Central Hospital - Dr. Başak SEL (gebelik zehirlenmesi )

Bende oraya gittim.açıkcası pek beğenmedim ortamını hastaneyi.size tavsiyem onko tıp ve gülen tıp merkezinde çalışan dr. cenk demir var.işini çok iyi yapıyo.yoğunda değil.kesinlikle on numara işinde

aminnn canım amin inşaAllahhhhh :=)

Canim bende dun cental hospitali hastaneyi aradim sanirim oraya gidicem uzak ama olsun orasi icime sindi. Yalniz ucret bilgisi almak icin aradim nirmal 1700 sezeryan 2350 istege bagli sezeryan 3550 eger epidural istersen bunlara +400 ekliyorsun bilgin olsun.

Canim bende dun cental hospitali hastaneyi aradim sanirim oraya gidicem uzak ama olsun orasi icime sindi. Yalniz ucret bilgisi almak icin aradim nirmal 1700 sezeryan 2350 istege bagli sezeryan 3550 eger epidural istersen bunlara +400 ekliyorsun bilgin olsun.
selam canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim benim bildiğimduyduğum fiyatlar bunlar değildi :=)
hangi hocaya gitmeyi düşünüyorsun

selam canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim benim bildiğimduyduğum fiyatlar bunlar değildi :=)
hangi hocaya gitmeyi düşünüyorsun

Asli hanim icin iyi yorumlar okudum ama ozgecmisine bakinca bana cok genc geldi yas olark yani deneyim acisindn fatmanur hanima gidicrm buyuk ihtimalle :)

Asli hanim icin iyi yorumlar okudum ama ozgecmisine bakinca bana cok genc geldi yas olark yani deneyim acisindn fatmanur hanima gidicrm buyuk ihtimalle :)
randevu için şmdiden ara canım .işte onun tekk dezavantajı bu çok yoğun ben randevularım için bir ay önceden arıyorum :=)))

Bende fatmanur hanıma gidiyorum ve cok memnunum. Sakin olması beni en çok mutlu eden rahatlatan tarafı:))) Kesinlikle tavsiye ediyorum:))

morincim çalışıyormusun sen? randevularımız denk gelirse tanışırız orada belki:) Ben çalıştığım için genelde haftasonu alıyorum ama kısmet.

Bende fatmanur hanıma gidiyorum ve cok memnunum. Sakin olması beni en çok mutlu eden rahatlatan tarafı:))) Kesinlikle tavsiye ediyorum:))
birde fatmanur hoca doğuma girip çok tatlı sözler söyleyip insanı motive ediyormuş. hadi birtanem bitti gitti vs diye sürekli konuşup acını unutturuyormuş insana. ya iyiki tanıdım onu :)
en korkum kafama göre bir doktor bulamamaktı :=)

morincim çalışıyormusun sen? randevularımız denk gelirse tanışırız orada belki:) Ben çalıştığım için genelde haftasonu alıyorum ama kısmet.
evet canım çalışıyorum aslında haftasonu almaya çalıştım hep ama birtürlü denk gelemedi bu ayki randevum 24 temmuzda... ağustos randevusunu da cumartesi almaya çalışacağım inşAllah. aynen denk gelirsek tanışırız orada :=))

birde fatmanur hoca doğuma girip çok tatlı sözler söyleyip insanı motive ediyormuş. hadi birtanem bitti gitti vs diye sürekli konuşup acını unutturuyormuş insana. ya iyiki tanıdım onu :)
en korkum kafama göre bir doktor bulamamaktı :=
gunaydın arkadaşlar. Morincim benim tek soru işaretim cep telefonunu son aylarda bile hastalarına vermiyormuş. acıl bişi olursa hastaneden bana ulaşırlar. İzin durumu olursa da buradaki başka dr arkadaşlar var gibi şeyler söylüyormuş:))Tamam cok yoğun ama şimdi neyse de son anlarda insan her an ulaşmak ister herhalde:) inşallah giden arkadaşların anlattığı gibi değildir.Ama yinede cok memnunum ben.

en korkum kafama göre bir doktor bulamamaktı :=
gunaydın arkadaşlar. Morincim benim tek soru işaretim cep telefonunu son aylarda bile hastalarına vermiyormuş. acıl bişi olursa hastaneden bana ulaşırlar. İzin durumu olursa da buradaki başka dr arkadaşlar var gibi şeyler söylüyormuş:))Tamam cok yoğun ama şimdi neyse de son anlarda insan her an ulaşmak ister herhalde:) inşallah giden arkadaşların anlattığı gibi değildir.Ama yinede cok memnunum ben.
aa bak benım ondan haberim yok henüz cebini istemediğim için :./
haftaya cuma randevum var gittiğimde soracağım .)

aa bak benım ondan haberim yok henüz cebini istemediğim için :./
haftaya cuma randevum var gittiğimde soracağım .)
cnm bende istemedim ama daha önce giden arkadaşlardan duyduğum o şekildeydi. cuma kaçta randevun bende haftaya 2li test sonucu göstermeye gidicem

13 haftaligim suanda burda afiyetegiidyorum doktordan memnunum ama hastane konusunda dogum yapanlar pek memnun degil o yuzden degistirmek istiyorum. insallah guzel bir hastane bulabilirim. Sizin bebis kac haftalik :)

Merhaba doktor bulabildinizmi bende hala arastırıyorm kafam cok karısık central da yaren hanıma gittim bos diye hastaneyi calısanları cok beggendım. Ekimde fatmanur hanıma gidicem insallah ama artk kafam rahatlasn istiyorumm :KK43:

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba;

Slm,ben artık 38 .haftadayım.doktorumu uzun bir arayıştan sonra buldum ve hala aynı fikirdeyim.Annem 30 senelik ameliyathane hemşiresi son 7 senesi ise kadın doğum ameliyatlarında geçti.(başka bir şehirde) bana aktardığı en önemli tespiti özel yada devlet farketmez hastanenin doktorun makyajına inanmamalı,ameliyat masasında ne olup bittiğini sadece ameliyat ekibi bilir der.
Peki bu durumda istanbulda yaşıyorsanız asgari dikkat edilmesi gereken hususlar neler olabilir ;
1)hastane ile ikametgahınız arasındaki uzaklık
acil bir durumda kendinizi hastanenizde ve emanet ettiğiniz doktorunuzla görmek isteyeceksiniz ve eğer özel aracınız yoksa bu daha da önemli bir kriter
2)Hastanenin sterilizasyonu hakkında bilgi toplanmalıdır
bunun için herkesin girip çıktığı yerleri değil herkesin giremediği /girmediği yerlerde sterilizasyon aranmalıdır.örneğin boş durumdaki hasta odasının lavabo ve banyosunun hijyen durumu
3)doktorunuza her istediğinizde ulaşabilmektemisiniz?
Evet ,özel cebini siZinle paylaşıyor ama o telefona kimse cevap vermiyorsa sıkıntı, yoğun çalışan ,kasap gibi çalışan hastanelerden uzak durun derim.hamileliğin ilerleyen haftalarında annenin kişilğiyle orantılı olarak artan bi paranoya oluyor buradada doktora kolay ulaşmak önem arzediyor.
4) doktorunuzun randevu sistemi dünyanın ulaşılması en zor sistemi mi?
Sağlık konusuna önem verdiğimiz için ve ekonomimiz müsaitese, özel hastanelri tercih ediyor üstüne birde eski tabirle milyarlar ödüyoruZ. aslında sosyal devlet olmanın zorunluluğu ücretsiz sağlık hizmeti iken, devletimizin veremediği /vermediği sağlık güvencesi ve hizmetini paramızla satın alıyoruz.Aaaaa...bakın bu özel hastaneler zaten soyup soğana çevirdiği yetmiyormuş gibi birde koyun gibi sıraya diziyorlar.yok kardeşim hem sana bakanlığın ucunu açık bıraktığı bir kanunla %200e kadar ücret vs ödeyeceğim hem de ben istersem değil sen istersen bana hizmet vereceksin! Bu sisteme razı olan anneler varsa buyursun alsın.Ama sonra da burada komisyoncu gibi reklAm yapmasın.bu platformu bu ülkenin dörtbir köşesinden hertürlü gelir grubundan insan takip ediyorsa ,şımarık özel hastane çarkına dahil olarak ve insanlara da bunu överek kötülük yapmayın.
5) muayene süreciniz tatmin edici mi?
Eğer doktorunuz makul sürenin çok altında siZinle görüşme yapıyorsa ve soracak tüm sorularınız kafanızda kalmaya devam ederek eve dönüyorsanız tercihinizi tekrar gözden geçirin derim.makul süreden kastım görüşmenin 15-30dakika arasında sürmesi, doktorun sadece bebeği götüntülemenin haricinde anne sağlığını da yakından takip etmesi güleryüzüyle sizin sorularınıza cevap vermesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
Benden bu kadar ,umarım yardımcı olur.

X