• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Central hospital kadin dogum

Nalankrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
1
0
1
38
Merhaba. 12 haftalik hamileyim. Önceden yeditepe cem ficiciogluna gidiyordum. Ancak doğum fiyatlari cok yuksek geldi. Central hospitalda levent konur. Diye bir dr. Var daha önceden sifadaymis. Kendisine gitmis bilgisi olan var midir. Yada o civarda tavsiye edebileceğiniz baska bir doktor simdiden tesekkurler

Ben de bu hastaneyi merak ediyorum bilen varsa ltf yazsin ;)

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!
Merhaba
central hospitalde levent bey doktorumdu
kendisi gerek bilgisi gerek ilgisi ile şükürler olsun ki zor gecen hamilelik sürecimizde hep yanımızda oldu ve ikizlerimizi dünyaya getirdi.
kendisine şükranlar sunar herkese tavsiye ederim

central hospital dr.yaren tuba bektaş ı asla tavsiye etmiyorum
Tıbbi konularda iyi araştıran, düzenli kontrol olan bilinçli bir bireyim üstelik avukatımEn Büyük KK
2 yıllık evliyim çocuğum yok geçen yıl miyom ameliyatı oldum ve beni düzenli takip eden doktorumun artık iyileştin rahim toparladı yumurtlaman gayet iyi denemeye başlayabilirsiniz demesi üzerine bebek çalışmalarına başladık. Doktorum bu hastaneden değil kendi kliniği var. Gebelik öncesi bazı tahliller istedi sigortam geçtiği için centralda yaptırmak istedim.Tabi mecburen doktorun yazması gerekti ve boşluğu olan tek doktor oydu rastgele randevu aldım. Gayet sıcak karşıladı :skandal:

Muayene etti ben de şuursuzca muayene oldum bana 4,5 cm kistin var çikolata kisti olabilir hamile kalmanı zorlaştırır diğer ay kontrol edelim dedi. Ben şok oldum :bicak:çünk bu muayeneden 1hafta önce kendi doktorum bana yumurtamı gösterip ayın elemanı bu bak çatlamak üzere falan dedi. Haftasına bu doktor kistim olduğunu iddia etti (belki folikül kistiydi yumurtam çatlamadı ve kist oldu olabilir ama çikolata kisti diyip pat diye hamile kalmanı zorlaştırır demesine deli oldum)

Moralim bozuldu mu evet kendi doktoruma ultrason fotosunu attım korkulacak bişry değil çikolata kistine benzemiyor dedi. Ben yine de dr.yaren tubaya ay basında gideyim bakalım kisti yine görecek mi dedim. Gecenlerde gittim istediği tarihte gitmemişim homurdandı biraz bu sefer baktı baktı kist yok dedi üstünde çok durmadan senin tüplerin iltihaplı su toplamış mr çektir laparoskopiyle tüpünü almamız gerekecek dedi:duduk:Ama tüpü alırsak bi taraf komple iptal olacak dedim, küçümseyrek e zaten şuan da iptal dedi!!!

Ben yine deli oldum yarın kendi doktoruma görüneceğim doğru teşhis olduğunu sanmıyorum bi kisti bile yanlış gördü hemen çikolata dedi. şimdi benim gibi çocuksuz bitine mr görmeden tüpünü alıcaz diyebilen üstelik bunu pat diye soyleyen kaba bir kadın.

Tamamen şanssızlıktı ona gitmem, böyle insanlar doktor olmamalı kesinlikle tıbbi bilgi bi kenara insanlarls iletişim çok önemli kesinlikle tavsiye etmiyorum

Arkadasae bu arada ustteki yorumu yzdigim ayni ay hamile kalmisim suan 32 haftalik
hamileyim ne tupumde tikaniklik var ne de yumurtaligimda kist!

Back