Cep telefonundan yer tespiti

Ne güzel demişsin öğreneceğim çok şey var diye. "bir bilsende, bin bilene sor", "akıl, akıldan üstündür" diye boşuna konuşmamış atalarımız...

yok canım öyle düşünme tanımadıgın biriniz arasını niye bozmak isteyesinki sen yardım etmeye çalışıyorsun teşekkür ederim canım

yok canım öyle düşünme tanımadıgın biriniz arasını niye bozmak isteyesinki sen yardım etmeye çalışıyorsun teşekkür ederim canım

rica ederim bişey yapmadim zaten ama siz yinede iibir bilene sorun herseyi kaydettiğine gore bu melet şimdi girdiğiniz sitede cikacak gözatma gecmişinde silin isterseniz onuda problem olmasin bakarsa eşiniz

O programı bilmiyorum ama benim eski telefonumda bütün konuşmalar sesli olarak kayıt ediliyordu. Sonra ben o telefonu babama verdim yenisini aldım. Şuan onda annem arada kurcalıyor

eğer telefonu iphone ise "iphone'umu bul" diye çalınmalara, kayıplara karşı bir program yüklüyorsunuz.
sonra bilgisayardan o telefonun o an nerede olduğunu görebiliyorsunuz.
muhtemelen blackberryde de vardır bu. ama diğerlerinde sanmıyorum.

umarım yakın zamanda güveninizi tazeleyeceği şeyler olur:)

Ben htc kullanıyorum kayıp, çalıntıda yer tespiti var. Hiç gerek duyup kurcalamamıştım ama karşı tarafın onayıyla oldugunu sanmıyorum.
Kaybetsem birisi onay vermeden ya da çalan onay vermeden bulamıyacak mıyım?
Sizin duruma gelince bana sorarsanız, açık açık konuşun. Bi gece geç gelince sizi aldatmış olmaz. Altında başka sebepler var sanırım. Buna başvurarak aradaki saygıyı yok edebilirsiniz.

Zamanında bende çok araştırmıştım. Turkcell ,Vodafone ve Aveanın böyle bir hizmeti var. Ama karşı tarafın buna onay vermesi gerekiyor. Yani ona operatörler mesaj yoluyor. X kişisi senin yer bildirimini istiyor izin veryor musun diye. Eğer şüpheleniyorsan bunun yerine takip eden kişiler var para karşılığı. Onları kullan derim

Eşimin iphone sında var.karşi tarafda da iPhone telefon olması lazım.bi ara arkadaşları bir yere gitsek hemen mesaj atıyorlardı ne ısınız var ne yapıyorsun diye.ozelin olmuyor. programi kapatınca göremiyorlar ama.. Baska tur programlarda vardır mutlaka...

itiraf.com'dan alıntıdır.
"Kocanızın sizi aldattığından, çok acil bir iş diye çıkıp sevgilisinin koynuna girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Kolayı var. Bir adet küçüçük telefon alın, içerisine yeni bir hat alıp takın. Telefonu tamamen sessize ve otomatik cevaplamaya ayarlayın, bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılsın. Kocanızın montunun cebine çaktırmadan atın, o telaş ve heyecanla bunu farketmeyecektir bile. O evden çıktıktan 5 dakika sonra numarayı arayın. Telefon bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılacak, ve siz kocanızla, arabasına aldığı sevgilisinin konuşmalarını canlı canlı dinleyeceksiniz. Artık nereye kadar tahammül edebilirseniz... Yöntem kesin işe yarıyor, nereden mi biliyorum? Karım denemiş ve başarılı olmuş, haftaya boşanıyoruz da ondan."

iyi yapmış seni boşamakla ozaman ...

İnternette casus telefonlar var biraz incele istediğin herşeyi bulabilirsin
yer belirtme ortam dinleme vs...

ooo cok sert

süpermiş

çok zekice :)) kadını delirtmiş artık yönteme bakın ya, daha neler öğreneceğiz bakalım

kadınların zekası gerçekten çok üstün

O casus telefonlardan edinmenin maliyeti 750 ile 1000 tl arasında Duyacaklarınız ise paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…