- Konu Sahibi erguvanbahar
Çok saçma, numaranın son 7 hanesi garip zaten, o yükledinde kesin virusludur
bilemiyorum sacma olup olmadiğini sadece okudugmu ilettim var diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma, numaranın son 7 hanesi garip zaten, o yükledinde kesin virusludur
ben kendimicok kotu hissettim bi anda sanki sizin aranizi bozmak gibi bi çabam varmiş gibi hissettim siz istyince verebilirmisiniz deyince verdim ama kusura bakmayin lutfen pek bişeyler yazmak istemiyorum ama uzucu durumlar guzel konular gorunce dayanamiyorum yaziyorum eşim benim buraya ne yazdiysam bilgisayrdan kelimesi keslimesine okumus herseyi girme dedi ama dayanmiyorum burdada sizlerden öğrenebildigğim cok sey var
Ne güzel demişsin öğreneceğim çok şey var diye. "bir bilsende, bin bilene sor", "akıl, akıldan üstündür" diye boşuna konuşmamış atalarımız...
ben kendimicok kotu hissettim bi anda sanki sizin aranizi bozmak gibi bi çabam varmiş gibi hissettim siz istyince verebilirmisiniz deyince verdim ama kusura bakmayin lutfen pek bişeyler yazmak istemiyorum ama uzucu durumlar guzel konular gorunce dayanamiyorum yaziyorum eşim benim buraya ne yazdiysam bilgisayrdan kelimesi keslimesine okumus herseyi girme dedi ama dayanmiyorum burdada sizlerden öğrenebildigğim cok sey var
yok canım öyle düşünme tanımadıgın biriniz arasını niye bozmak isteyesinki sen yardım etmeye çalışıyorsun teşekkür ederim canım
Birtakım şüphelerim oluştu malesef dün gece,eşim geç geldi ve açıklamasıda başka bir arkadaşının iş yerine uğradığı oldu amadoğru olduğunu düşünmüyorum...Ve bu konuya açıklık getirmek durumunda hissediyorum kendimi.Geçen gün burada okumuştum bi sohbet içinde cep telefonununda yer tespiti yapan bir program olduğunu yazmıştı bir arkadaş..Gel gör ki 2 gündür talan ettim forumu tekrar bulamadım yazılanları...
İçinizde bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
itiraf.com'dan alıntıdır.
"Kocanızın sizi aldattığından, çok acil bir iş diye çıkıp sevgilisinin koynuna girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Kolayı var. Bir adet küçüçük telefon alın, içerisine yeni bir hat alıp takın. Telefonu tamamen sessize ve otomatik cevaplamaya ayarlayın, bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılsın. Kocanızın montunun cebine çaktırmadan atın, o telaş ve heyecanla bunu farketmeyecektir bile. O evden çıktıktan 5 dakika sonra numarayı arayın. Telefon bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılacak, ve siz kocanızla, arabasına aldığı sevgilisinin konuşmalarını canlı canlı dinleyeceksiniz. Artık nereye kadar tahammül edebilirseniz... Yöntem kesin işe yarıyor, nereden mi biliyorum? Karım denemiş ve başarılı olmuş, haftaya boşanıyoruz da ondan."
"Kocanızın sizi aldattığından, çok acil bir iş diye çıkıp sevgilisinin koynuna girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Kolayı var. Bir adet küçüçük telefon alın, içerisine yeni bir hat alıp takın. Telefonu tamamen sessize ve otomatik cevaplamaya ayarlayın, bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılsın. Kocanızın montunun cebine çaktırmadan atın, o telaş ve heyecanla bunu farketmeyecektir bile. O evden çıktıktan 5 dakika sonra numarayı arayın. Telefon bir kez çaldıktan sonra otomatikman açılacak, ve siz kocanızla, arabasına aldığı sevgilisinin konuşmalarını canlı canlı dinleyeceksiniz. Artık nereye kadar tahammül edebilirseniz... Yöntem kesin işe yarıyor, nereden mi biliyorum? Karım denemiş ve başarılı olmuş, haftaya boşanıyoruz da ondan."
iyi yapmış seni boşamakla ozaman ...