CENTRAL HOSPITAL Figen Temelli Akın

Hatırlıyorum. her randevuya gittiğimde sunu da sorayim dediğim şeyleri odaya girdiğimde unutuyordum. sebebi biraz heyecan ama daha çok sırada bekleyen hastaların verdiği acele davranma hissiyle hızlı hızlı konuşup hemen beni ultrasona almasıydı. baksan çok tatlı güler yüzlü yumuşak konuşan bi hanım ama is özel hastanede biraz ticarete dönüşüyor malum..O da mecbur öyle yapmaya .

ama dediğim gibi teknik anlamda işini iyi yapıyor diyebilirim.. hakkına da girmeyeyim kadının :)

Hatırlıyorum. her randevuya gittiğimde sunu da sorayim dediğim şeyleri odaya girdiğimde unutuyordum. sebebi biraz heyecan ama daha çok sırada bekleyen hastaların verdiği acele davranma hissiyle hızlı hızlı konuşup hemen beni ultrasona almasıydı. baksan çok tatlı güler yüzlü yumuşak konuşan bi hanım ama is özel hastanede biraz ticarete dönüşüyor malum..O da mecbur öyle yapmaya .

ama dediğim gibi teknik anlamda işini iyi yapıyor diyebilirim.. hakkına da girmeyeyim kadının :)
Figen hn dan mı bahsediyorsınuz

Selam kızlar bugün figen hanıma gittim ve çookkkk memnun kaldım. Öncelikle çok güleryüzlü bir insan. İlgi alaka süper. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar siz sormadan kendisi anlatıyor. Çok olumlu ve pozitiff çok memnun kaldım ben

Selam kızlar bugün figen hanıma gittim ve çookkkk memnun kaldım. Öncelikle çok güleryüzlü bir insan. İlgi alaka süper. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar siz sormadan kendisi anlatıyor. Çok olumlu ve pozitiff çok memnun kaldım ben
Of ben de. Gittim memnun kalmadım ama mecbur gidecek gibi görünüyorum. SİZ araştırdınız mı hiç. Duydunuz mu normal doğım hikayesi. Diyatlara da çok zam gelmemiş ona da sevindim. Sadece gidiş trafik işte. Benim epey aşağıda. Her an gelebilir gibi ondan korkuyorum

Of ben de. Gittim memnun kalmadım ama mecbur gidecek gibi görünüyorum. SİZ araştırdınız mı hiç. Duydunuz mu normal doğım hikayesi. Diyatlara da çok zam gelmemiş ona da sevindim. Sadece gidiş trafik işte. Benim epey aşağıda. Her an gelebilir gibi ondan korkuyorum
Benim 2 tanıdığım doğum yaptı kendisinde birisi 10 gün önce öbürü de 3 ay önce onlarla görüştüm gitmeden çok memnun kaldıklarını söyleyip tavsiye ettiler bana. size doğum fiyatı ne verdiler ?

Benim 2 tanıdığım doğum yaptı kendisinde birisi 10 gün önce öbürü de 3 ay önce onlarla görüştüm gitmeden çok memnun kaldıklarını söyleyip tavsiye ettiler bana. size doğum fiyatı ne verdiler ?
Normal mi yaptılar. Hatırlayamouprım tam ama epi ile beraber 2800 dü sanırım

Kızlar banada yardımcı olur musunuz . Randevu almam lazım ilk gebeliğim şimdi figen hanım mk fatmanur hanım mı

Ben figen hanıma gidiyorum çok memnunum canım

Süper :) konu güncel olmadığı için giden birini bulamaö diye düşünüyordum . Bana biraz bahseder misiniz ilgisinden alakasından normal doğum destekliyor mu güven duyuyor musunuz beni en iyi siz anlarsınız şimdi

Süper :) konu güncel olmadığı için giden birini bulamaö diye düşünüyordum . Bana biraz bahseder misiniz ilgisinden alakasından normal doğum destekliyor mu güven duyuyor musunuz beni en iyi siz anlarsınız şimdi
Canım öncelikle ben hamile değilim hamillik düşündüğüm için gittim kendisine geçen ay :) Kontrol sırasında zararsız bir kist gördü fakat hemen ilaca başlatmadı bekletti beni ve sürekli takip etti (başka doktorlar genelde doğum kontrol hapı verip gönderiyor çünkü) ayrıca yumurtalama takibide yaptı. İlgi alaka çok iyi çok güleryüzlü ve sıcakkanlı. Ulturasonda herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor. Ben memnunum canım. Cuma günü tekrar gidicem hatta

Bende randevumu aldım hem istediğim tarih figen hanımdı. Kısmet belkş böylesi hayırlıdır . Ben hiç doktor kontroluna gitmeden korunmayı bıraktığım an hamile kaldım. İnşallah seninde herşey gönlünce olur Aşlah hayırlısını nasip etsin

Bende randevumu aldım hem istediğim tarih figen hanımdı. Kısmet belkş böylesi hayırlıdır . Ben hiç doktor kontroluna gitmeden korunmayı bıraktığım an hamile kaldım. İnşallah seninde herşey gönlünce olur Aşlah hayırlısını nasip etsin
İnşallah canımm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu

Ben de yarın gideceğim figen hn a ranfevun var. Bir kere gitmiştim. İmş o arada ona gitmediğim için tavır görmem

Deneyimlerini paylaşırsan çok memnun olurum doktordan geldikten sonra ,
Kesinlikle yazacağım. Zaten bi sefer gitmiştim. Sonra 6-7 de denedim hiç biri e için sinmedi. Figen hn a da çok sinmedim ama kısmet deyip gideceğim artık çünkü çok az zamanım kaldı:) 2. Olunca tedirginlik var nedense. İlkinde yaşadığım talihsizliklerden ötürü sanırım

Herkese merhaba. Gebeligimizi basindan beri takip eden hekimdir Figen Hanim. İlgili ancak ilac yazmaktan yana olmayan bir hekim profilinde. Sadece demir ilaci ve vitamin recetesinde oldu en basindan beri. Hersey doguma kadar guzeldi. Sezeryan ameliyatindan sonra esimin penisiline alerjisi oldugunu soylememize ragmen bize aksef 500 yazdi ve esim hastaneden ciktiltan sonra capraz reaksiyon gosteren ve bu ozelligi bilinen ilac yuzunden tum vucudu kabardi. Kendisine gittik ilaci birakin avil icin dedi 1 hafta. Emzirmeyin dikkat edin de denmedi. Oglumuz ilaci kullandigi 3 gun boyunca uyumadi huzursuzluk yasadi. Kendisi ile gorustuk bu sefer de avil igne olun dedi bize. Sizce biz bir daha bu hekime gider miyiz? Esim sut gelmesine ragmen emziremiyor. Cok yazik.

herkese merahaba,
ben 7. ayında doktor değiştirdim.eski doktorum 20 kilo aldın artık normal doğuramazsın dediği için(48dim 68 olmuştum)
çok saçma geldiği için dr araştırdım ve bir arkadaşım figen hanımı önerdi.. iyi ki de önerdi ... önce kendisine muayne oldum sonra doğum haneleri gezdim .. gebelik ve doğum eğitimi veriyordu hastane 2 gün ona da katıldım.. herşey çok güzel geçti... 41 e kadar bekledik sıkı takiple... ve figen hanımın üstün tecrübesi harika güler yüzü ve pozitifliği sayesinde normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım.. doğum esnası da sonrasıda harikaydı... kendisini gözüm kapalı herkese öneriyorum..

Back