Cep Telefonunda Hat Karışması

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
Başlık şaka gibi dimi? Bence öyle yıl olmuş 2015 sevgili operatörüm avea beni haftalardir deli ediyor. Telefonda konuşamaz oldum mutlaka her konuşmamda hat kesilir, kendi sesimi duyarim yada saçma sapan parazit sesler. En sinir bozucu olani da defalarca başıma gelen hat karışması. Erkek arkadaşımla konuşurken pat bağlantımız kesiliyor ya o ya ben başkalarıyla konusurken buluyoruz kendimizi. Az evvel oldu en yenisi bu sefer yabancı bi adamdi kapadim teli.

Teknik destek numarasini aradim bazi kodlamalar verdi yaptım geçen gun ama sonuç değişmedi. Benimki her yere sikayet etti ama hala cevap yok.

Var mi basina gelen? Duzeltebildiniz mi?

yok canım ya bana bakma ben şüpheci biri olduğum için ilk aklıma gelen o olurdu,sen bana bakma :)) ama düzelmiyorsa değşitirin hattı
Hattimi tasimayi düşünüyorum aslında o kadar sıkıldım ki bu durumdan. Ciddi ciddi bisey konusuyoruz pat gidiyor bi anda. Direk hattimi mi değiştirsem acaba:/

Aynisi bana oldu.Karsilikli birbirimizi ariyormusuz ikimizde sirayla ayni adama baglandik.Panikle telefonu kapatmistim bende.Oluyor yanii.

Aynisi bana oldu.Karsilikli birbirimizi ariyormusuz ikimizde sirayla ayni adama baglandik.Panikle telefonu kapatmistim bende.Oluyor yanii.
Avea misiniz sizde? Bizde surekli oluyor haftalardir kesintisiz konusamadik desem yeridir. Kendiliginden mi gecti devam ediyor mu?

Avea misiniz sizde? Bizde surekli oluyor haftalardir kesintisiz konusamadik desem yeridir. Kendiliginden mi gecti devam ediyor mu?

Kesilme devamli oluyor ama.araya baska hat karismasi 1 defa oldu.O da yetmisti zaten.Insan ne yapacagini sasiriyor.Karsindaki supheli ,guvensiz biri olsa aciklama yap dur.

Kesilme devamli oluyor ama.araya baska hat karismasi 1 defa oldu.O da yetmisti zaten.Insan ne yapacagini sasiriyor.Karsindaki supheli ,guvensiz biri olsa aciklama yap dur.
Bana hep erkek denk geldi birisinde alo alo demiştim ilk karıştığında panikten kapadım. Sonrakilerde hiç konuşmuyorum direk kapiyorum suratlarina. Bugünkü hele yabanciydi japonca mi ne konusuyodu tuhaf tuhaf. Erkek arkadaşıma kadin denk gelmis bi kere düzgünce aciklama yapip kapamis. Ciddi ve önemli bişey konusuyo olabiliriz yada özel bişey konusabiliriz hattın karistigini anlamazsan yedin ayvayi.

biz de avea faturasızdık önceden konuşurken parazit ani kesilmeler oluyordu.ben asker olduğun için dinliyorlar mı bizi diyordum bütün devlet büyüklerine saygılarımı sunduğumu çok sevdiğimi belirtiyorum sonunda avea faturalıya geçtik.dakika sms azaldı tabi sevgili tarifesi de olmayınca faturalıya,birbirmizi pek aramaz olduk :) ama artık sorun yaşamıyoruz

Benimki askerdeyken turkcelldi hattimiz parazit olurdu cok yine de. Doguda yapti bizde suphelenirdik ama ciddiye almadik.

Benim faturasiz sevgilimin faturalı. Ama oda yaşıyor diğer görüşmelerinde. Bende baska operatörlerle gorusurken de yaşıyorum. Anlamadim gitti arada cekmezdi idare ederdik bu ara azitti iyice sacmaladi.

benim faturasız nişanlımın faturalıydı.subay o da,ankaraya da gitsek bursaya da hep bir parazit vardı.ama ben faturalı yapınca olmadı bir daha,bilmiyorum önceden çok konuşuyorduk şimdi o kadar değil ama hat karışması sıkıntızaten aveayı hiç sevmem.

Sirf o sebepten mi acaba? Sogudum aveadan iyice sinir ediyolar birde musteri hizmetleri adam gibi cevap veremiyo bu duruma. Hat degistireyim bari.

muhtemelen sizin numaranızın aynısı başkasında da vardır gecen yıl arkadaşımınkide böyleydi bi arıyorduk arkadaşım bir arıyorduk bir adam . eni sonu kız numarasını degiştrdi artık babası yanlış anlamaya baslamıştı çünkü telefonunda ki adam kim diye :)

sesiniz size geri geliyorsa karşıdaki kişinin telefonu dinleniyordur

Hat karistiginda tek bir kisiye baglanmiyor ama her seferinde farkli birileri oluyor. Kendimi bildim bileli bu numarayi kullanirim nasil cikartirlar ki ayni numarayi? Birde gorusme esnasinda oluyor bi anda
avea cok sacma ya 3 senedir vodafone kullanıyorum kafam rahat
Pisman olduk biz yaklasik 6 ay önce gectik aveaya. Vodafone dusunuyoruz bi o kaldi denemedigimiz
sesiniz size geri geliyorsa karşıdaki kişinin telefonu dinleniyordur
Kesin bilgi mi bu? Evet bazen kendi kendime konusuyorum sesim ne kotuymus falan diyorum.

Vallahi tatlim hatyinizi degistirin..vodafone kullaniyoruz yillardir..baslarda arada hat kesiliyordu.. ama zamanla mesela telde konusirken hat kesildigi an ne okursa olsun kesildigi an ucret almamaya basladilar.. yani 10 dakikami konustum? Hat birden kapandimi gercekten o konustugumuz dakikalar sanki konusmamisiz gibi sayiliyordu..dusmuyirdu dakikadan kontorden..ve su an hernagi o tarz birseyler de yasamiyoruz ve gercekten hesapli.. hesapli ve kaliteli..oneririm

numaranızı değiştirmeden taşıyabiliyorsunuz ne uğraşıyorsunuz operatörler bir dünya kampanya yapıyor hattını taşısın diyee avea nın müşteriye ihtiyacı yok anlaşılan

kesin benimkide dinleniyor ordan biliyorum,arkadaşlarım hoparlörü açık mı bıraktın sesimiz bize geliyo diyolar yok dinleniyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…