Cep telefonundan yer tespiti

iyi yapmış seni boşamakla ozaman ...

hadi ya, bunu yapan ben değilim, kocası boşayan da ben değilim. öyle de sen niye bu kadar celallendin anlayamadım.

kusura bakma canım kaçırmışım ben böyle bir konu üstüne çok kötü günler duygular yaşayan biri olaraktan birden acele okudum heralde özür dilerim

bahsettiğin özelik iphoneda var. ama o anda nerde olduğunu görebilrisin ancak. geçmişte nerelere gittiğini görmemnin imkanı yok. en iyisi eşini karşına almak ve açık açık konuşmasını beklemek.

canım o telefonlardan görmüştüm,hatta şöyle bişey telefonu kendileri alıyor ,içinede yükleyip gönderiyorlar sana,arkadaşım eşinin telefonunu birkaç günlüğüne isteyip yerine o aldığı telefonu vermişti,resim video çekicem diye almıştı,bütün konuşmları,mesajları onada geliyordu,hatta telefon açık değilken bile ortamı dinleyebiliyordu.Sanırım 500-600 tl civarındaydı aldığı ama şöyle bir durumda var,eğer adamcağızın günahı alınıyorsa,ve bu casusluk ortaya çıkarsa kötü sonuçlar doğurabilir,bence açık açık dile getir duygularını ona karşı,al karşına konuş

Arkadaslar,

casus cep telefonu programlari icin gerekli olan imkanlar herzaman bulunmuyor malesef. Kimisi programi bulamiyor, kimisi nasil kullanilacagini bilemiyor, kimisi telefonlar ve casus program icin maddiyati olusturamiyor... vs.

Ama duydugum bir olayi sizinle paylasmak istedim. Bu olay Almanya da bir Türk bayan tarafindan basariyla sonuclandiriliyor. Bu bayan esinin kendisini aldattigindan süpeleniyor, ama elinde ispati yok ve emin olamiyor. Kücük bir cep telefonu aliyor icine de bir tane hat. Cep telefonuna hatti takiyor, telefonu sessize aliyor ve otomatik cevaplandirmaya ayarliyor. Esi yine birgün alelacele isim var diye kapidan cikarken esinin montunun cebine birakiyor telefonu. :) Kisa bir süre sonra telefonu ariyor, telefon otomatik cevaplandirmada oldugu icin aciliyor ve bingo... :) Esiyle sevgilisinin tüm konusmalarini dinliyor, hatta kaydediyor. Mahkemede de elinde bir delil olmus oluyor. Yasadigi durum her ne kadar üzücü olsa da, zekice davranisi takdir edilmeli.

Aranizda süphe icinde yasayan arkadaslar var ise belki bu fikir yardimci olur diye düsündüm. Tabi umarim kimse böyle üzücü bir durum yasamaz. Ama ne demisler; güven iyidir fakat kontrol daha iyidir... :)

Herkese sevgiler...

canım bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum bunların cezası varmı onuda bilmiyorum netten araştırdım çok site var sahteleride varmış galiba birde yükledikleri yazılım bazen donma yapabiliyormuş arıza verebiliyormuş sonuçta o kadar para veriyorsun memnun kalamıyorsun hemde çok pahalı senin arkadaşın nerden almıştı memnun kalmışmıydı aldığı telefon modeli de önemli her telefona yazılım olmuyor eşimde şu sıralar yeni telefon almak istiyor banada fırsat doğdu bu fırsatı kaçırmak istemiyorum bana yardımcı olursan çok memnun kalırım.

aslında bildgim kadarı ile bu tür programlar var ama bazen karşı tarafın cebine onay gidiyor x kişi seni takip etmek istiyor falan diye onun onay vermesi gerekiyor ayrıca nette sahte programlarda çok virüs amaçlı dikkali olun yinede

gmaıl kullanıyorsanız
telefonlar anroıdlı ıse latitude dıye bı programdan nerede oldugunu gosterıyor semt mahalle olarak canım

Aveanın kim nerede diye bir servisi var, karşı taraf da onaylarsa aylık belirli bir ücret karşılığında istediğiniz zaman yer tespitini yapabiliyorsunuz.

Kızlar ben yer tesbiti falan istemiyorum tek istediğim şey telefonu dinlemek o kadar bunun için güvenilir bir yerden almam lağzım bildiğiniz bir yer varmı kullanmış olanınız varsa bana önerebilirmi acaba hazır eşimde telefon alacak model bilmiyor bana soruyor ona casus telefon hediye edeyim :)

şunuda deneyebilirsin eşin uyudugu bır zaman diliminde telefonunu alıp turkcele şifre yazıp 2222 gondereceksın daha sonrasında gelen şifre ile turkcel online işmler sayfasından gırış yaparak eşinin mesajlaştıgı konuştugu numaraların son ıkı hanesı harıc kımlerle konuştugunu gorebılıyorsun hatta bır işlem daha yapılarak kalanıda goruluyordu ama su an onu hatırlayamıyorum.bu arada sen onu incelerken eşinin telefonuna bilgi mesajı gelecektir silmeyi unutma

bu cok iyimişş

Nimbuzz diye bi program var. onu yükleyin eşinizin telefonuna ve kendi telefonunuza. Msn gibi bir şey, ücretsiz konuşma da yapılıyor ayrıca. Eşinizle oradan mesajlaşın. Seçeneklerden YER tuşuna basınca hangi sokakta bulunduğuna kadar gösteriyor.

Bu okuduğum çok fena birşeymiş çok.! Geçmiş olsun bunu marifet sayan adama

Canım ben kullanıyorum ikimizin de tlfonu 4s. Arkadaşımı bul ve find my phone programlarının ikisi de takip programı kullanablirsin

Life 360 diye program var playstoredan phone tracker adiyla download edebilirsiniz biz sevgilimle kullaniyoruz ama onunda telefonunda yuklu benimde. Haberdariz yani. Eger gizli yapacaksaniz bilemicem malesef..

arkadslar 4 s lerde bu mumkun iphonu bul die bir uygulama var onu cebinize indiriyorsunuz ancak su varki esinizin telide ayni modelse ..!!! ben denedim uygulamayi kullanmak cok basit ancakkk appel kimligi ve parolasi gerekli kendi telinize indirdiginiz uygulamaya karsi tarafin appel kimligi ve numarasini yaziyorsunuz karsiniza hangi sokakta olduguna kadar cikiyo ve karsi taraf bunu anlamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…