• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetten bir melek düştü kollarıma...

Swetter

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
805
2
316
İstanbul
Nihayet ben de doğum hikayemi sizlerle paylaşabileceğim. 7 kasım sabahı söylenilen saatte hastahanede oldum. Sezeryan olacağım için çok rahattım nasıl olsa ağrı sancı olmayacaktı :bbo: önce lavman yaptılar sandığım kadar kötü değildi. Ameliyathaneye inme vakti gelince biraz korkuyor tabi insan :) ama sonunda bebeğime kavuşacak olma düşüncesi ile rahatlattım kendimi. Epidural olacağımı söylemiştim daha önce ama ameliyathanede doktorlar vazgeçirdi. Tehlikeli olduğunu genel anestezinin daha iyi olduğunu söylediler ne kadar aksine inansam da kabul ettim ve genel anestezi aldım.Saat 10.30 gibi uyuttular ve saat 13.00 e doğru inanılmaz bir sancıyla uyandım. İnsan o an bebeği bile düşünmüyor. Öyle bir acı ki..Akşam üstü kalkıp yürümemi söylediler. İlk kalkış biraz zor oluyor. Ama daha sonra kolaylaşıyor yürümek. Sondada söylenildiği kadar can yakmıyor bunu da belirtmeden geçemiycem.Ama aynen söz verdiğim gibi uyutulmadan önce hepiniz için dua ettim.
Ne olursa olsun bütün acılar geçici önemli olan onu kucağınıza aldığınız ilk an :)) burdan ben yokken doğum yapmış ve yapacak bütün herkese Allahtan kolaylık bebişlere sağlıklar ve bollllll sütlü günler diliyorum :lepi::emir_bebek:

:nazar:allah anali babali büyütsün canimmmmm.tebrik ederim seniiiiia.s.a.s.a.s.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı mulu hayırlı uzuuuuuun ömürler versin
yavrunu size bağışlasın inşallah

canım benim allah analı babalı büyütsün anca fırsat bulabildim arkamdan sırayla dökülmüş herkes bende 3 kasımda sezeryanla doğurdum inanılmaz memnun kaldım çok iyiyim hiç acı hissetmedim ve şuan allaha şükür herşeyimi kendim yapabiliyorum bir emzirme problemim var o kadar :D

Back