Cep telefonundan yer tespiti

erguvanbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
Birtakım şüphelerim oluştu malesef dün gece,eşim geç geldi ve açıklamasıda başka bir arkadaşının iş yerine uğradığı oldu amadoğru olduğunu düşünmüyorum...Ve bu konuya açıklık getirmek durumunda hissediyorum kendimi.Geçen gün burada okumuştum bi sohbet içinde cep telefonununda yer tespiti yapan bir program olduğunu yazmıştı bir arkadaş..Gel gör ki 2 gündür talan ettim forumu tekrar bulamadım yazılanları...
İçinizde bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Başka bir forumda okumuştum sanırım böyle bir şeyi ama bildiğiniz gibi yer tespiti için karşı tarafında haberi oluyor siz ona mesaj gönderiyorsunuz eğer o kabul ederse nerde olduğunun mesajı size geliyor bunu yapan operatörler mevcut sitelerinden bakmanızı tavsiye ederim..

Evet bir ara aileler çocuklarının nerede olduklarını tespit etmek için kullanıyorlardı onu ama bende bilmiyorum tam olarak nasıl yapıldığını.

Ama bu bir programsa onu eşinin telefonunu yüklemen lazım ve eşinin o programı telefonda görmemesi lazım o yüzdende saklaman lazım canım telefonda, buda baya zor olur.
Tam bir bilgim olmamakla birlikte belki GSM den yapılıyordur ama onun için eşinin hattı kimin üstüneyse o gidip yaptırmalı başka türlü olmaz.

Bende merak ettim başka türlüsü varmıdır ki :44:

Canım o bahsettiğin programı muhtemenen reklam amaçlı üyelikle yazdıkları için kaldırmış olabilirler sen net.den ara o programı

ilginç bir programmış ama oyle kolay oldugunu sanmıyorum yapımının
bi de telefonla kımlerle konusmus dıye bır program varmıs bende duymustum forumda ama nasıl bılmıyorum

benim bildigim facede yer bildirimi var ama bunuda esin yaparsa bilebilirsin :26:
baska turlu nasil yer tespiti yapilabilirki

İŞTE YAŞANILACAK EN BERBAT DUYGU şüpeeeeee ben bu duyguyu yaşamaktan bıktım eger bir delil bulursan çocugun yoksa hiç durma kaç şüpelerle yaşamak çok daha beter

benimde bildiğim casus yazılım programı var. eski sevgilim bana telefon hediye ettiğinde yaptırmıştı
kimle konuştuğumu bile biliyodu bunun gibi bişi için onun teline çip takılması lazım baya masraflı
ama yer bildirimi hakkında fikrim yok :26:

cvp yazamdim özelden gitmedi size verdiğim onu google yazinca o linke ait site cikiyo orda yaziyo sag tarafta asagiya dogru sayfayi indirin belki bulabilirsiniz

Aslında ben sizin hangi programa ihtiyacınız olduğunu biliyorum ama isim vermek yasak diye veremiyorum, fakat lisanslı belli bir ücret ödeyerek cep telefonuna yüklenen bir yazılım sayesinde hem yer tespiti, hem mesaj, hem konuşmalar dinleniyormuş. Hoş özel hayata bu kadar müdahale ne kadar etik, orasıda tartışılır..

çok merak ettim bu işi detaylı bilen yokmu acaba

ben kendimicok kotu hissettim bi anda sanki sizin aranizi bozmak gibi bi çabam varmiş gibi hissettim siz istyince verebilirmisiniz deyince verdim ama kusura bakmayin lutfen pek bişeyler yazmak istemiyorum ama uzucu durumlar guzel konular gorunce dayanamiyorum yaziyorum eşim benim buraya ne yazdiysam bilgisayrdan kelimesi keslimesine okumus herseyi girme dedi ama dayanmiyorum burdada sizlerden öğrenebildigğim cok sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…