• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu konuşurken patladı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Edinilen bilgeye göre, Alanya’nın Saray Mahallesinde saat 08.00 sıralarında Kızlarpınarı Caddesi'ndeki çalıştığı özel hastaneye giden 23 yaşındaki Ece Gülbahçe'nin, işyerinin önüne geldiği sırada telefonu çaldı. Telefonu açarak konuşmaya başlayan Gülbahçe'nin, 1 yıl önce aldığı cep telefonunun bataryası aniden patladı.

$cep_Telefonu_patladi.jpg
Cep telefonunun alev alması sonucu yüzünden, kulağından, boynundan ve elinden yaralanan Gülbahçe'ye ilk müdahale çalıştığı hastanede yapıldı. Tedavi ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Saray Polis Merkezine giderek telefon üreticisi firma hakkında şikayetçi olan Gülbahçe, "İş yerimin önünde arkadaşımla konuştuktan sonra cep telefonunu kapattım. Elimdeki telefon bir anda alev alıp patladı. Telefonumu alalı daha 1 yıl oldu. Faturalı ve orijinal bir telefon nasıl bu hale gelebilir? Üretici firmadan şikayetçiyim" dedi.

Fotodan anladığım kadarıyla s3 mini sanırım telefon. Bende acayip şikayetçiyim. Telefonum orjinal ve gözüm gibi bakmama rağmen aldıktan 1,5 yıl sonra batarya şişti. Garanti kapsamında bataryayı değiştirdiler ve ben yine daha daha iyi bakarak kullanmama rağmen (asla şarjdayken telefonumu açmazdım kapalı şekilde şarj olurdu, bataryayı %1 e getirmeden kesinlikle şarja takmam, kendi şarj cihazı dışında bir cihaz kullanmam vb) 6 ay sonra gene bataryam şişti. ÇEvremde de s3 mini kullanan ve memnuniyetsiz olan insanlar var maalesef :(

Back