CENTRAL HOSPITAL Figen Temelli Akın

elifim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız :) 27+3 haftalık hamileyim dr yeni değiştirdim.central hospitalda figen hnma gittim.daha önce giden yada bilgisi olan varmı? dr araştırdım iyi veya kötü hiçbir bilgiye ulaşamadım :(

bende gebelik öncesi kontrol için Central Hospital'a gitmiştim, kısmetse bu hafta sonu yine gideceğim:)
ben Başak Sel'in çok iyi olduğunu duymuştum, ama randevuları dolu olduğu için Aslı Alay Uğur'a gittim, çok genç tatlı ve samimi buldum, tekrar ona gitmeyi düşünüyorum

Figen Hanım'a bir kere geçen aylarda gitmiştim, çalışmayan bayanlar için iyi, hafta içi çalışıyor.
Yine aynı hastaneden, Başak ve Fatmanur isimli doktorlara herkes deli gibi gittiği için Figen hanım daha müsait oluyor.

Ben de 18+1'im. her ay düzenli olarak Aslı Alay Uğur'a gidiyorum. Kendisi haftaiçi saat 20:00den sonra muayeneye geliyo.
Çalışan anne ve babalar için yapılmış bir sistem sanırım. açıkçası eşim ve benim çok işimize geldi.
iş yerinden zırt pırt izin almak zor oluyor. :1:
ilk başlarda genç olduğu (32 yaşında) biraz şüphelerim vardı, ama biraz araştırınca öyle olmadığını gördüm.
Ayrıca çok yoğun bir doktor olmaması sebebiyle her gittiğimizde bizi hatırlıyor, ben sormadan hemen önce "bu hafta/bu ay bunlar oldu mu?" diye soruyor.
Önceden bilgilendiriyor, açgözlü ve para delisi değil. Herşeyi bu hastanede yaptırın demiyor, bana 15günde bir gelin demiyor.
Gerçi benim hamileliğim çok şükür şimdilik güzel gidiyor (maaşallah):nazar:
Muayeneye gittikten sonraki 10 içinde ücretsiz kontrol hakkımız olduğunu bile bize kendisi hatırlattı.
Onlardan da faydalanmamız için bize yardımcı oldu.
Çok güleryüzlü, samimi ve temiz bir hanım. ben beğendim açıkçası.

daha önce fatmanur hnma gittim ama randevuları çok yoğun o yüzden aslı hanıma randevu aldım
sizce doğru bir kararmı?

ben Fatmanur hanım a gidiyorum çok memnunum, evet gerçekten çok hastası oluyor randevularımı birkaç hafta önceden almak zorundayım. ama Aslı hanım ve Figen hanımada daha önce muayene oldum ikiside çok ilgili doktorlardı

ben de central hospitala gidiyorum
doktorum Figen hanım şimdilik memnunum
genç, ilgili güler yüzlü, samimi biri..
nasip olursa doğumuda burada yapmayı düşünüyorum

ben Aslı hanıma gidiyorum gayette memnunum cep telefon numarası da herhangi bir sorum olduğunda da telefonda görüşebiliyorum kendisi ile. Fatmanur hn mesela cep numarasını vermiyor. geçenlerde hastalandım telefonda Aslı hn hemen yardımcı oldum.

bu gün fıgen hanıma gıttım gayat tatlı bır bayan cok sıcak karışladı ama tabı emın degılım farklı dr gıdıcem

ben de central hospitala gidiyorum
doktorum Figen hanım şimdilik memnunum
genç, ilgili güler yüzlü, samimi biri..
nasip olursa doğumuda burada yapmayı düşünüyorum

Merhaba,

Eski tarihli olunca şansımı denemek istedim,Figen Hn'a devam ettiniz mi? Memnun kaldınız mı,doğumu o mu yaptırdı,bilgi verirseniz çok sevinirim,teşekkürler :16:

evet doğumumu da figen hanım yaptı çok memnun kaldım
hatta ikinci kez hamile kalırsam yine figen hanıma giderim :)

Merhaba
Ben de Figen hanıma gidiyorum, çok ilgili güleryüzlü, sempatik bir bayan. Çok memnunum.
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde başka bir hastaneye başka bir doktora gitmiştim. Hiç hoşuma gitmemişti.
Central hospital oldukça iyi. Arkadaşımda orda doğum yaptı. Bize de o tavsiye etmişti zaten.Ve doğumu Central Hospitalda planlıyorum.

merhaba bende figen hanima gitmeye basladim. cok ilgili ve sicak bi insan. rahat ve sakin bi muayene oluyor. her seyi tek tek acikliyor. ben cok memnumum. insallah hep boyle gider. Allahtan bi mani cikmazsa dogumuda burada dusunuyorum.

evet doğumumu da figen hanım yaptı çok memnun kaldım
hatta ikinci kez hamile kalırsam yine figen hanıma giderim :)

Merhaba
Ben de Figen hanıma gidiyorum, çok ilgili güleryüzlü, sempatik bir bayan. Çok memnunum.
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde başka bir hastaneye başka bir doktora gitmiştim. Hiç hoşuma gitmemişti.
Central hospital oldukça iyi. Arkadaşımda orda doğum yaptı. Bize de o tavsiye etmişti zaten.Ve doğumu Central Hospitalda planlıyorum.

merhaba bende figen hanima gitmeye basladim. cok ilgili ve sicak bi insan. rahat ve sakin bi muayene oluyor. her seyi tek tek acikliyor. ben cok memnumum. insallah hep boyle gider. Allahtan bi mani cikmazsa dogumuda burada dusunuyorum.
Merhaba hanımlar dogumlariniz ne şekilde oldu? Bilgi verir misiniz?

En son ekim 2015 te yorumlar var normal doğum yanlısı destek veren kendisine telefonla ulaşabileceğimiz kim var centralda? Doğum yapan tecrübeli arklar yardımm☺️

En son ekim 2015 te yorumlar var normal doğum yanlısı destek veren kendisine telefonla ulaşabileceğimiz kim var centralda? Doğum yapan tecrübeli arklar yardımm☺️
Doğumunuz nırmal miydi.

Yorumlar hep eski. Ben yaren hn a gidiyorım memnun değilim figen hn a gideyim diyorım yorumşardan sonra.
Sezeryan yanlısı değildir di mi

nen de o hastanede Fatmanur hanimda gebelik takibimi ve dogumumu gerceklestirdim.. Ama bugünkü aklim olsa diğer doktorları denerdim. ilk gebeligim boş gebelikti, ya bi iletişim sorunumuz oldu ya da geç anladı. Neyse ama her randevulu gitmemde en az bir saat kapıda beklemek gerçekten coook sinir bozucu. normal giden bi gebeliğim vardı, neden onda ısrar ettim bilmiyorum, sanirim ilk çocuk old için isim yapmis tecrübeli birine gitmek istedim. her neyse, bütün bi gebelik boyunca normal doğum istedim, elimden geleni yaptım dua da ettim ama miadin dolgugu gün görünen bi tehlike olmamasına rağmen cati uygun old halde, miad geçti bundan sonra bi tehlike olabilir kendini iyi dinle gibi şeyler söyledi. Benim tecrubemde miad dolduğu halde doğum belirtisi sancı rahim ağzında yumuşama açılma yok, zaten bebek iri bu senin ilk doğumun o yüzden sezeryan tavsiye ederim dedi. Butun bunlar bi yana da işte miad doldu artık bi tehlike olabilir ben sorumluluk almiyorum gibisinden konusunca ben de dokuz aydır takibimi yapan o, bu saatten sonra kimi bulup guvenicem diye ertesi gün sezaryene razı oldum.. Doğum kaderdir elbet, ama sebepleri de bunlardi. Benimle beraber hamile kalıp bir ay önce doğum yapacak kuzenimi ona yönlendirdim, tansiyon hastasiydi sezaryeni o yaptı. kuzenim memnun, ama baska bi akrabama tavsiye etmiştim. bi kadın hastalıgi vardı, onun sonucu kötü oldu..ama sezaryen ameliyatı gayet iyi geçti, dikislerimde sorun olmadı. ağrı sızı yasamadim sonrasında. isini iyi ya yapti.

o hastanede yine başak hanıma doğum yapan arkadaşım var, o da memnun. ancak fatmanur hanım gibi o da çok yoğun. Diğer Dr ların sadece isimlerini biliyorum, baska bi bilgim yok.

bu arada hastane gayet iyi temiz ve muadillerine gore ekonomik bi yer. babam da orda bi operasyon geçirmişti. bazi özel Dr lar, ameliyat icin Central Hospital i tercih ediyor. ben de bi sorunum olsa o hastaneyi tercih ederim.. kadin doğum genelde yoğun olur randevuları sarkar, acil vaka gelir evet ama Fatmanur yada başak hanıma gitmem, kesinlike Dr kapısında karnim burnumda beklemek istemiyorum.

Ben 2012 de doğum yaptım. Dr lar onlarla konuşunca evet normal doğumu destekler halde bi tavırda oluyor ancak iş menzile vardığında sanırım uğraşmak istemiyorlar. Sonuçta meşakkatli bir iş, gecenin bi yarısı dogum başlayabilir o da evinden çıkıp gelecek saatlerce seninle bekleyip takip edecek. Ama sezaryen öyle mi? !!

O yüzden dr lardan ziyade, o dr da doğumunu yapmış kişilerin referansı benim için daha önemli.

Back