomatik cevaplamaya ayarlayın, bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılsın. Kocanızın montunun cebine çaktırmadan atın, o telaş ve heyecanla bunu farketmeyecektir bile. O evden çıktıktan 5 dakika sonra numarayı arayın. Telefon bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılacak, ve siz kocanızla, arabasına aldığı sevgilisinin konuşmalarını canlı canlı dinleyeceksiniz. Artık nereye kadar tahammül edebilirseniz... Yöntem kesin işe yarıyor, nereden mi biliyorum? Karım denemiş ve başarılı olmuş, haftaya boşanıyoruz da ondan."
Evet bir ara aileler çocuklarının nerede olduklarını tespit etmek için kullanıyorlardı onu ama bende bilmiyorum tam olarak nasıl yapıldığını.
Ama bu bir programsa onu eşinin telefonunu yüklemen lazım ve eşinin o programı telefonda görmemesi lazım o yüzdende saklaman lazım canım telefonda, buda baya zor olur.
Tam bir bilgim olmamakla birlikte belki GSM den yapılıyordur ama onun için eşinin hattı kimin üstüneyse o gidip yaptırmalı başka türlü olmaz.
Bende merak ettim başka türlüsü varmıdır ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?